Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 50.
-
ειναι σίγουρα το redmi 4x santoni αυτό με τις 5 ίντσες 3-32 είχα μέσα την xtvr και έκανα ένα backup από το recovery για καλό και για κακό και μετα έκανα wipe τα cashe και πήγα να περάσω την καινούργια xtvr. όλα κανονικά στην εγκατάσταση τελείωσε ζητάει reboot οκ όλα μετά τούβλο το κινητό. Λέω δεν έκατσε καλά θα μπω recovery και θα ξαναπροσπαθήσω ή στην τελική βάζω από το backup που πήρα. και φτάσαμε σε αύτη την ωραία κατάσταση. ρεσταρτ στο pc δεν μπορώ τώρα λογικά θα προσπαθήσω αύριο από την δου…
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν δεν ... πας για test point.. ” τι είναι αυτό? Παράθεση από derveni: “Δοκίμασε με το Κινέζικο μήπως είσαι τυχερός κατέβασε το και δες την φωτογραφία που έχω στον οδηγό αν σε αναγνωρίζει, Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader (fastboot) ” θα το κάνω και βλέπουμε
-
Παράθεση από amavroudis: “Πρεπει να ξεκλειδωσεις. Έχει πάνω του λογαριασμό; Έχεις άδεια ξεκλειδωματος; Ποιος είχε ξεκλειδώσει το τηλέφωνο; ” το κινητό έχει πάνω του λογαριασμό αλλά μπαινει μονο σε fastboot. Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν είχες ξεκλειδώσει δηλαδή με δικό σου λογαριασμό; ” όχι δεν είχα ξεκλειδώσει με δικό μου λογαριασμό. μετά πρόσθεσα έναν λογαριασμό mi account στο κινητο . μπήκα στο Mi account και έχει τις επαφές και ότι άλλο είχα κάνει backup. το κινητό φένεται στον λογαρι…
-
καλησπέρα καταλαθος έσβησα με wipe απο το recovery την συσκεύη. Είχα ένα backup από το recovery το οποίο και πέρασα, αλλά το πρόβλημα που έχω είναι ότι έχασε το μοτίβο και το αποτύπωμα που είχα βαλει για να ξεκλειδώνει. Υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί αυτό ή θέλει σβήσιμο όλο το τηλέφωνο και στήσιμο πάλι από την αρχή?
-
Παράθεση από theopan: “Γνωστός και διαχρονικός περιορισμός του android είναι αυτός. Ούτε ntfs βλέπει το OTG. Καμία σχέση δεν έχει με το τηλέφωνο.Χρησιμοποίησε κάτι σαν αυτό αν θέλεις να βλέπεις άλλα filesystems εκτός από FAT. ” για το ntfs το ξέρω αλλά προερχόμενος από samsung note 2 το exfat το διαβαζε χωρις πρόσθετα. άλλη λύση είναι να κάνω τα στικακια σε fat32