Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 85.
-
OK ευχαριστώ. Θα το αφήσω ενα 20λεπτο να δουμε από περιέργεια. Απορία: Γιατί η DEV φορτωσε αστραπή και η stable θελει 10+ λεπτά στην ίδια συσκευή με wiped partition; Τι εργασίες κάνει οσο εμείς βλέπουμε μπαλάκια;
-
E NAI ΛΟΙΠΟΝ! Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι h DEV πέρασε αέρα από τα μπαλάκια. Μέχρι να γράψω το προηγούμενο ποστ αυτή είχε φορτώσει, ουτε μπαλάκια μάσησε ουτε τιποτα. ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ! Αντε να δουμε γιατί δεν περνάει η stable τώρα.
-
Ευχαριστώ, το δοκίμασα και αυτό. Το άφησα στα μπαλάκια, πηγα εξω για ψώνια, γύρισα , κι αυτό εκεί , στα μπαλάκια. Τωρα δοκιμαζω την DEV ROM αφού πριν έκανα πάλι wipe με το TWRP, ώρα 12:40 , θα το αφήσω στα μπαλάκια μέχρι τη 1:00 να δουμε αν θα προχωρήσει.
-
Αυτή προσπάθησα να βάλω πάνω από την κινεζιά. Η κινεζιά ελεγε στον updater MIUI Version 66.55.22.00 xiaomi-miui-hellas-4.4.4_HM2014813_Stable-V7.0.12.0.zip Εκεί που ήταν κολλημένο στα μπαλάκια έβγαλα τη μπαταρία και μπήκα στο TWRP recovery, εκανα wipe και δεν έμεινε τίποτα όρθιο. Κάνω πάλι install από την SD , reboot και πάλι κολλησε στα μπαλάκια.
-
Εξοχα, ο ανυπόμονος Ελληνάρας (Εγώ) την έκανε την μ...κία του. Κατέβασα την ROM 2014813 και την εγκατέστησα με τον updater, τρόπος του λέγειν δηλαδή διότι αφού έφτασε στο 100% και έκανε reboot εφτασε στην scroll bar η οποία άρχισε να γεμίζει και αφου γέμισε έμεινε εκεί κανα 10λεπτο. Α' στάδιο πανικού , αφου δεν προχώραγε παρακάτω λέω την κάτσαμε, λάθος έκανες μεγάλε. Τωρα τι κάνουμε; Ψάχνω στο φορουμ και βρίσκω τις οδηγίες για το TWRP. Β' Στάδιο πανικού , να βάλω λέω το TWRP και να κάνω από εκεί…
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μόλις παρέλαβα το : Xiaomi Redmi 2 Advanced 2 4.7inch HD Qualcomm Snapdragon 410 16GB LTE Τιγκα στην κινεζιά Ποια ROM πρέπει να βάλω από τις 2 που έχει η λίστα; Και πως θα την κάνω install? Από τον updater; Ευχαριστώ παιδιά
-
Καλημέρα παιδιά, ενας φίλος παράγγειλε Mi4 ενω εχει ήδη το Mi3. Το ερώτημα τώρα είναι πως κάνεις backup ΤΑ ΠΑΝΤΑ από το Mi3 και τα μεταφέρεις στο Mi4 συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών με τα δεδομένα τους (πχ gps, παιχνίδια κλπ) Ειδικά με τα παιχνίδια είναι μεγάλη πίκρα να πρέπει να τα ξαναπαίξεις από την αρχή. Εχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο; Καλό θα ήταν επίσης αφού θα γίνει το backup να μπορεί να αποθηκευτεί και σε κανενα PC έτσι για ασφάλεια.
-
Παιδιά έχετε καμιά πρόταση για ενσύρματα ακουστικά που να δουλεύουν στο Mi3? Εχω δοκιμάσει φίλων και συγγενών (huawei, samsung, sony) αλλά όταν κάποιος καλεί, το τηλέφωνο "μπερδεύεται" , κλείνει την κλήση ή απαντάει μόνο του χωρίς να προλάβω να πατήσω οτιδήποτε. Μονο xiaomi ακουστικά παίρνει αυτή η βλακεία το Mi3?
-
Παιδιά , μόνο εγώ παίρνω "Bad Gateway" όταν προσπαθώ να κάνω download τη ROM του Mi3?
-
Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής μήπως περιλαμβάνουν τίποτα σχετικό με την μπαταρία; Σα να την ξελιγώνει πολύ γρήγορα η τελευταία version, είναι η ιδέα μου; Επίσης λείπει ο OTA updater
-
Εν τω μεταξύ του τραβάω κι ενα scan από το PC (Πάλι Eset εχω στο PC) Αυτή βέβαια είναι άλλη απο αυτη του κινητού, διότι η τελευταία μπήκε με το ΟΤΑ οπότε δεν πέρασε απο το PC
-
Ευχαριστώ που μπηκες στην ταλαιπωρία αλλά νομίζω ότι εμένα το βρήκε στην τελευταία stable, αυτά που έχεις μέσα εσύ δεν είναι οι developer versions?
-
Αφου πέρασε αρκετός καιρός με διάφορες αποτυχημένες προσπάθειες να επανέλθει το κινητούλι , η κατάσταση ότι κι αν έχω κάνει είναι η ίδια. Χτες , έκανα για άλλη μια φορά τα πάντα format , system 1 & 2 , wipe data, factory reset, dalvik cache , οτι ξεσκισιάρικο είχε το recovery το έκανα. Στο system 1 λοιπόν βάζω τη ROM απο το en.miui.com αφου προηγουμένως στο 2 είχα βάλει την Ελληνική, συνουσιάστηκε ο Δίας μολις έκανα active την 2! Ξανα μανά factory reset συνοδευόμενο από κάτι "γαλλικά" θρησκευτικ…
-
Μας πέρασες για παπατζήδες μου φαίνεται. Full Scan εκανα και δεν είναι απο λαική , από το play store το έβαλα. Επίσης μια που ανέφερες το OTA , δεν κατεβάζει την σημερινή έκδοση, λέει HTTP error. Περιττό να αναφέρω ότι το κινητό έχει κανονικά internet. Να συμπληρώσω επίσης πως γενικά το κινητό δεν έχιε μέσα "μουφες".