Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 94.

• RE:

geox36 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από billphone: “Η οθόνη που θα σου βάλουν είναι LCD ή AMOLED;” Lcd . Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σας ! έστειλα mail στο επισκευή-xiaomi-redmi-pro και μου απαντησαν : το κόστος αλλαγής της οθόνης (ανταλλακτικό + εργασία ) είναι στα 70 ευρώ και χρειαζόμαστε μία εργάσιμη ημέρα. ποια η γνώμη σας ; για το πάρει ετοιμο στα χέρια σου δεν εχω βρει πιο φθηνα .και βρηκα LCD Display + Touch Screen Digitizer Assembly for Xiaomi Redmi Pro | Electronics | VOPMART.COM αλλα δεν έχω ιδεα για το μαγαζί αυτό.και με ρίσκο να την αλλάξω εγώ .

• Τα προβλήματα αυτά που αναφέρετε είναι λόγο της amoled ; Άμα βάλω lcd δεν θα έχω τέτοια ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σας .είμαι στην αναζήτηση οθόνη του κινητού.μπορειτε να προτείνετε από εξωτερικό;αν υπάρχει κάτι φθηνό από εδώ ακόμα καλύτερα .σας ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μήπως γνωρίζει κάποιος Professional Wholesale Original Xiaomi,Huawei,Meizu,Oneplus Smartphones - Vopmart.com .έχει κάνει παραγγελία κάνεις ; Θέλω να παραγγείλω μια οθόνη και είναι πιο φθηνά από όλους .σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπορείτε να μου πείτε αν όντως ισχύει αυτό ; a308177b5bf60b7b1bfe11878581d58d.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σας .το συγκεκριμένο κινητό αντιμετωπίζει πρόβλημα με το touch του ;έκδοση 9.5.10.0 σταθερή . Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σας .έχω το κινητό εδώ και 2 βδομάδες .το πρώτο πρόβλημα , έχω μεταφέρει μέσω του mi cloud από redmi pro τα πάντα . δυστυχώς τα videos δεν παίζουν .το δεύτερο είναι ότι δεν μπορώ να κάνω mirror στην lg smart tv που έχω .δεν συνδέεται καθόλου.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.0a8532b80ec871efdcea33889d50207c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σας .μήπως κάποιος γνωρίζει για αυτό Xiaomi Redmi Pro LCD Display + Touch Screen Digitizer Assembly ;

• Ευχαριστώ πολύ .θα πάρω το 4/64. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σας.το 6/64 δεν υπάρχει για αγορά από Ελλάδα ;; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αναζήτηση android tv box

geox36 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Το xiaomi από Ελλάδα σε ποια τιμή υπάρχει;

• RE:

geox36 - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Έχεις να μου προτείνεις από που να πάρω ;;Παράθεση από theopan: “Πρόβλημα στο digitizer μάλλον. Πας για αλλαγή οθόνης.” Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από geox36: “Βασικά το κινητό είναι της γυναικας μου και π.χ. πατάει την εφαρμογή του messenger και ανοίγει της aegean .κάτι τέτοια .επίσης πατάει μια επαφή για κλήση βγαίνει κάποια άλλη .κάτι τέτοια . Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και το τεστ έκανα .αλλά τίποτα . Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βασικά το κινητό είναι της γυναικας μου και π.χ. πατάει την εφαρμογή του messenger και ανοίγει της aegean .κάτι τέτοια .επίσης πατάει μια επαφή για κλήση βγαίνει κάποια άλλη .κάτι τέτοια . Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σας .έχω την έκδοση στην συνημμένη φωτογραφία .σε ποια να πάω stable ; Γίνεται χωρίς υπολογιστή να κάνω την αναβάθμιση ; Και μπορώ να ξανά βάλω όπως είναι τα apps ; 22b2284dc4b553fbc5139d4247b876f7.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σας .υπάρχει πιθανότητα το touch να έχει χαλάσει λόγο λογισμικού;;δεν έχει πεσείς ποτέ .μετά από κάποια αναβάθμιση να υπάρχει πρόβλημα ;;ffbd1e6885795e85c213ab96e13d4fcd.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από geox36: “Καλησπέρα σας .για να παραγγείλω όθονη για το redmi pro πρεπει να δω κάποιο κωδικο του κινητου ; πηγα σε τεχνικο και μου είπε με βαση του κωδικου που βρίσκετε στο κουτί μπορεί να κάνει την παραγγελία .δεν είναι όλα ίδια είπε .ισχύει ; ” αν μπορει κάποιος να μου πει .για να την παραγγείλω.

• Καλησπέρα σας .για να παραγγείλω όθονη για το redmi pro πρεπει να δω κάποιο κωδικο του κινητου ; πηγα σε τεχνικο και μου είπε με βαση του κωδικου που βρίσκετε στο κουτί μπορεί να κάνει την παραγγελία .δεν είναι όλα ίδια είπε .ισχύει ;

• Παράθεση από geox36: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από geox36: “Παράθεση από geox36: “Καλησπέρα σας και Χριστός Ανέστη.Μετα απο πτώση μαύρισε ηοθόνη .μπορείτε να μου προτείνετε αν γίνετε απο που μπορώ να παραγγείλω την οθόνη ; ” Κάποιος;;; ” Για ρίξε μια ματιά στο dragon-tt ” πρέπει να εχει κλείσει . ” καλησπέρα και πάλι.τελικα μια χαρα δουλευει το dragon-tt.μήπως έχει παραγγείλει κάνεις απο εκει ;αν ναι με ποια μέθοδο αποστολής;σας ευχαριστώ.