Παράθεση από spideman3: “@geox36 Αν το βιάζεσαι τόσο η λύση είναι ευρωπαική αποθήκη σε 4 έως 6 ημέρες σπίτι χωρίς τελωνεία. ” Δυστηχώς δεν τα πρόλαβα απο το vickmal. ο'υτε βδομάδα δεν κρατησέ και απο ότι βλέπω τωρα δεν έχει τιποτα απο ευρωπαίκη αποθήκη στο συγκεκριμένο μαγαζι.για το redmi pro
Παράθεση από demakhs: “Ούτε ο.... ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ δε μπορεί να το ξέρει αυτό!!!” Άσχημο καιρό βρήκα να παραγγείλω και εγώ.το θέλω και γρήγορα Sent from my iPad using Tapatalk
Ποτέ να υπολογίζω ;είναι κινητό από vickmall . Package Status: (null) Destination Country: Greece 2017-01-23 19:18 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Origin Country: Netherlands 2017-01-25 08:55 The item is on transport to the country of destination 2017-01-23 19:18 The item is at the PostNL sorting center 2017-01-23 19:18 The item is processed at the PostNL sorting center 2017-01-23 14:00 The item is at the handover point from freight carrier to PostNL 2017-01-19 12:47 The item has arrived in the tr…
μέχρι να μου έρθει το 1 βγήκε το 2 !!! τι να πω !!!ελπίζω να μην βγει το 3 και μετα μου ερθει !!!λόγο μπαταριας θα το έπαιρνα αν δεν είχα παραγγείλει το 1 .
Καλημέρα σας !!! 2017-01-25 08:55The item is on transport to the country of destination έχει κολλήσει εδώ εμένα !!!πιστεύω να είναι Αθήνα και δεν έχει σκαναριστει ακόμα !!Βασικα εύχομε για αυτό !!
Παράθεση από tpelek: “Παράθεση από Thanos159: “Εγώ πήρα από geekbuying το redmi Pro ξεκλείδωτο με μια global rom που σε γενικές γραμμές τα ελληνικά ήταν μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είσαι σίγουρος ότι είναι η αυθεντική ROM, γιατί από ότι βλέπω δεν υπάρχει global για αυτό το κινητο; en.miui.com/download-304.html” Το link που έβαλες δεν ανοίγει . Sent from my iPad using Tapatalk
Καλησπέρα και εμένα .για να μην ανοίγω άλλο θέμα γιατι είχα τις ίδιες απορίες . Να κανω άλλη μια ερώτηση .ποιο κινέζομαγαζο δίνει την official ;απο geekbuying στα 177 που το έχουν το έχει πάρει κανεις ; Sent from my iPad using Tapatalk
Παράθεση από flowin_through: “Δεν την έχω δοκιμάσει σε απόλυτο σκοτάδι, αλλά σε περιορισμένο φως δείχνει καλά τι γίνεται. Πιστεύω η παρακολούθηση μωρού είναι η βασική χρήση αυτής της κάμερας. Πιο φτηνά νομίζω την έχει το gearbest” Σε ευχαρηστω πολυ .την είδα σε αγγελίες να την πουλάνε 45 ευρώ .πιο φθηνά την αγοράζεις κσινουρια πιστεύω;
Καλησπέρα σας .μπορειτε να μου πείτε αν κανει η κάμερα για παρακολουθήσει μωρο ;στο δωμάτιο το βράδυ που θα κοιμασε η μικρή μου θα εχει ένα φωτακι.δεν θα ειναι και το απόλυτο σκοτάδι .θα υπαρχει πρόβλημα στην εικόνα ; Απο που μπορω να την αγοράσω ;