Καλησπέρα Κάτοχος ενός 4x προσπάθησα να συνδεσω ένα usb flash σε format exfat και μου λεει ότι δεν ειναι συμβατό και πρέπει να το φορμάρει (οπότε λογικά δεν φταιει ο ανταπτορας) Υποστιρίζει otg το κινητό? και αν ναι πρέπει να είναι fat32? το usb flash? και δευτερον προσπαθώ μέσα από solid explorer να σβησω και να μεταφέρω κάτι αρχεία από την sd card και μου λέει ότι δεν έχει χορηγηθεί άδεια αλλα στις ιδιότητες του solid τον έχω να μπορεί να έχει άδεια στον αποθηκευτικό χώρο. από την μαμα εφαρμογ…
Καλησπέρα Δεν μου δουλεύει η φωνητική καθοδήγηση στους χάρτες της google. Έχω εγκατεστημένη την αρώμα , ενώ σε ένα. Redmi 4x πάλι με αρώμα δουλεύει σωστά. Τι έχω κάνει λάθος η έχω ξεχάσει και δεν μου δουλεύει.
Καλησπέρα Νέος κάτοχος του mi max 2 αφού ξεκλείδωσα τον bootloader εγκατέστησα το twrp όταν πάω να κάνω εγκατάσταση στην xiaomi-miui-hellas-7.1_oxygen_V9_XTRV_arΩma_7.9.7.zip μου βγάζει με κόκκινα γράμματα ότι δεν μπορεί να επαληθεύσει την υπογραφή του zip και σταματάει την εγκατάσταση. πως το ξεπερνάμε αυτό το πρόβλημα?
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα. Μόλις σήμερα παρέλαβα και εγώ το mi max 2 και έχει την εκδοση miui global 8.5 8.5.4.0 (NDDMIED) τώρα κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader και μετά περνάω την ελληνική rom?
Παράθεση από panoslia: “Καλησπέρα Με ενδιαφέρει αυτό το κινητό. Κανονικά διαλέγω DPM για την αποστολή και ας ειναι από αποθήκη ΗΚ για να μην υπάρχει θέμα? Ευχαριστώ ” Τελικά σήμερα ήρθε μια χαρά και χωρίς παρατράγουδα. με παραγγελία από 10 του μηνός Ευχαριστώ για την βοήθεια