Geia σε όλους. Ανοίγω αυτό το νήμα εδώ με τα συγκριτικά καμερών Gcam Αυτη την στιγμή χρησιμοποιώ την rz_end: MGC-7.2.010-MN10-rZEnd-v1.apk ειναι πολυ σταθερη ,δουλεθει αρκετα καλα,καλη ποιότητα αλλα τα χρωμματα ειναι ξεπλυμένα Μια άλλη καλη εκδοση ειναι η UltraM8: UltraCam_3.2.3.apk πολυ καλη ποιόπτητα αλλα δεν ειναι τοσο σταθερη τρίτη εκδοση που χρησιμοποιείται αυτυη την στιμγη η marco: 6.1_GCam_MJL_v3_Miniflex-beta9.apk Ολες δεχονται config ακόμα :Enabling additional settings in the "Stock" ca…
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από geoanto555: “ ” [procontra]Και μία επισήμανση πρώτα βάζουμε το twrp π κάνουμε επανεκκίνηση στο twrp και μετά φορτώνουμε τη rom[/procontra] το twrp που εχει ανεβει παραπανω εννοεις?να το βαλω αυτο πρωτα ,μετα την ρομ? ”
Παράθεση από geoanto555: “Την ρομ βάλτην χωρίς format , λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Το δεύτερο ειναι πολύ καλή ιδέα για να μην χάνονται μέσα στα πολλά. ” το προτεινα γιατι γινεται χαμος στο xda αλλα ξερω απο το mi8 μου οτι το αντιστοιχο θεμα εδω μεσα ειχε πολυ πιο ολοκληρωμενες προτασεις και απαντήσεις.Οποτε αν θελει καποiος moderator να το ανοιξει
καλημερα..θα βαλω την νεα εκδοση με ανδροιδ 10.ΚΑτευθειαν απο πανω ,θελει φορματ data? Ακόμα μήπως να ανοιγαμε και ενα θεμα για την καμερα και δοκιμαστικες gcam?
καλημερα παιδια,εγκαταστησα το twrp_tucana_3.3.1-09-02-2020_ss_nt.επειθτααπο factory reset την XTRV-MINote10_MICC9Pro_20.1.15_v11-9 και cashe επειτα.με εβαζε παλι στο ρεκοβερυ χωρις να μπουταρει στο συστημα.φορματ cashe +system εγκατασταση της ρομ ξανα το ιδιο.οποτ κανω τα παρακατω βηματα που μοπνο ετσι εχω δει παντα επιτυχια format data partition (not wipe!) - reboot to recovery - copy the xiaomi rom and flash it - reboot to recovery - format data partition - reboot to system και μπηκε κανονικα…
Παράθεση από geoanto555: “Κανενα από τα twrp που έχω δεν βασίζεται άλλου. Όλα είναι φτιαγμένα από το 0. Τώρα για το αν δουλεύει, δοκιμάζεις και μας λες. ” Σε ευχαριστώ,θα το δοκιμάσω Έχω πάνω τώρα την stable 11.0.7 από miglobe.θελω να δοκιμάσω να βάλω την x.t.r.v 20.1.15 dev. Θα χρειαστεί να κάνω πάλι format data έτσι?
ρωτω αν βασιζεται σε καποιες πο τις εκδοσεις που κυκλοφορουν και αναβαθμιστηκε.την αγγλοκινεζικη?το mauronofrio? πιο πολυ με νοιαζει εαν μπορει να δουλεψει σωστα τις dev.
Παράθεση από Octaviastikos: “Ειναι λίγο παλιά...7.2 είναι πιο δυνατή με πολλά ρυθμίσεις... ” συμφωνω εχω και 7.2 πανω.απλα την εβαλα εδω γιατι δινει καλα αποτελεσματα,λειτουργουν οι φακοι και παρα πολελς ρυθμισεις και config.εχω και την τελευταια ultracam