Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 50.
-
Να ρωτήσω και κάτι άλλο Σε παλιότερη έκδοση λογισμικού υπήρχε το "lite mode" το οποίο είναι εύχρηστο σε χρήστες μεγάλης ηλικίας που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα νέα κινητά. Είδα ότι στο miui 10 επανήλθε , αλλά από ότι είδα στις εκδόσεις που υπάρχουν στο forum δεν διατίθεται ή είναι κρυμμένο καπου και δεν το βρίσκω. Αν δεν υπάρχει στις ελληνικές εκδόσεις υπάρχει τρόπος να μπει ή πρέπει να πάω σε κινέζικο source? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλησπέρα. έβαλα την τελευταία ρομ xtvr, είχα κάποια εκδοση 8.1.κάτι αρώμα πριν στην επαννεκίνηση μπαίνοντας στο recovery ;esbhsa τα πάντα από το κινητό γιατί θέλω να το δώσω μου βγάζει το μήνυμα "Αυτή συσκευή έχει κλειδωθεί Αυτη η συσκευή σχετίζεται με έναν υπάρχοντα λογαριασμό ΜΙ." προχωρώντας να να κάνω ενεργοποίηση της συσκευής , βάζω τον κωδικό μου και μου λέει "Αδυναμία επιβεβαίωσης ID MI λογαριασμού. Αδυναμία σύνδεσης στο internet." Είναι συνδεδεμένο με wifi στο internet οι κωδικοί είναι …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημέρα Περίπου κάθε 20 μέρες και ενώ έχω τον nova launcer σαν βασικό μου χάνει την ρύθμιση και πρέπει να τον επαναφέρω. το θέμα είναι ότι όταν το κάνει αυτό μου εξαφανίζει τα widget που έχω στην αρχική σελίδα και πρέπει να τα ξαναβάλω και μου χαλάει τους φακέλους και μου έχει σπάσει τα νεύρα. έτσι τα έχω κανονικά forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50803/ και έτσι καταλήγουν forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50804/ και στα widget μου κάνει από αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.p…
-
το έκανα και με τους 2 τρόπους. και το έβαλα μέσα στο κινητό και το εγκατέστησα αλλά και μέσω adb αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο ενώ φορτώνει κανονικά την ρομ όταν του λέω να επανεκκίνηση σε recovery δεν το κάνει μπαίνω μόνο με power vol+ αλλά στο κινέζικο recovery κάτι μου ξεφεύγει αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι
-
ευχαριστώ πολύ παιδιά υπομονή να περάσουν οι 72 ώρες =============== Φεβ 11th 2018, 7:19pm =============== καλησπέρα όλα καλά ξεκλείδωσε ο bootloader και έβαλα την τελευταία xtvr aroma. προσπάθησα να βάλω το nandroid backup που είχα πριν γίνει τούβλο για να πάρω ορισμένα δεδομένα από εφαρμογές που είχα αλλά δεν μπορώ να μπω στο recovery. με το power vol+ μπαίνει σε ένα κινέζικο twrp στο twrp απο το miui-hellas μόνο μπαίνω bootloader και την εντολή " fastboot boot twrp_santoni_3.2.1-0.img" κατά τ…