Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.

• MIUI 9.3/XTRV-7.12.28/BETA ANDROID 7.1.1 Δεν ξέρω να βγάζω φωτογραφία αυτό που βλέπω στην οθόνη! Έβγαλα φώτο το κουτί, πατάω συνδετήρα και ανέβασμα, αλλά δεν γίνεται κάτι για να ανεβάσω την φώτο... Συγγνώμη αλλά δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος, κάνω κάτι λάθος;...

• MIUI 9.3/XTRV-7.12.28/Beta Το πήρα από κατάστημα στο κέντρο, Αθήνα. Δεν ξέρω αν ήταν συμβεβλημενο...

• Στον Γερμανό που πήγα μπας και ήταν θέμα σήματος, ο τεχνικός μού είπε να πάω στην info quest για αναβάθμιση του λογισμικού του τηλεφώνου, αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα, γι'αυτο μπήκα εδώ μπας κ βρω άκρη...

• Βασικά είναι στα ελληνικά. Αυτό δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις: google play, settings, app download preferente και βάλε: over any networκ. Στο δεύτερο που έγραψες auto update apps: βάλε over any networκ, το έβαλα και δοκίμασα λήψη, αλλά δεν... Η επιλογή είναι μεταφρασμενη λίγο διαφορετικά, επέλεξα να κάνει αυτόματα σε κάθε σύνδεση, δηλαδή όχι μόνο με WiFi. Σημειωση: στο "Ρυθμίσεις /πιστοποίηση συσκευής" γράφει "μη πιστοποιημενη" , και στην βοήθεια γράφει πως αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο …

• Διέγραψα. Είμαι στο Google Play με τον καινούριο λογαριασμό. Πώς θα λυθεί το θέμα, αν είναι περιορισμός όπως είπες;

• Με δεδομένα. Με WiFi δεν έχω δυνατότητα, και δεν έχω δοκιμάσει. Επίσης, πριν λίγη ώρα, ακολουθώντας καποιες οδηγίες από το Google Play, διέγραψα τον λογαριασμό Google από όλες τις εφαρμογές Google, έφτιαξα καινούριο λογαριασμό Google με τον οποίο μπαίνω κανονικά, αλλά τώρα ούτε φορτώνει καν τις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές (εννοώ ότι δεν μου τις εμφανίζει στο Google Play, π.χ. Acrοbat reader, weather,... κτλ., παρά μόνο λίγες από τις ήδη εγκατεστημένες) ούτε λόγος για αναβάθμιση τους.. Λέει: λήψ…

• Καλησπέρα: Εδώ και μερικές μερες, δεν μπορώ να αναβαθμίσω ή κατεβάσω εφαρμογές από το Google Play. Δεν είναι θέμα σήματος, Firefox YouTube δουλεύουν μια χαρα. Και πιο πριν είχε πρόβλημα το G.P., αργούσε να κατεβάσει, τώρα τίποτα. Επειδή δεν γνωρίζω πολλά από τεχνικης άποψης, παρακαλώ για κάποια βοήθεια. Έχω το MI max 2, στα ελληνικα (πρέπει να έχω την global versión)...