Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 100.

• Καλησπέρα παιδιά.εκανα φουλ φορμάτ και πέρασα την νέα ρομ android 11.ολα δείχνουν οκ αλλά έχω πρόβλημα με το twrp.δεν δέχεται τον κωδικό κλειδώματος του τηλεφώνου για να κάνει αποκρυπτογράφηση.Υπαρχει κάποια λύση η περιμένουμε νέο twrp?χρησιμοποιώ το τελευταίο που μπήκε εδώ

• η gcam με τους λειτουργικους φακους ειναι η pitbull και η onfire.βασιζονται στην urnyx και τις τελευταιες μερες υπαρχει πολυ κινητικοτητ στο τελεγραμ και με xml. δυστυχως ακομα δνε ειναι σε επιπεδο καλυτερο απο την μινιφλεξ. επισξς η νεα minilux η αντιστοιχη της μινιφλεξ αλλα εκδοση 7.3 gcam ,παει αρκετα καλα . Telegram: Contact @gcamMI10 Telegram: Contact @mi10XMLs

• Xiaomi Mi Note 10: ακόμα πιο χαμηλά η έκδοση 6GB+128GB! 375 θα σου βγει απο εδω

• στο μι8 ειχε μεγαλυτερη σχετικα διαφορα η gcam.sto note 10 me 108mp αναλογα την σκηνη τραβαει καλυτερα η μαμισια.στις νυχτερινες μεγαλη διαφορα και στα 2 μοντελα.δουλευει μια χαρα και urnyx .η οnfire που εχω εβασιζεται πανω στην urnyx απλα με λειτουργικους ολους τους φακους και livpatcher για καθενα ξεχωριστα.Αλλα η miniflex την ξεπερναει σε ποιοτητα.βασικα θα σου ελεγα το εξης εξωτερικους χωρους μερα η μαμισια στα 108mp(27mb φωτογραφια) Νυχτα gcam .h miniflex εχει πιο πολλες λεπτομερεις και καλ…

• Και εγώ από το mi8 πήγα στο note 10.Δεν μπορώ να πω ότι με εχει προβληματισει η απόδοση του η έχω δει σημαντική διαφορά.στις 108mb φωτό δεν αργεί να την τραβήξει αλλά πραγματι από πίσω την επεξεργάζεται μερικά δευτερόλεπτα όπως κάνει και η gcam στο hdr.εκεινη την ώρα αν κάνεις κάτι .πχ μπεις μενού αργεί

• Παράθεση από Octaviastikos: “Εχω μια απορία.... Εφόσον βάζετε την gcam τότε γιατι δεν περνεται άλλο τηλέφωνο;; Η μαμά εφαρμογή είναι ότι καλύτερο....για της δυνατότητες που παρέχει ... Μια φορά έβαλα gcam και έτσι όπως μπήκε έτσι βγήκε... ” δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες να δεις τις διαφορές,εφόσον μέχρι 1mb δέχεται αλλά είσαι λάθος φίλε μου.εκτος εάν μιλάς για την pro λειτουργία που δεν ξέρω προσωπικά να την χρησιμοποιήσω,μόνο την αυτόματη λήψη μπορώ.εαν εσύ ξέρεις να κάνεις ρυθμίσει…

• Παράθεση από Tubby Morton: “Παράθεση από giannisgr41: “καλημερα ,η MJL 6.1 Miniflex λειτουγησε τελικα ,πρεπει να φορτωσεις xml αναγκαστικα για να δουλεψει.Αυτη την στινμγη εχω πανω την μαμισια ,την MJL 6.1 Miniflex και την onfire 7.3.20_1.8.1 σε ληψεις εξω με ηλιο δεν θα δεις ιδιαιτερη διαφορα αναμεσα στις 3 αλλα η 1 Miniflex κερδιζει λιγο σε λεπτομέρεια.αυτο φαίνεται ειδικα οταν αλλαζεις τα xml on the fly,αναλογα τι σκηνη τραβας,εχω 3 xml προφιλ ενεργα(ηλιο,νυχτα,προσωπα). σε νυχτερινες η διαφο…

• καλημερα ,η MJL 6.1 Miniflex λειτουγησε τελικα ,πρεπει να φορτωσεις xml αναγκαστικα για να δουλεψει.Αυτη την στινμγη εχω πανω την μαμισια ,την MJL 6.1 Miniflex και την onfire 7.3.20_1.8.1 σε ληψεις εξω με ηλιο δεν θα δεις ιδιαιτερη διαφορα αναμεσα στις 3 αλλα η 1 Miniflex κερδιζει λιγο σε λεπτομέρεια.αυτο φαίνεται ειδικα οταν αλλαζεις τα xml on the fly,αναλογα τι σκηνη τραβας,εχω 3 xml προφιλ ενεργα(ηλιο,νυχτα,προσωπα). σε νυχτερινες η διαφορα ειναι τεράστια και η MJL 6.1 Miniflex υπερεχει σαφως…

• Παράθεση από Octaviastikos: “@giannisgr41 θέλουν κατηγορία ferrari να βάλουμε σε ένα hugo κατάλαβες τι λένε... απλά δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά του special με του απλού σε χρήση εμένα έχουν περάσει σχεδόν όλα τα Xiaomi χέρια μου το κάθε ένα διαφορετικό... ” οταν θελω να αγορασω κινητο περναω πολελς μερες διαβαζοντας αρθρα,τεστ,γνωμες απο χρήστες.Το ψαχνω να βρψ τα καλα και τα ασχημα.ηξερα λοιπον σαφως οτι αγοραζα κινητο με επεξεργαστη πιο αδυμανο απο το mi8 μου(λιγο) ,που δεν ειναι και οτι καλυ…

• εχω βαλει την nilkin 3d cp+max.εκατσε τεεια ,2 μηνες δεν εχει ξεκολλησει αλλα; 1.ερχεται με 1 αυτοκολητο στην μεση εκει που ειναι το δαχτυικο το οποιο φνεται διαρκως και ενοχλει,δνε ξερν γατι ,προφανως για να ακουμπα πιο σωτσα το δακτυλικο?οταν την εβαλα δνε δουλευε παντως ,οποτε την ξεκολλησα ,εβγαλα το αυτοκολητο με δυσκολια ,ειναι δυνατα κολλημενο και εκανα μικρες γρατζουνιες,τη ξαναεβαλα μπηκε αμεσως αλλα λογω της διαδικασίας που εκανα ,κανει νερα -ανταυγειες στο φως,κατα τα αλλα μια χαρα 40…

• Παράθεση από CharitosGiorgos14: “Φιλε οντως το κινητο ειναι ψιλο μουφα εγω ηρθα απο το mi 9 και το κινητο πηγαινε μπαλα αυτο ψηλο κολαει σε καποια σημεια η καμερα αργει καμια σχεση με το mi 9 εγω θα το σπροξω οπως το βλεπω αν δε φτιαξει με τη android 10 ” γιατι συγκρινετε ναυαρχιδες με κινητο μεσαιας κατηγοριας>?δεν ξερατε τι αγοαραζατε?μπαταρια και καμερα .γιατι τωρα ζητατε επιδοσεις κορυφαιων κινητων?για την κατηγορια και αυτα που προσφερει ειναι κορυφαιο.σε καθημερινη χρηση δνε εχει κανενα θε…

• Παράθεση από tzome85: “Παράθεση από giannisgr41: “Παράθεση από tzome85: “Εχει βάλει κανείς το naptime στο κινητό μας για να καλυτερέψει το stand by battery drain; ” καλημέρα και καλή δύναμη.Ναι το έχω βάλει εγώ με αρκετά καλά αποτελέσματα θα έλεγα.απο 0% έως 1 % κατά την διάρκεια όλη της νύχτας standby.0 με 1 κάρτα ίσως 1 με τις 2 κάρτες,wifi,data κλειστά,4g και στις 2 κάρτες ” Απλά ενεργοποιησες το aggressive dose η έκανες και καμία άλλη ρύθμιση; ” [/quote]aggressive dose+re-apply doze after wa…

• Παράθεση από tzome85: “Εχει βάλει κανείς το naptime στο κινητό μας για να καλυτερέψει το stand by battery drain; ” καλημέρα και καλή δύναμη.Ναι το έχω βάλει εγώ με αρκετά καλά αποτελέσματα θα έλεγα.απο 0% έως 1 % κατά την διάρκεια όλη της νύχτας standby.0 με 1 κάρτα ίσως 1 με τις 2 κάρτες,wifi,data κλειστά,4g και στις 2 κάρτες

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από giannisgr41: “.φταει που πριν βαλω κανω wipe cashe ,dalvik k system?ειναι κατι αλλο? ” Γιατί κάνεις wipe στο system?Αυτό φταίει, πρέπει να κάνεις πρώτα reboot-recovery ” απο παντα το εκανα αυτο,χρονια τωρα,σε ολες τις ρομ,δνε ειχα θεμα,καποιαστιγη με το android 10 sto mi8 ειχε ξακινησει και το εκανε,εκανα reboot ,mount system και το επερνα κανονικα..τωρα ουτε αυτο πιανει στο mi note 10 και σκεφτομουν οτι αυτο φταιει.αρα κανουμε μονο dalvik k cache.οκ ευχαρι…

• καλημερα παιδια με υγεια σε ολους..εχω ενα προβλημα με το twrp.οταν εγκαθιστω ρομ μου βγαζει ''system is not mounted' trying to moumy /system rw error system cannot be mounted reboot twrp and try again. η ρομ μπαινει μεν αλλα οπως και α εναι κατι ειναι λαθος..φταει που πριν βαλω κανω wipe cashe ,dalvik k system?ειναι κατι αλλο?

• εγω βλεπω π[ολυ διαφορα σε νυχτερινες αλλα χωρος καμια ρυθμιση διοτο δεν εξρω να κανω.

• καλημερα και καλο μηνα..με την μεταβαση σε ανδροιδ 10 νομιζω η καμερα εινα ανωτερη πολυ ειδικα σε νυχτερινες ληψεις.Αλλα παλι δνε φτανειο την gcam

• Δοκιμασα σήμερα την Parrot043: MGC_7.3.018_Parrot043-v1.apk Δείχνει άρκετα καλή.αναμενω να δοκιμάσω και νυχτερινές λήψεις

• Καλημέρα εγώ έχω βάλει το nilkin 3d.εκατσε τέλεια αλλά είχε ένα αυτοκόλλητο από την μέσα μεριά εκεί που είναι το δακτυλικό.εκτοςνοτι φενοταν πολύ δεν έπιανε.εβγαλα ξανά το τζαμί,αποκολησα το αυτοκόλλητο με δυσκολία και κάποιες ελαφρές γρατσουνιές και το ξαναεβαλα.το.αποτυμωμα δουλεύει,αργούτσικα βέβαια,το τζαμί κάνει κάτι νερά στο φώς αλλά τέλεια εφαρμογή.