Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 94.
-
Παράθεση από makisfz: “Για κλείδωμα κράτα πατημένο το πλήκτρο Ξ κάτω αριστερά, winget, γρήγορες λειτουργίες, κλείδωμα κράτα το πατημένο και βάλτο στην επιφάνεια εργασίας και από κει το κλειδώνεις. Για μπαταρία να έχεις στα υπόψιν ότι απαγορεύεται η εισαγωγή από τρίτες χώρες στην EE Redmi Note 3 pro” TMIOLOC New High quality Real 4000/4050mAh BM4A Battery For Xiaomi Redmi Pro TMIOLOC New High quality Real 4000/4050mAh BM4A Battery For Xiaomi Redmi Pro-in Mobile Phone Batteries from Cellphones & T…
-
Καλησπέρα σας.μετα από πέσιμο του κινητού από την κόρη μου έγινε αυτό στην φώτο .τον πήγα σε 2 μαγαζιά και μου είπαν ότι φούσκωσε η μπαταρία .ισχύει ;κάποιος είχε παραγγείλει καινούριο μπαταρια .μήπως υπάρχει το link; Μπορείτε να μου πείτε πως μπορεί να το κλειδώνω χωρίς να πατάω το κουμπί που δεν δουλεύει ;σας ευχαριστούμε.f7c482a51ca4ac79b47f3de1a08892d9.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
geox36 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “@Matis και εγώ έτσι νόμιζα αλλά χθές που πήγα να αγοράσω το mi max 2 στο τέλος μου έβγαλε μεταφορικά 22€ και κάτι ψιλά... Θα το ξαναδοκιμάσω γιά να δώ,αλλά έγραφε και κάτι γιά μεταφορικά+ασφάλεια και δεν είχα άλλη επιλογή,ούτε μπορούσα να το αφαιρέσω!!! =============== Αυγ 9th 2017, 7:39pm =============== Tώρα που το ξαναέκανα πάλι τα ίδια κάνει...πρέπει να φθάσεις στο τελικό στάδιο και μετά σου βγάζει!!! +22.99 € (6-8 working days delivery) * Insurance covered : Damage du…
-
RE:
geox36 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “@geox36 Σαν συσκευή είναι συσκευάρα,και το κατάστημα καλό είναι αλλά έχει +22€ περιπου μεταφορικά... Από bangood με priority βγαίνει πολύ πιό φθηνά αλλά μάλλον θα αργήσει αρκετά παραπάνω. Η επιλογή δική σου :)” Από ότι κατάλαβα με priority δεν υπάρχει θα τελωνείου;απλά αργή ; Πόσο μπορεί να κάνει; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “XIAOMI Redmi Note 4 Snapdragon 625 2.0GHz 3GB RAM 32GB ROM EU - Χρυσό | + ΔΩΡΟ Θήκη Σιλικόνης Και δώρο θήκη σιλικόνης, είναι και διαθέσιμο. Ακόμα άψογη εξυπηρέτηση καλά παιδιά και χορηγοί του φόρουμ.” Έστειλα στο chat δεν απαντάνε.πηρα και τηλ δεν το σηκώνουν.μηπως είναι κλειστά . συγνώμη που είμαι εκτός θέματος. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
geox36 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “στην πόρτα, στην θυρίδα σου, στην πόρτα του γείτονα, σε άλλη πολυκατοικία, σε άλλη πόλη, σε άλλη χώρα, όπου λάχει βασικά...λίγη τύχη χρειάζεται, τίποτα άλλο!! :thumbup:” Αν πάνε Κω στείλε μου τα Ρόδο με το Σπανό !!! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
geox36 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Κλασσική περιπτωση CN Post. Περιμένεις. Δεν μπορεις να κάνεις κάτι άλλο.” Να αποφεύγουμε cn post γενικά;ποια θεωρείτε καλύτερη ; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk