Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 100.

• _fu24 - Google Drive νεα καμερα με λειτουγικους φακους.χρειαζεται config για να δουλεψει.πολλες ρυθμισεις.εχει καππια θεματα στο potrait kai βιντεο

• παγωμα twrp

giannisgr41 - - Mi CC9 PRO/Mi Note 10 (Tucana)

Μήνυμα

καταφερα να βαλω ξανα το mauronofrio ,και δουλεψε

• παγωμα twrp

Μήνυμα

αυτο εβαλα αρχικα αλλα δνε καταφερα να παραμεινει.οτι και να εκλαα επανερχοταν το xiaomi recovery.ειτε με εντολη fastboot,ειτε μεσω του μενου του twrp,ειτε με πληκτρα επανερχοταν το μαμισιο.αλλα ειπαμε το προβλημα τωρα ειναι οτι εχει παγωσειμ,δεν αναταποκρινεται το touch.

• παγωμα twrp

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια,Σημερα ξεκλειδωσα το bootloader,προσπαθησα να βαλω το TWRP 3.3.1-0 Unofficial by mauronofrio αλλα οτι και να εκανα ,δεν μπορουσε να το κρατησει και γυρναγε στο μαμισιο.Οποτε εβαλα μεσα απο αυτο το orangefox twrp/Αυτο παρέμεινα και δουλευε καλα.χωρος κοληματα.εγκαταστησα λοιπον την ρομ EU 20.1.16 dev.Δεν ηξερα οτι με Dev εκδοση εχει παγωματα και θελει stable. Αποτελεσμα παγωσε το oragnefox στην επομενη επαννεκινηση.προσπαθησα να ξαναβαλω το mauronofrio αλλα παγωμενο καιο αυτο,το …

• καλημερα ,εχουμε προτεινομενες ρυθμισεις για san1ty: F1v9.3_6.2.030?

• αν και δεν ειχα καπιο ιδιατερο θεμα χρησιμοποιω αυτο και εχει πολυ δυνατο ηχο: [MOD][MAGISK][v1]Speaker & Headphones Vo… | Xiaomi Mi 8

• Παράθεση από amavroudis: “Ξεκλείδωτο θα ήταν. Δεν παίζει.. όπως του άλλου φίλου πιο πάνω που ανέφερε το ίδιο. Τα ξεκλειδώνουν οι Ασιάτες και περνούν global. Φροντιστε να ελέγξετε αν είναι ξεκλείδωτα με το δικό σας λογαριασμό και όχι με άλλο... ” το κινητο ηταν με China Stable αρα δεν υπηρχε λογος να το ξεκλειδωσει το καταστημα.επισης στην οθονη φορτωσεις δνε εγραφε unlocked,επρεπε μεσα στις ρυθμισεις να ενεργοποιησω την επιλογη για να γινει unlock,ενω τωρα μου γραφει οτι ειναι ηδη.αλλα ειχα να ξ…

• Πάντως είναι κινηταρα!!

• υπαρχει καμια λειτουργικη εκδοση της googlecam για το mi8?

• εισαι αψογος ,δουλεψε.δυστυχως δεν τσεκαρα απο πριν τον bootloader εαν ηταν ξελκειδωτος αλλα αν θυμαμια καλα οταν πηγα στα developer setting δεν εγραφε ξεκλειδωτος αλλα επρπε να μπω να ενεργοπιησω την επιλογη να τον αφηνω να ξεκλειδωσει.το mi unlock δεν τον εδειχνε ξεκλειδωτο

• γεια σας παιδια,περελαβα σημρο το mi8 μου με 9.5.11.0 stable.ο bootloader ξεκλειδωσε αμεσως με τον λογαριασμο μου.εκανα και τσεκ με fastboot και ειαι ξεκλειδωτος.τωρα θελω να περασω twrp k root.αλλα εκει εχω προβλημα,to usb debuging ειναι ενεργποιημενο,η συσκεθη φενεται κανονικα στο fads boot,oi εντολες περνανε για εγκατασταση του twrp,αλλα καθε φορα με βαζει στο mi recovery και οχι twrp.δεν μπορω να βρω τι κανω λαθος

• Xposed Framework για Android Nougat

giannisgr41 - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

καλημερα στο φορουμ.εχει βαλεις κανεις το xposed gia nougat σε miui 9? το δοκιμασα αλλα δεν μπορω να το ενεργποιησω σωστα.καποια βοήθεια? Official Xposed Framework for Android Nougat is Here - Download your Favorite Modules Now!

• Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από giannisgr41: “Καλησπέρα παιδιά,πως σας φενεται η κάμερα στην 7.6.29? κάποιες φωτογραφίες που πήρα μου φάνηκαν χωρίς λεπτομέρειες,σαν να μην κάνει σωστά focus. ” Καλησπέρα. Ψιλό νορμάλ ήταν αλλά σπαστικά δεν την έψαξα πολύ. Εσένα φίλε μου το δαχτυλικό σου δουλεύει καλά?? Ξεκλειδώνει γρήγορα, μπορείς να αλλάξεις δαχτυλικό..?? Η είμαι ο μόνος που έχω θέμα στο mi5s?? ” δακτυλικο δουλευει καλυτερα απο την stable 8.2 που ειχα.βεβαια εχω την ρομ πανω μερικες ωρες,δεν …

• Καλησπέρα παιδιά,πως σας φενεται η κάμερα στην 7.6.29? κάποιες φωτογραφίες που πήρα μου φάνηκαν χωρίς λεπτομέρειες,σαν να μην κάνει σωστά focus.

• με το titanium έχω παγώσει το qualkom.qti.biometrics.fingerprint.service 6.0.1

• Καλημέρα παιδιά.παντως η μπαταρία στην 7.2.16 είναι σε καλά επίπεδα σε σχέση με προηγούμενες.το gps μετά το πρώτο αργό κλείδωμα ,λοκαρει σε δευτερα.δακτυλικο έχω παγώσει το σέρβις αλλά δουλεύει μία χαρά και με απαλό πάτημα.

• πιστευω με μια καλη θηκη που το κινητο μπαινει τελειω μεσα ,με σιλικονη τριγυρω που εξεχει ελαχιστα απο την οθονη δνε εχεις θεμα..ειναι πολυ δυσκολο να παθει ζημεια και να πεσει.οποτε με μια ζελατινα κατι θα γινει. εγω πηρα αυτη την θηκη και θεωρω οτι προστατευει πολυ,στο προηγουμενο κινητο δεν ειχ καν ζελατινα ,ουτε tempered 1 χρονι και δεν εχει ουτε γρατζουνια αν και επσε καμποσες φορες. Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com περιμενω ομως και αυτο το τεμπερεντ,σε φωτο ει…

• MIUI Global Stable ROM V8.0.3.0.MAGMIDI for Mi 5s Released! MIUI Global Stable ROM V8.0.3.0.MAGMIDI for Mi 5s Released! Download It Here! - Xiaomi Mi 5s - Xiaomi MIUI Official Forum

• Παράθεση από gvoi: “ Αυτό το άλμπουμ πως το βλέπετε? Δεν μπορώ να το κλείσω με τίποτα!!! Τι να το κάνω? Στάλθηκε από το MI 5s μου ” μηπως κάνει συγχρονισμό των φωτο με το xiaomi cloud?

• μετρηστε τον φορτιστή για να είναι qc3 πρέπει να είναι 18w.,πιστεύω εάν ήταν θα είχε πάνω το σήμα qc.εγ. Παραγγείλα από aliexpress 1 με αυτά τα χαρακτηριστικά