Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.
-
Παράθεση από gkalen: “@tassosd Αν μπορείς ένα screenshot με ποια Ρομ ακριβώς φοράει η συσκευή .. Μετά θα χρειαστεί ν'ακολουθησεις αυτόν τον οδηγό .. Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) Θ'ακολουθησεις τις οδηγίες για φλας με το SP flash tool με σβηστη συσκευή .. ΔΕΝ θα κρατήσεις τα πλήκτρα που αναφέρονται στον οδηγό , απλώς θα συνδέσεις το usb μετά το πάτημα του κουμπιού download και η διαδικασία θα προχωρήσει .. Επίσης θα ξετικαρεις το Preloader ( το πρώτο πάνω πάνω )…
-
Καλημέρα παιδιά, για tap 4 plus θα βγει pom 11;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
tassosd - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Έκανες format data κατά την εγκατάσταση; Σου ζητάει τον κωδικό που είχες πριν για να ανοίξει το τηλέφωνο, τον δικό σου κωδικό. ” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tassosd: “...συγνώμη το ξεπέρασα το πρόβλημα.... τέλος! το Φλασάρισμα έγινε..... ” Δεν μας είπες το ξεπέρασες με format η κάτι άλλο; ” ναι έκανα φορμάτ data. Δεν θέλει κωδικό....γράφει αναλυτικά ο οδηγός που ακολουθούσα. Κανείς κάποιες επιπλεων κινήσεις...
-
tassosd - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά το TWRP 3.2.X.X για MI PAD 4 PLUS glover τι κωδικό έχει; μου ζητάει κωδικό!!!!! ...συγνώμη το ξεπέρασα το πρόβλημα.... τέλος! το Φλασάρισμα έγινε..... θέλω να ευχαριστήσω πολύ τα παιδιά που με βοήθησαν για να ολοκληρώσω το φλασάρισμα της συσκευής μου, αλλά και τους υπέροχους οδηγούς μου ακολούθησα και έφτασα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ πολύ!!!
-
Κλειδωμα - ξεκλειδωμα Bootloader σε mi tab 4 plus οταν αγωρασα το tab ειχε global rom με ελληνικα (μεταφρασμενα). αλλα επιδει δεν λειτουργουσε σωστα και ηθελε αναβαθμηση κατεληξα να μην εχω καθολου ελληνικα. υπαρχει κατι που μπορω να κανω; το πειρα ξεκλειδωτο το bootloader. και εκανα μετα Mi acoond. Eυχαριστω εκ των προτερων.
-
tassosd - - Recoveries
Μήνυμαοκ
-
tassosd - - Recoveries
Μήνυμαετσι το πηρα
-
tassosd - - Recoveries
Μήνυματο bootloader ειναι ξεκλειδοτο. ναι εχω βαλει mi account.
-
tassosd - - Recoveries
Μήνυμααυτο ειναι το rom. τελευταιο κινεζικο.....
-
tassosd - - Recoveries
Μήνυμαευχαριστω πολυ. οταν αγωρασα το tab ειχε global rom με ελληνικα (μεταφρασμενα). αλλα επιδει δεν λειτουργουσε σοστα και ηθελε αναβαθμηση κατεληξα να μην εχω καθολου ελληνικα. υπαρχει κατι που μπορω να κανω ;
-
tassosd - - Recoveries
ΜήνυμαΓια mi pad4 plus "clover" δεν υπάρχει TWRP (.img); Έχω την Κινέζικη rom.