Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-118 από 118.
-
Anyway εγώ βαρέθηκα παιδιά κι έκανα χθες dispute στο paypal και σήμερα αύριο θα κάνω και claim κι ας γίνει ότι θέλει…. Πάντως διαβάζω όλο το θέμα απ’ την πρώτη μέρα και περιμένω, αλλά ο σοφός λαός λέει «ήταν στραβό το κλίμα, το ‘φαγε κι ο γάιδαρος» Είχα το laptop μου win7 64 έτοιμο με drivers, ρομ, προγράμματα κλπ και περίμενα το ρημάδι το pro. Βάρεσε κι αυτό χθες κάρτα γραφικών και κάτι άλλα και αποδήμησε εις Κύριον.
-
Αυτό έχω πάρει κι εγώ και το έχω εδώ και δύο εβδομάδες στο ράφι μαζί με κάτι θήκες. Δυστυχώς δεν το έβαλα στο τηλ. ...γιατί ακόμα (από 23/3) δεν έχει έρθει.
-
Σήμερα: Nikos Order #100029332 Shipment #100015670 Tracking Number: RF384591815SG Hi Selina We've talk on Monday and still nothing by today... very disappointed... by the time it arrives, if it arrives there is going to be a next Redmi note 3 model released.... So, can you tell me what am i supposed to do? Selina hello,i am very sorry about it,and i just can ask you to wait now(you maybe very sad to see my this reply,i am sorry again) we are much worry than you,because many parcels delayed,not j…
-
Παράθεση: “ Και αυτό που λένε τα ΕΛΤΑ να ισχύει... είναι δυνατόν μετά από 21 μέρες πτήσης να μην έχει φτάσει;” Ελα ντε... Το ρώτησα κι εγω αυτο, και η κυρια μου είπε οτι εχουν "αλλο" σύστημα και τα βλεπουν "μέσω αεροδρομίων" ή κάτι τέτοιο για το που ειναι το δεμα. Πάντος το τελευταία 2,5 χρόνια εχω πάρει πάααρα πολλα ατμιστικα προιόντα με Sing post από εκει και ποτε κάτι τέτοιο. Ρεκόρ 10 μέρες στο σπιτι από πληρωμη! Anyway υπομονή
-
Παράθεση από agmg: “Η Selina μου λέει ότι πακέτα που δείχνουν ότι έφτασαν στην Ελλάδα στις 27/3, 29/3, 31/3 και 2/4 έχουν τέτοια καθυστέρηση. Πριν και μετά από αυτές τις ημερομηνίες τα πακέτα κινούνται κανονικά. ” Ακριβώς το ίδιο είπε και σε μένα τη Δευτέρα.... Το δικό μου το δείχνει Ελλάδα από 31/3. Λιίιιιγο καλύτερα από σένα. Το ίδιο ...δράμα ζούμε και δεν είμαστε οι μόνοι
-
Παράθεση από mirotis: “17 ημερες χωρις να ανοιξουν τον σακο?? Ποσο δουλεια πια. Εν τω μεταξυ ολα αυτα τα πακετα ειναι με Singapore Post. Κατι ψιλοπραγματα που πηρα απο ebay σε ιδια ημερομηνια με το Vickmall και σταλθηκαν με China Post εχουν ερθει απο την προηγουμενη εβδομαδα.” Ακριβώς τα ίδια και σε μένα. 23/3 παραγγελία από viclmall και την ίδια μέρα κάτι θήκες ακουστικά και tempered glass από ebay. Εδώ και 10 μέρες έχουν έρθει όλα εκτός από το κινητό …2016-03-31 15:25 Arrival at Destination Po…
-
Να η κατάσταση του δικού μου: (από Vickmal) Παραγγελία 23/3 31/03/2016 Arrival at Destination Post (Country: GR) 28/03/2016 Despatched to overseas (Country code: GR) 26/03/2016 Received from Customer Οπότε σήμερα το πρωί παίρνω τηλ. στα ΕΛΤΑ να δω τι παίζει. Λέω το tracking No και κυρία από την άλλη πλευρά απαντάει ότι στις 30/3 ήταν στο αεροδρόμιο της Κίνας κι ότι έχω …μέλλον ακόμη. Αυτά δυστυχώς. Αναμονή και υπομονή.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από jerry007: “Για ποιο λόγο κάνουμε προσωρινή και όχι μόνιμη εγκατάσταση του twrp; ” Δεν αρέσει σε όλους το TWRP ” Λοιπόν, κάτι μου λέει ότι στον οδηγό της πρώτης σελίδας και πριν να γίνει η αλλαγή για την twrp, η εντολή για το φλασάρισμα της twrp ήταν: fastboot recovery twrp-3.0-kenzo.img που μάλλον ήταν η προσωρινή και ΟΧΙ μόνιμη εγκατάσταση του. Τώρα η εντολή είναι fastboot flash recovery twrp-3.0-kenzo.img που πιθανολογώ ότι είναι η μόνιμη εγκατάσταση. Παρακαλώ…
-
Κύριοι τις καλημέρες μου Ερώτηση: Γιατί στον οδηγό της 1ης σελίδας στο σημείο : STABLE Version => xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.1.18.0.zip (ή την τρέχουσα Vesrion) Developer Version => xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_GTV-6.3.17.zip (ή την τρέχουσα Vesrion) Όταν πατάμε σε οποιοδήποτε ling εκτός του xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_GTV-6.3.17.zip μας πάει στις rom του “απλού” redmi note 3? Επίσης το ling της stable V7.1.18.0 δεν δουλεύει καθόλου Μήπως κάτι πρέπει να διορθωθεί?
-
Καλησπέρα κι από μένα. Άψογος οδηγός για μας που παίρνουμε για πρώτη φορά xiaomi. Παρακολουθώ από την πρώτη μέρα τα posts για το pro και σήμερα ξεκαθάρισαν σχεδόν όλα! Παρεμπιπτόντως πριν από καμία βδομάδα έκανα αίτηση για unlock και εχθές πάτησα το Pay know… Στην αναμονή λοιπόν μέχρι να έρθει και με την ελπίδα να λυθούν τα όποια προβληματάκια μέχρι τότε.