Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 118.

• Παράθεση από amavroudis: “Είναι βασισμένη σε global source και χρειάζεται factory reset. Θα πρέπει να στήσεις το τηλ εκ νέου. Κάνε backup μέσα στο twrp και αν πάει κάτι στραβά γυρίζεις πίσω. ” Διαφορές μεταξύ των δύο? Αξίζει τον κόπο το FR?

• Μια ερώτηση ρε παιδιά Αυτή η τελευταία 9.2.1.0 xtrv stable που φοράω κι εγώ είναι Global source ή China? Το ρωτάω γιατί την πέρασα χωρίς FR όταν πρωτοβγήκε και δουλεύει μια χαρά ως τώρα!

• Παράθεση από Loksias: “Καλησπέρα. Πριν μια εβδομάδα πήρα και εγώ το ίδιο για την γυναίκα μου. Έχω γράψε πιο πάνω τις εντυπώσεις μου. Έκανε πρώτα αναβάθμιση σε 8.5.2.0 και μετά πέρασε την V9.2.5.0.NAMMIEK, η οποία του έδωσε και Nougat. Δεν χρειάστηκε να αλλάξω χώρα ” Ευχαριστώ και τους δύο! Ακόμη κατεβάζει την 4. Κατεβασα και στο PC την 5. Δεν μπορώ να την περάσω μετά απ΄τον updater της συσκευής?

• Κύριοι καλησπέρα Μόλις παρέλαβα από σκρουτζομάγαζο ένα Global Redmi 4X για τη γυναίκα μου, μιας και το παλιό μου zopo μας αφήνει χρόνους σιγά-σιγά … Έκανε μια αναβάθμιση μόνο του και πέρασε αυτήν : forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51613/ που είναι αρκετά παλιά απ΄ ότι είδα... Το γύρισα σε Ινδία και τώρα κατεβάζει την προτελευταία V9.2.4.0.NAMMIEK (MIUI9) κι όχι την τελευταία που είναι η V9.2.5.0.NAMMIEK (MIUI9) Τι κάνω? Του μπουμπουνίζω την 9.2.4.0 ή θα έχουμε κάποιο πρόβλημα λόγω αλλα…

• Παράθεση από igavio: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από igavio: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από nik68: “ ” ” ” ” Απεγκατεστησα το Weather & Clock. Πώς κάνω wipe?? Στάλθηκε από RN3P ” Well…. Έψαξα αρκετά στο play store για άλλη εφαρμογή καιρού ώστε να απεγκαταστήσω κι εγώ το weather & clock αλλά δυστυχώς καμιά δε μου αρέσει όσο αυτή. Οπότε μπήκα twrp, έκανα τα κλασσικά 2 wipes και όλα καλά. Τα μηνύματα έρχονται πλέον κανονικά και στην ώρα τους. Αρα ίσως δε φταίει η συγκεκριμένη εφαρμογ…

• Τελευταία και σε μένα αργούν να έρθουν πολύ το sms. Σε σημείο να μην μπορώ να κάνω …τραπεζική συναλλαγη. Επίσης αργεί αρκετά και η αναβάθμιση των εφαρμογών του play store. Το κοινό με τον @bilis1234 είναι η εφαρμογή weather & clock που την χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και μ΄ αρέσει. Λέτε να φταίει αυτή για τα παραπάνω? Κανείς άλλος με κάτι ανάλογο? Πρόταση?

• @kalosdios & @manousakas Άτιμη πρεσβυωπία….

• Παράθεση από kalosdios: “δεν έχω καλό σήμα στο Γουάι φαΐ ” Το ίδιο βλέπω κι εγώ σχετικά με το wifi. Δίπλα στο ρούτερ κι έχω κανά 2 γραμμές. Ποτέ δεν ήταν έτσι. Μάλιστα βγάζει κι ένα μικρό Η δίπλα στο σήμα που δεν ξέρω τι κόλπο είναι...

• @taxitzis Νομίζω ότι κάτι κάναμε!! Ευχαριστώ.

• Παράθεση από zattara: “Τι είναι αυτό που μου βγάζει ρε παιδιά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παιδιά καλησπέρα Το ρώτησα και πριν λίγο καιρό και δεν πήρα απάντηση.. Μετά την αναβάθμιση στην τελευταία xtrv-stable, κάθε φορά που ξεκλειδώνω και ανοίγει η οθόνη, πετιέται ένα pop-up που λέει ότι «Δυστυχώς οι καθημερινές ταπετσαρίες… » Και όπως φαίνεται δεν είμαι ο μόνος….. Πως το ξεφορτώνομαι? Η πως το απενεργοποιώ εντελώς?

• Κύριοι καλημέρα Εδώ και λίγες μέρες, από την V8.5.2.0 αλλά και στην V8.5.3.0 που πέρασα χθές, κάθε φορά που το ανοίγω (από αναμονή) μου βγάζει το παρακάτω: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44282/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44283/ Ότι και να επιλέξω αυτό συνεχίζει να βγαίνει. Ξέρει κανείς τι είναι και πώς το ξεφορτωνόμαστε?

• Παράθεση από taxitzis: “Παράθεση από makisfz: “Παράθεση από taxitzis: “Καλημέρα Παιδιά. Έχω την miui 8.5.2 και πήγα να βάλω την 8.5.3 αλλά για κάποιο λόγο αντί να την εγκαταστήσει μου κάνει επανεκκίνηση. Επίσης ούτε στο twrp μπαίνει. Πάλι επανεκκίνηση κάνει.. Μήπως ξέρει κάποιος κάτι για αυτό; Ευχαριστώ ” Τι έκανες μπήκες twrp, αν όχι κράτα και τα 3 κουμπιά και μόλις δεις το mi άφησε το power να δεις αν μπαινειRedmi Note 3 pro ” Το έκανα με τα τρία κουμπιά και έκανα και την εγκατάσταση! Ευχαριστ…

• Παιδιά χρόνια πολλά σε όλους μας. Κάτι στα γρήγορα. Υποστηρίζουν και οι δύο sim slots 4G?

• Παιδιά γεια και χαρά Καιρό έχω να γράψω, μάλλον γιατί όλα δουλεύουν ρολόι… Any way κάτι λίγο off… Φίλος μεγαλούτσικος σε ηλικία, ζήλεψε την κινεζάρα μας και πήγε και πήρε απ τον Κωτσόβολο το RedMi Note 4 (Nikel), με Ελληνικά κλπ. Παρεπιπτόντως, πολύ όμορφο τηλέφωνο. Πιο όμορφο απ΄το δικό μας… Το θέμα του είναι ότι στις επαφές, του βγάζει στο πλάι δεξιά το αλφάβητο στα Αγγλικά, με αποτέλεσμα να τον δυσκολεύει στο ψάξιμο. Υπάρχει καμιά εύκολη λύση?

• Κύριοι, καλή χρονιά σε όλους μας! Every Xiaomi smartphone ever made, RANKED! - Gizchina.com Για την ιστορία, για δείτε το Νο 7 της λίστας! Με αγάπη!!!

• Παράθεση από jimiss: “Ναι αλλα σε ανοιχτη ακροαση με ακουνε κανονικα.Μπορει να ειναι hardware;Διαβαζα οτι εχει τυχει και σε αλλους αυτο, αυτες τις μερες ” Ίδιο πρόβλημα έχω και με ένα …απαράδεκτο Sony Aqua M4 με το μικρόφωνο. Με ακούν μόνο όταν το βάζω σε ανοιχτή ακρόαση. Είναι καθαρά θέμα hardware. Το έχω αλλάξει μια φορά και παρήγγειλα και δεύτερο να το αλλάξω πάλι.

• Well, άσχετο αλλά σκαλίζω σήμερα το Redmi 3s που πήρα στο γιό μου. Ίδια ρομ με το δικό μου, αλλά 8.1.1.0 global official stable σ’ αυτό. Με διαφορά πιο πλήρης και καλύτερη η XTVRbeta1 Stable V8.1.1.0 του φόρουμ μας! By the way, ξέρει κανείς από πού ανάβουν τα 3 κουμπιά κάτω στο 3s?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από zanos: “Ναι την stable σε ποιο σημειο ειναι ” Πες μου λίγο.. το δικό σου έχει 6 επιλογές απλά είναι διάφανο? ” @geoanto555 έλα ο ....άλλος είμαι. Δεν είμαι root αλλά έχω root explorer. Το βρήκα αυτό που θες. Πως το κάνω copy?

• No root δυστυχώς... Εχει 6 (νομίζω - το έκλεισα πριν λίγο να φορτίσει) αλλα δεν έχει επιλογή για χρώματα. ή δεν την είδα Αλλά δε βαριέσαι ...να ΄χαμε να λέγαμε είναι η φάση

• XTVRbeta1 Stable V8.1.1.0 και στην υπογραφή μου.... thanks in adv by the way