Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-94 από 94.

• Παράθεση από spideman3: “@geox36 Αν το βιάζεσαι τόσο η λύση είναι ευρωπαική αποθήκη σε 4 έως 6 ημέρες σπίτι χωρίς τελωνεία. ” Δυστηχώς δεν τα πρόλαβα απο το vickmal. ο'υτε βδομάδα δεν κρατησέ και απο ότι βλέπω τωρα δεν έχει τιποτα απο ευρωπαίκη αποθήκη στο συγκεκριμένο μαγαζι.για το redmi pro

• Παράθεση από demakhs: “Ούτε ο.... ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ δε μπορεί να το ξέρει αυτό!!!” Άσχημο καιρό βρήκα να παραγγείλω και εγώ.το θέλω και γρήγορα Sent from my iPad using Tapatalk

• Ποτέ να υπολογίζω ;είναι κινητό από vickmall . Package Status: (null) Destination Country: Greece 2017-01-23 19:18 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Origin Country: Netherlands 2017-01-25 08:55 The item is on transport to the country of destination 2017-01-23 19:18 The item is at the PostNL sorting center 2017-01-23 19:18 The item is processed at the PostNL sorting center 2017-01-23 14:00 The item is at the handover point from freight carrier to PostNL 2017-01-19 12:47 The item has arrived in the tr…

• Αναζήτηση android tv box

geox36 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Δεν ξέρω αν υπάρχει tv box με σιμ . Το ote go από ότι ξέρω παίζει σε όχι root συσκευές . Sent from my iPad using Tapatalk

• μέχρι να μου έρθει το 1 βγήκε το 2 !!! τι να πω !!!ελπίζω να μην βγει το 3 και μετα μου ερθει !!!λόγο μπαταριας θα το έπαιρνα αν δεν είχα παραγγείλει το 1 .

• Καλημέρα σας !!! 2017-01-25 08:55The item is on transport to the country of destination έχει κολλήσει εδώ εμένα !!!πιστεύω να είναι Αθήνα και δεν έχει σκαναριστει ακόμα !!Βασικα εύχομε για αυτό !!

• Καλησπέρα σας. Έχεις παραγγείλει κανεις απο Vickmall με nl post ;αν ναι ,ποσό καιρό έκανε έρθει ; Sent from my iPad using Tapatalk

• Καλημέρα σας .γνωριζει κάποιος αν στο συγκεκριμένο μοντέλο γίνει η αναβαθμίσει για android 7 ; Sent from my iPad using Tapatalk

• 471bf1ee1cabbefab82b9d788a5a36b2.jpg Αυτο μου λέει εμένα . Sent from my iPad using Tapatalk

• Παράθεση από tpelek: “Παράθεση από Thanos159: “Εγώ πήρα από geekbuying το redmi Pro ξεκλείδωτο με μια global rom που σε γενικές γραμμές τα ελληνικά ήταν μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είσαι σίγουρος ότι είναι η αυθεντική ROM, γιατί από ότι βλέπω δεν υπάρχει global για αυτό το κινητο; en.miui.com/download-304.html” Το link που έβαλες δεν ανοίγει . Sent from my iPad using Tapatalk

• Καλησπέρα και εμένα .για να μην ανοίγω άλλο θέμα γιατι είχα τις ίδιες απορίες . Να κανω άλλη μια ερώτηση .ποιο κινέζομαγαζο δίνει την official ;απο geekbuying στα 177 που το έχουν το έχει πάρει κανεις ; Sent from my iPad using Tapatalk

• Παράθεση από flowin_through: “Δεν την έχω δοκιμάσει σε απόλυτο σκοτάδι, αλλά σε περιορισμένο φως δείχνει καλά τι γίνεται. Πιστεύω η παρακολούθηση μωρού είναι η βασική χρήση αυτής της κάμερας. Πιο φτηνά νομίζω την έχει το gearbest” Σε ευχαρηστω πολυ .την είδα σε αγγελίες να την πουλάνε 45 ευρώ .πιο φθηνά την αγοράζεις κσινουρια πιστεύω;

• Καλησπέρα σας .μπορειτε να μου πείτε αν κανει η κάμερα για παρακολουθήσει μωρο ;στο δωμάτιο το βράδυ που θα κοιμασε η μικρή μου θα εχει ένα φωτακι.δεν θα ειναι και το απόλυτο σκοτάδι .θα υπαρχει πρόβλημα στην εικόνα ; Απο που μπορω να την αγοράσω ;

• Tablets - Smartphones - Accessories | Youhou.gr Γιατι τοσο μεγάλη η διάφορα στην τιμη ;