Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από aggelosgk: “θα λυθει με ελληνικη ρομ; ” Εγω φίλε μου το αγόρασα πριν 3 εβδομάδες και φόραγε την ίδια ανεπίσημη ρόμ. Και μου έκανε και τα ίδια προβλήματα με την μπαταρία, μόλις μπήκε η XTRV όλα πάνε ρολόι. Μην το σκέφτεσαι, διάβασε τους οδηγούς και ξεκίνα την διαδικασία για το ξεκλείδωμα του bootloader: Ξεκλείδωμα bootloader Ξέρω σου φαίνεται σαν ταλαιπωρία το όλο θέμα αλλά πίστεψέ με, αξίζει 100%.. και θα έχεις όση βοήθεια χρειαστείς από το φόρουμ, μην ανησυχ…
-
Αγόρασα προσφατα ενα redmi pro και αντιμετωπιζω καποια προβληματα.Υπαρχει καποιος που να αντιμετωπισε τα ιδια προβληματα και να γνωριζει πως μπορω να τα λυσω? Το κινητο φοραει την παρακατω ρομ. Απ'οτι ξερω ειναι η unofficial global.Screenshot_20170310163903807_com.and.png 1. Πολυ ευαισθητη αφη. Απο την πρωτη μερα που το αγορασα, δλδ πριν 3 μερες εχω παρατηρησει οτι αν πλησιασει το δαχτυλο μου πολυ κοντα στην οθονη πατιεται το πληκτρο σε εκεινο το σημειο, χωρις να ακουμπαω ομως την οθονη. Απ'οτι …