Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 100.

• καλημερα παιδια.προχτες παρελαβα το δικο μου(3/64gb).πολυ ομορφη συσκευη,γρηγορη.το ξεκλειδωσα αμεσως μια που ειχα ξεκλειδωσει και παλιοτερα αλλα και εβαλα custom rom(mi-globe).wifi,gps,signal ολα κορυφαια,εχω ξετρεθαλει με την ταχυτητα του..ενα παραπονο εχω η μπαταρια μου φενεται μετρια.περιμενα κατι καλυτερο.ειδικα στην καταναλωση ofline το βραδυ.με την ιδια εκδοση ρομ στο mi3 εχω ακομα 100% το πρωι μετα απο 8 ωρες αναμονης.ολα κλειστα,wifi,data,gps,συγχρονισμος και ανοικτο η εξοικονομηση μπατ…

• εμενα μπήκε πάντως κατευθείαν,σε μία ημερα πέρασε κανονικά απο κεντρα διανομής και καθόλου τελωνείο.ειχα δώσει βέβαια οδηγίες να σταλθει σαν δώρο με χαμηλή τιμή πάνω . Θεωρώ τα πιο πολλά καταστήματα το κάνουν έτσι και αλλιώς μόνα τους.μαζι με την πληρωμη δώστε οδηγίες αποστολής

• Παράθεση από iAmLiakos: “@giannisgr41 Για δώσε εάν θέλεις ένα feedback απο το mpdecision στο Mi3 ! Πχ SOT και γενική αυτονομία με νορμαλ χρήση. ” δεν μπορω να δωσω σωστο sot γιατι: 1ον φορτιζω απο 20 μεχρι 85-95% και οχι παραπανω. 2ον το κινητο δεν ειναι καινουριο,το εχω κοντα 3 χρονια(το πηρα με το που κυκλοφορησε,οποτε η μπαταρια δεν κρατα οπως παλια) αυτο που μπορω να πω ειναι οτι κρατα μεχρι 10-11 ωρες με 0-1% battery loss σε stand bye.το αφηνω το βραδυ και μετα απο 9 ωρες δεν εχει χασει καθ…

• μια που δεν εχω παραλαβει ακομα το mi5s ,δεν μπορω να πω για σιγουρα παντως στο mi3 μου,δουλευει κανονικα .ομως εχω ρομ mi-globe και οχι xtrv .μπορεοται να δοκιμασετε εαν δουλευει και στο mi5s αφου εχει βγει και για αυτο αρχειο Requirements: [*]MIUI v8 ROM ( can be any MIUI based ROM you want ! xiaomi.eu , stock MIUI, MIUI.pro etc… Our Mi-Globe globeROM already has this mod integrated. No need to flash seperately!) [*]Xiaomi Device [*]TWRP Recovery

• Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από gto: “Στο ali έχει την official θηκούλα με 15 ευρώ προσφορά. Καμιά 18-20 παίζει όπου αλλού την είχα βρει. Έβαλα μια παραγγελία σε μαύρο =============== Νοε 30th 2016, 11:06pm =============== Παράθεση από baiosss: “Σε θέματα αυτονομίας πάντως δε μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος. Σε idle δείχνει να πέφτει γρήγορα. Ειδικά από το 100% στο 89% έχει πέσει για πλάκα στο 9ωρο χωρίς κάποια ιδιαίτερη χρήση. Ίσως να είναι και θέμα rom βέβαια. Στάλθηκε από το MI 5s μο…

• weather app

giannisgr41 - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

αυτο το αππ δουλευει νομιζω μονο σε αγγλικές και κινεζικες ρομ.οχι στα Ελληνικα

• Εντυπώσεις για το MI2-S

Μήνυμα

Παράθεση από morph: “λοιπον εβαλα τη ρομ και παρατηρω τα εξης: 1. Οταν συνδεομαι με VPN μετα απο λιγο αποσυνδεεται μονο του 2.στο ελληνικο πληκτρολογιο δεν εχει προτασεις την ωρα που γραφω. Στα Αγγλικα εχει. υπαρχει τροπος να βαλω προτασεις και στα ελληνικα; 3. μερικες φορες εκει που μου εχει το σημα του δικτυου μοθ δειχνει χαμηλο σημα ήκαι emergency call only αλλα λειτουργει κανονικ (γιατι το σημα ειναι καλο) υπαρχει λυση; ειναι γνωστα προβλημματα ή τα εχω εγω μονο;” το καλυτερο πληκτολογιο που…

• Cyanogenmod 10.2 σε ένα partition

Μήνυμα

Παράθεση από Danielk: “τα δυο system partitions του κινητου πρακτικα τρεχουν συμβατες ρομ για να εγκαταστησεις εντελως διαφορετικες ρομς το πρωτο πραγμα που θα πρεπει να κανεις ειναι να αντικαταστησεις το MiRecovery με το ClockworkMod Recovery ωστε να εχεις δυνατοτητα για TDB (TrueDualBoot) δες εδω: miuiandroid.com/community/thre…d-recovery-6-0-3-2.19686/ επειτα στο ενα partition εγκαθιστας την Cyanogenmod 10.2 δες εδω: miuiandroid.com/community/threads/rom-cm10-2-for-mi2.21741/ με το TrueDualBo…

• [V5 THEME] Mixed1

giannisgr41 - - V5 Themes

Μήνυμα

καποιο ενεργο λινκ?

Μήνυμα

ναι,πριν 2 μερες,ολα καλα..καλα θα ηταν παντως καποια στιγμη να ανοιξει ενα τοπικ απο τους πιο παλιους με αναφορες σε καλες ρομ και σε καλα mods για αυτες.τι λετε?

Μήνυμα

το τηλεφωνο ειναι τρομερο και προσωπικα μαρεσει πολύ το dual boot μια που μαρεσει να δοκιμαζω ρομ,οποτε εχω παντα την αλλη backup. αυτη τη στιγμη τρεχω την wiui kai marvin roms. πολυ καλη παιδια και η mokee 4.3,πεταει και πολύ καλη εφαρμογη καμερας.καλυτερη απο την στοκ.αλλα δεν εχει hdr ρυθμιση.

• order #54899 hello there.i would like to know where the shipment is..it has left china on 11/8/13 but after that no news.tracking number doesnt say anything new for doayw now.plz inform

Μήνυμα

Παράθεση από giannisgr41: “Παράθεση από MIUI_ART: “Εαν θέλεις κάνε μια ερώτηση ΕΔΩ... ή στο Site τους. Δεν νομίζω να κόλλησε σε κανένα τελωνείο. ” δεν νομιζω,με ems εφυγε.θα περιμενω μεχρι τελος εβδομαδας,δεν υπαρχει λογος πιο πριν.ευχαριστω..” τιποτα και σημερα!!!!αρχιζω να τρελενομαι... παιδια οι ρομ που θελω να βαλω ,πυ λεω στο ποστ 241 ,ειναι συμβατες μεταξύ τους ,ξερετε? ή θα κανω καμια πατατα?

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Εαν θέλεις κάνε μια ερώτηση ΕΔΩ... ή στο Site τους. Δεν νομίζω να κόλλησε σε κανένα τελωνείο. ” δεν νομιζω,με ems εφυγε.θα περιμενω μεχρι τελος εβδομαδας,δεν υπαρχει λογος πιο πριν.ευχαριστω..

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Κανονικά πρεπει μέχρι ΠΕΜΠΤΗ να έχεις παραλάβει. Από που το πήρες ?” απο merimobiles.

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από giannisgr41: “γεια σας παιδια,ακομα περιμενω το τηλεφωνακι και ωστοσο διαβαζω οτι ποστ και φορουμ βρω.. οποτε με το που παρω τα βηματα μου ειναι τα εξης: 1.backup systems me mirecovery 2.install ClockworkMod Recovery 6.0.3.2 3.backup systems me cwm. 4.εγκατασταση στο system 1:[ROM] Marvin([MiuiAndroid] Xiaomi MI2/S [10.8] 5.εγκατασταση στο system 2:[ROM] Xiaomi M2S 3.8.2 ROM Knight-NOS-Injected-V1.5 ειτε [ROM] Xiaomi M2S Rayglobe update to 3.6.7 6.απολαμβανω …

Μήνυμα

γεια σας παιδια,ακομα περιμενω το τηλεφωνακι και ωστοσο διαβαζω οτι ποστ και φορουμ βρω.. οποτε με το που παρω τα βηματα μου ειναι τα εξης: 1.backup systems me mirecovery 2.install ClockworkMod Recovery 6.0.3.2 3.backup systems me cwm. 4.εγκατασταση στο system 1:[ROM] Marvin([MiuiAndroid] Xiaomi MI2/S [10.8] 5.εγκατασταση στο system 2:[size=medium][ROM] Xiaomi M2S 3.8.2 ROM Knight-NOS-Injected-V1.5 ειτε [/size][size=medium][ROM] Xiaomi M2S Rayglobe update to 3.6.7[/size] 6.απολαμβανω την νεα κιν…

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Nομίζω ότι το tracking number με βάση εμπειρίες άλλων το λαμβάνεις σε 1-2 εργάσιμες.” εμενα εκανε 2 μερες μετα την πληρωμη me paypal.

Μήνυμα

γειας σας παιδιά,νεος στο φορουμ και στην xiaomi,παραγγειλα το mi2s(32gb) το περιμενω τελος της βδομαδας.ωστοσο διαβαζω οσο μπορώ τα νεα και ρομς.επειδη γενικα μαρεσει να παιζω με το κινητο μου και να δοκιμαζω ρομ,θα θελα να ρωτησω εσεις τι κανετε? 1.κρατατε της επισημες ρομ και στα 2 partittion?τις αλλαζετε και τις 2?ειτε κρατατε το 1 και στο αλλο δοκιμαζετε αλλες ρομ? 2.ποια ρομ εκτος την επισημη προτείνετε?καλες επίλογές μου φένονται: miuiandroid.com/community/thre…english-only-10-08.20996/ m…