Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 94.

• Καλησπέρα σας !έχω παραγγείλει από ebay στις 27-3-17.απο hong kong και είναι μικρής αξία .έχει κολλήσει 1/4/17 12:20 - Item Arrived at Greece, Greece.χαθηκε;μπορώ να κάνω κάτι; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λέω μήπως και δεν έχει σωστη Ρομ. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σας.μου ήρθε το κιν. Με αυτά τα χαρακτηριστικά που βλέπετε .έχει αναβαθμίσει να την κάνω;e4b41f5e9dd525d9057ee59a002be7b5.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• να ρωτήσω κάτι .αν το κινητο έρθει με global rom και ευρωπαικο φορτιστη δεν θα έχει ελληνικα και playstore ;εξαρτάτε απο το κάθε μαγαζι που το αγοραζεις ;

• RE:

geox36 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από Stasis: “Παράθεση από princegr: “Ποιο είναι αυτό το τζαμάκι; δώσε κάνα λινκ...!!! ευχαριστώ! ” Εδώ αν το πάρεις από Vickmall >> XIAOMI Redmi Pro Full Coverage Tempered Glass Απο κει και πέρα αν θες να ψάξεις σε τίποτα ebay ή aliexpress, αναζήτησε με τις εξής λέξεις: > Redmi PRO Tempered Glass full < Και διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο χρώμα του κινητού σου” Για το link που εδωσες .Από κάτω στα σχόλια ένας κάνει παράπονα για όχι τόσο καλή ποιότητα .Ισχύει ; Στάλθηκε από το Redmi Pro μ…

• Καλησπέρα παιδιά .Θέλει να το παραγγειλει ο αδερφός μου .Μπορείτε να μου πείτε από που και αν υπάρχει τρόπος να μην περάσει τελωνείο ; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GR-Macedon: “Απέφευγε τα αυτά γιατί σου πιέζουν - γρατζουνούν οθόνη οι κάρτες ή οτι βάζεις στη θήκη” Καμία χωρίς προσθήκη καρτών ; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• καλημέρα σας!κάτι τέτοιο Leather PU wallet flip stand pouch Cover Case For Xiaomi Redmi Note 3 and Xiaomi Redmi Note 3 PRO για REDMI PRO υπαρχει ;

• Redmi Pro Screen Protector

Μήνυμα

Παράθεση από teopap33: “9H Curved Tempered Glass Film Anti-Scratch Screen Protector For Xiaomi Redmi Pro | eBay ” Tempered Glass 9H 2.5D Film Screen Protector For Xiaomi Redmi Pro Sale - Banggood.com απο ebay δεν βρήκα ,ψάχνω και εγω. μονο απο εδω . είναι σωστή αυτη που λες ; οσο για nillkin δεν έχει για pro απο ότι είδα . του Mi 5 θα κάνει ; nillkin Tempered Glass XIAOMI PRO | eBay

• Netherlands Greece 2017-02-12 19:46, K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) In Transit εγώ σαν είμαι σε καλό δρόμο!!! Έυχομε να μην περασει τελωνείο. Και να έρθει οσο πιο γρήγορα γίνετε Ρόδο!!

• Παράθεση από todoris66: “στα ελτα λεει κατι ακυρο λεει αυτο * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ * 15-01-2017 * 08:19 * ΟΛΛΑΝΔΙΑ ” Μπορεί να είναι και στον ίδιο σάκο με το δικό μου Destination Country: Greece 2017-01-23 19:18 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Origin Country: Netherlands 2017-02-05 07:30 The item has arrived in the country of destination Sent from my iPad using Tapatalk

• άδικα χάρηκα και εγω με αύτα που βλέπω απο άλλους 2017-02-05 07:30 The item has arrived in the country of destination

• Αναζήτηση android tv box

geox36 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

δείτε και Beelink GT1 Ultimate TV Box-84.99 Online Shopping| GearBest.com . για το 2 /16 λένε τα καλύτερα . κατσε να κυκλοφορήσει και αυτό να δουμε .

• SAMSUNG GALAXY DUOS I9082

geox36 - - SAMSUNG

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δυστυχώς δεν γνωρίζω :/” Δεν πειράζει σε ευχαριστώ για τον οδηγό πάντως . Sent from my iPad using Tapatalk

• Επιτέλους !ΕΛΤΑ βάλε τα δυνατά σου !μπορεις !!!!! Destination Country: Greece 2017-01-23 19:18 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Origin Country: Netherlands 2017-02-05 07:30 The item has arrived in the country of destination Sent from my iPad using Tapatalk

geox36 - - SAMSUNG

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δες αυτό μπας και σε βοηθήσει ---> Ελληνικός οδηγός χρήσης Vmware Machine με Windows 10 x64 για φλασάρισμα με MiFlash Official Rom σε Xiaomi με κλειδωμένο Bootloader” Σίγουρα βοηθάει πολύ. Μήπως ξέρεις καμία καλή ρομ για το συγκεκριμένο μοντέλο ; Sent from my iPad using Tapatalk

geox36 - - SAMSUNG

Μήνυμα

καλημέρα σας.έχω το συγκεκριμενο κιν. (είναι της γυναίκας μου ) με 4.2.2 . θέλω να περάσω αυτή την rom [ROM] [7.1.1_r9] [i9082] [UNOFFICIAL] Linea… | Samsung Galaxy Grand Duos i9082 . το πρόβλημα μου είνια οτι έχω μονο mac δεν μπορω να το ρουτάρω .προσπάθησα με odin μέσω του winebottle αλλα δεν το αναγνωρίζει καν.δεν βρίσκω drivers . μήπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος για ClockworkMod recovery ;σας ευχαρηστώ!

• Η μεγάλη καθυστέρηση παραδοςης έχει γίνει με nl post συνήθως;ενώ με Singapore περνάει τελωνείο ; Αυτή είναι η κατάσταση τώρα με τα κινέζο μαγαζιά; Sent from my iPad using Tapatalk

• Παράθεση από spideman3: “Δες και αλλού π.χ honrbuy Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” έχει στο geekbuying και σε καλή τιμη για ευρωπαϊκη αποθήκη . Αλλα δεν μπορω να κάνω τιποτα τώρα. δεν είναι νωρίς ακομα;