το ίδιο και με αυτή τη version.. στον οδηγό που βλέπω , στην εικόνα στα πορτς γράφει PreLoader USB VCOM ( Android ) εμενα μου γράφει Mediatek USB Port . μήπως φταιει αυτό? αλλά και πάλι δεν έκανα κάτι άλλο από οτι λέει ο οδηγός. και τα drivers τα εγκατέστησα κανονικά.
με την έκδοση 5.1628 Κολλάει στο 100% της κόκκινης γραμμής , και μου βγάζει το error που πόσταρα παραπάνω. με την έκδοση 3.1224.0.100 μου βγάζει άλλο error , οταν πάω να διαλέξω scatter file, συγκεκριμένα : Error : Initializing scatter file failed. Please check the name of scatter file which you load is legal. με την έκδοση 5.1640 ( Latest ) μου βγάζει το error που πόσταρα παραπάνω. με την έκδοση 5.1636 το ίδιο
Δε ξέρω τ είναι αυτο π λες κ όσον αφορά την φόρτιση το έχω δοκιμάσει πολλές φορές αλλα δεν άλλαξε κάτι. Βρήκα κ ενα tutorial στο Ίντερνετ που βάζεις ενα καλώδιο στις επαφές τς μπαταρίας κ τ δίνεις ρεύμα κτλπ αλλα δεν τ έκανα με ψιλό τρομάζει η διαδικασία μήπως το κάψω εντελώς αν δεν έχει καεί ήδη
Το κινητό ξαφνικά έσβησε ενώ είχε Μπαταρία κ γενικά ζεσταινόταν πολυ τον τελευταίο καιρό. Έτσι λοιπόν αφού έσβησε το άναψα ξανά με υην βοήθεια του φορτιστή γιατί δεν γινόταν άλλιως. Εν τελεί ξανά έκλεισε χωρίς λόγο κ από τότε Μπρικαρε.
έννοεις φάση jumpstart? όχι. δεν είμαι τόσο καλός σε hands on δουλειές και ψιλόφοβάμαι μην τα κάνω χειρότερα. εντωμέταξυ τώρα το κινητό το βρίσκει και σε com και σε όλα. απλά βαράει errors στο sp tool. φτιάχνεις το ένα , χαλάει το άλλο.
Δοκίμασα σε άλλο pc με win7 και usb2.0 τα ιδια αποτελεσματα και εκει. άλλα πράγματα που δοκίμασα ήταν να μεταφέρω τον όλο φάκελο του unbrick σε ξεχωριστό δίσκο , να κάνω restart το pc πολλες φορές , και επίσης πριν συνδέσω το κινητό να κρατάω πάτημενο το power & volume down. κανένα απο αυτά δεν με πέρασε απο την κόκκινη γραμμή και το error. καμία ιδέα?
well , κατάφερα να βρεί το τηλέφωνο αφού έβγαλα και έβαλα το καλώδιο καμια 10αρια φορές , γέμισε η κοκκινη γραμμη στο εκατό και μπουμ μετά απο αρκετή ώρα ένα πανεμορφο error : BROM ERROR : S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL ( 4032 ) [EMI] Enable DRAM Failed! [HINT]: Please Check your Load matches to your target which is to be downloaded.
παιδιά δε βγάζω άκρη. κάνω ακριβώς ότι λέει ο οδηγός , και παρόλα αυτά δεν διαβάζει το κινητό ο υπολογιστής μου. ( Windows 10 x64 ). δοκίμασα και με και χωρίς μπαταρία , το ίδιο. απλά με μπαταρία η μόνη διαφορά είναι πως φωτίζει το led του κινητού. στο device manager δεν αλλάζει τίποτα. ούτε που το έχω δει έστω και μια φορά για 1 δευτερόλεπτο. επίσης , στο flash tool , πατάω το download , αλλα εφόσον δεν διαβάζει το κινητό , προφανώς και δεν γίνεται τίποτα. είμαι σε αδιέξοδο και αδυνατώ να καταλ…
παιδιά δεν το βρίσκει στο device manager ούτε σαν com. πράγμα περίεργο γιατί το ledaki ανάβει κάποιες φορές όταν το συνδέω. παρόλα αυτά δεν το βρίσκει ποτέ στο device manager.
Προσπάθησα τον οδηγό αλλά ενώ έκανα εγκατάσταση τους drivers , είτε με μπαταρία είτε χωρίς δεν το αναγνωρίζει το κινητό μου ο υπολογιστής . τον έβαλα και σε test mode το ίδιο. καμία ιδέα?