Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.
-
Ψήφισα ως Anmil328.
-
Παράθεση από pavlidisc: “ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! Βάλε official, ξεκλείδωσε, βάλε Ελληνική. Μετά θα ρίξεις και ένα αρχείο που διορθώνει τους αισθητήρες (γιατί μάλλον αυτό που έχεις είναι προβληματικό) και πιθανότατα θα τελειώσει το θέμα. Εάν το στείλεις πίσω, είναι πιθανό να σου έρθει συσκευή με το ίδιο "πρόβλημα". Υ.Γ Εάν λέω κάτι στραβό, διορθώστε με ε... ” Έχω βάλει την ελληνική 6.11.24, μέχρι τώρα όλα δουλεύουν καλά, αλλά οι αισθητήρες πρέπει να έχουν ακόμα πρόβλημα. Δεν μπορώ να κάνω calibration και οι φ…
-
Η δική μου εμπειρία με το flash της ελληνικής rom με την ελπίδα να φανεί χρήσιμη: To κινητό ήρθε με μια πειραγμένη rom από το μαγαζί που το πήρα, οπότε δεν έκανε update και οι σένσορες δεν δούλευαν σωστά. Αποφάσισα, λοιπόν, να βάλω μια ελληνική rom. Ξεκινώντας, τσέκαρα αν ο bootloader ήταν κλειδωμένος, έβαλα την κινέζικη developer rom, τον ξεκλείδωσα μετά από αίτημα που έστειλα και όλα ήταν έτοιμα για το flashάρισμα της ελληνικής. Για να μην πολυλογώ, έκανα factory reset το κινητό πριν ξεκινήσω,…
-
Καλησπέρα. Κατ' αρχάς, σαν χρήστης xiaomi οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που καταναλώνεται χρόνο και φαιά ουσία σε αυτό το forum. Πραγματικά, χωρίς το συγκεκριμένο forum, η συσκευή θα είχε αλλαχθεί ήδη!! Στο προκείμενο, η διαδικασία που περιγράφεις μπορεί να δουλέψει και με ελληνική stable rom; Στο τηλέφωνό μου έχω την china_developer, έχω κάνει όλες τις προαπαιτούμενες ενέργειες και θέλω να του περάσω την Stable V8.0.1.0. Μπορώ να το κάνω κατευθείαν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τ…
-
Original XIAOMI 3rd Generation Piston Earphone with Remote and Microphone for Smartphone & Tablet online - coolicool
-
Πρώτα θα κερδίσω το ηχείο και μετά θα φτάσει το κινητό από Κίνα!!! :////