Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 42.
-
Rebmi Pro
ΜήνυμαΕυχαριστώ! ναι ........ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Rebmi Pro
ΜήνυμαΈχω βάλει την κινεζική βερσο γιατί είχε κρασάρει αυτή που είχα εγκαταστήσει και μου βγάζει αυτή τη φωτογραφία: παρόλο που μπαίνω σε δίκτυο WiFi δεν με αφήνει να συνεχίσω τον οδηγό για να ενεργοποιήσω το λογισμικό. Τι πρέπει να κάνω;758f195e5258dcffeefb0b252bfae5d2.jpgad3372773d0e7a271b77377251f98961.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ναι το έκανα.. εντάξη , άνοιξε το τηλέφωνο. η αρχική οθόνη στο Play Store δεν ανοίγει.... (θα το δούμε αυτό) αλλά κατάλαβα την φιλοσοφία... σε κάθε αλλαγη της ρομ θέλει format data. Σας ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν αλλά και όλους που δουλεύουνε πραγματικά σε αυτό το forum. Οι οδηγοί, οι παρεμβάσεις χρηστών, ήταν καθοριστικοί!!! Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ από καρδιάς, και από την γυναίκα μου (ιδιοκτήτρια του redmi Pro)
-
Παράθεση από makis1024: “Ή Fastboot flash και τράβα το twrp μέσα στο cmd με το ποντίκι. ” προχώρησα..... μπήκα στο twrp έκανα τα σβησίματα.... Ήταν το .img χαλασμένο λέει, δεν ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση. Έχεις κάποιο δοκιμασμένο ; εγώ έχω αυτό: xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V9_XTRV_8.2.1 ίσως θέλει να το ξανακατεβάσω.....;
-
Παράθεση από gkalen: “@tassosd Το επόμενο βήμα είναι να ξεκλειδώσεις τη συσκευή .. Ενεργοποίησε πάλι τον εντοπισμό σφαλμάτων στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές , βάλε mi account στη συσκευή σου .. Τώρα θα ενεργοποιήσεις τα δεδομένα της συσκευής σου για να προχωρήσεις , όχι με wifi .. Μετά πάλι στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές θα πας στη κατάσταση mi ξεκλειδωματος και θα προχωρήσεις σε verification του mi account σου .. Σύνδεσε τη συσκευή στο usb , άνοιξε cmd .. adb devices ( να έχεις ανοιχτό τ…
-
Παράθεση από gkalen: “@tassosd Κατέβασε παλιότερο sp flash tool ... SP Flash Tool Download All versions for MediaTek Devices Γράψε .. fastboot getvar all Για να δεις αν είναι ξεκλειδωτο , που μάλλον δεν είναι .. Προχωρας με το sp flash , δοκίμασε με παλιό από το λινκ που σου έδωσα .. ” δεν είναι τελικά;
-
Παράθεση από gkalen: “@tassosd Τελικά , είσαι κλειδωμένος ή ξεκλειδωτος ?? Σου είχα πει να μην τικαρεις το πρώτο ( την επιλογή preloader ) , την τικαρες όμως .. Anyway , το πρόβλημα είναι στο cust.img , είναι πολύ μεγάλο , θέλει να το αλλάξεις .. Κατέβασε αυτό το cust και άλλαξε το με αυτό που υπάρχει στο φάκελο τώρα .. xiaomi-miui.gr/community/index…nt/20184-cust-global-zip/ EDIT Και τικαρε σε παρακαλώ όλα τα άλλα εκτός από την πρώτη επιλογή ( preloader ).. Πάτα το κουμπί download και σύνδεσε α…
-
Παράθεση από makis1024: “Global official δεν βγήκε ποτέ σε Omega. Δες τον bootloader σε τι κατάσταση είναι. ” Παράθεση από gkalen: “@tassosd Αν ο BL είναι ξεκλειδωτος προχωράς σε εγκατασταση twrp και εγκατασταση της XTRV .. Twrp βάζεις με το sp flash tool , επιλέγεις μόνο το recovery από τη λίστα .. Σιγουρεψε ότι έχεις ξεκλειδωτο bootlader ή δώσε κι ένα screenshot να δούμε αν είναι οκ .. EDIT Μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις twrp μέσω fastboot επίσης αν δεν το κατέχεις το sp flash .. ” το bootl…