Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 202.
-
Με την. 31 κολλάει το fb και mi browser, επανεκκινει κάθε 2 μέρες, Mikey ακόμα δεν έχω όλο το καλοκαίρι, με τη stable ούτε μηνύματα... Εννοείται πέρασμα με wipe κτλ....φταίει το redmi2 μου;
-
Αυτό το κόλπο με το restart τα ξημερώματα και να μη δουλεύει το mikey το έχει άλλος σε redmi 2;
-
Παράθεση από TOLIS38: “παιδια πατηστε στις '' ρυθμισεις συστηματος - εκδοση android '' και πατηστε πολλες φορες εκει πανω. δειτε τι εμφανιζεται..... πλακα εχει.” πατα ' 'εκδοση miui'' 5+ φορες να δεις γελιο....
-
Οι επανεκκινήσεις το βράδυ σταμάτησαν αλλά ο... Mikey...ακόμα να σοβαρευτεί και να δουλέψει...
-
5.5.29... 4.5 mb φωτογραφία, λίγο ευκρινεστερη, περιπου 400mb ram και αναμφίβολα καλύτερη μπαταρία, 12 ώρες αναμονή 5 %...
-
το stweaks δε βρισκει kernel λεει στην 5,5,23, υπαρχει κατι αντιστοιχο?
-
Έκλεισε βδομάδα και σε μένα το HM2 1gb μετα το Galaxy $2 με miui.. Δυνατο ηχειο, καλη μπαταρια, Σαβατοκυριακο ειχε και update5.5.23. Αλλά με το mikey δεν λειτουργει το μικρόφωνο μερικές φορες στις κλησεις , το μενού λίγο πιο περίπλοκο νομιζω αν και πληρέστερο και η κάμερα ρε παιδια... ΑΡΚΕΤΟ θόρυβο και αργή εστίαση.. Σε ολους το ίδιο η εγώ έμαθα στο Σαμ; Δίπλα δίπλα με s2 και s3 ειχαμε 1mb διάφορα ανα φωτο. Περίμενα καλύτερα, υπάρχει περίπτωση να στρώσει με αναβάθμιση ο omnivision? καλη συνέχεια…
-
ωωωωπ.... η 4,4 κανει τον κινεζο ή δεν μιλαει ελληνικά??
-
θα ερθει και για μας 4,4? θα την αντεξει το S2?
-
Αγορά redmi 1s
Μήνυμαδεν ειναι , ε dash assaultrifle ty
-
Αγορά redmi 1s
Μήνυμαxiaomi-hongmi-1s-redmi-basic.htmlxiaomi-hongmi-1s-redmi-basic.htmlσυγνωμη που επιμενω σαν ... αλλα εδω Xiaomi Hongmi 1S RedMi WCDMA 3G MSM8228 Quad Core 1.6GHz MIUI V5 Smartphone 1G Ram 8G Rom 4.7 Inch HD Screen -To2c.com δεν 'κοκκινιζουν' λιγο? απλα στην πραγματικοτητα μου λες δεν υπαρχει φωτισμος? ευχαριστω
-
Αγορά redmi 1s
Μήνυμαστις φωτογραφιες του to2c mi1s, φαινονται φωτιζομενα τα πληκτρα ή καλπαζει η φαντασια μου?
-
ωωπ το viber δεν βγαζει τις επαφες ,,, το ξαναπερασα , το συγχρονισα αλλα..
-
κοιτα να δεις , αν ξαναφλασαρεις 2-3 φορες φευγουν τα προβληματα(4,8,8)... μεσα βλεπω εχει τον siyah, α κι απο 15600 πηγε 16400, να φλασαρω ως τις 20000?
-
reset και wipe
-
της asrock συνδεομενος σε δικτυο δε μου βγαζει πληκτρολογιο για τον κωδικο...
-
ηδη κατεβαζω την 4,9 του soichiro.... will see, ευχαριστω