Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-19 από 19.
-
Δεν λειτουργει το μικροφωνο των Hands-Free - δε με ακουνε Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Xenia - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαναι το αλλάζω.Αυτο που κατάλαβα είναι οτι όταν εχω και το bluetooth και τα ακουστικά(handsfree) συνδεδεμένα, τότε στην κλήση που κάνω βγαίνει και επιλογή για τα ακουστικά(ηχειο,ακουστικα,bluetooth).Οταν χρησιμοποιω μόνο τα ακουστικά σαν να μη τα διαβάζει και δείχνει μονο το ηχείο ως επιλογή.Σας μπέρδεψα?
-
Δεν λειτουργει το μικροφωνο των Hands-Free - δε με ακουνε Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Xenia - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμακαλημέρααα! και σε μένα το ίδιο συμβαίνει.Mε bluetooth ακούγομαι κανονικά,χωρίς το ίδιο, αλλα με handsfree ανεξαρτήτου μάρκας(δοκίμασα αρκετά,ακόμα και της xiaomi)υπάρχει θέμα.Ειναι σαν να κλειδώνει και δεν ενεργοπιείται το μικρόφωνο όπως λέει και o papacharlie πιο πάνω.Αυτό μου συνέβαινε και με την global dev αλλα και μέτα που έβαλα την ελληνική dev.Μήπως έχει βρεθεί κάποια λύση σε αυτό?.
-
αχ πως σας ζηλευω εσας που το χετε ρε παιδι μου!κανενα προβλημα?δηλαδη αν σου πω οτι στο σωστο μακιγιαζ θελεις μια καλη βαση απο φον ντε τεν και κονσιλερ τι θα πεις?χαχχαχα οκ για να καταλαβω μπαινω ξανα στο recovery ξανα μανα ολα τα βηματα και επιλεγω και καποιο zip καπου εκει μεσα που λεει superSU για flash? Ή επειδη βλεπεις την ασχετοσυνη και απορεις πως εβγαλα ακρη με πολυυυ βοηθεια ομολογουμενως λες να το αφησω καλυτερα γιατι το πολυ πολυ μελλοντικα να κανω μονο καποια αναβαθμιση της rom μο…
-
την αντεγραψα απο το pc κατευθειαν στο internal storage του κινητου.μεχρι στιγμης ολα καλα.μολις ανοιξε ,θα περασω τις ρυθμισεις και θα δω αν εχει καποιο θεμα η rom ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!!!!να σαι καλα!!
-
αχ ευχαριστω το κανα,αλλα ενω μου δειχνει οτι πλεον στο storage οτι εχω mb δεν μπορω να βρω την rom ουτε στο sdcard ή στο sdcard1 ουτε χυμα
-
μετα απο 2 ωρες εγκαταλειπω και ζηταω βοηθεια!!Το κινητο ξεκλειδωτο καρατσεκαρισμενο.Στο twrp δεν δειχνει την ελληνικη rom που εβαλα μεσα,δειχνει 0 μνημη και μου βγαζει failed οταν παω να κανω wipe data cache ktl.Το κλεισα γιατι πανικοβληθηκα και μπηκα σε fastboot για να τσεκαρω παλι το κλειδωμα γιατι εχει τρομαξει το ματι μου αλλα πλεον στο pc δεν διαβαζει το κινητο και ουτε μπορω να το κλεισω τελειως.βοηθεια pleasee??
-
Καλησπέρα, Λογω άσχετων προβλημάτων που ευτυχώς ξεπεράστηκαν,ήρθε η ώρα να ξανα ασχοληθω με το κινητό μου. Απ ότι κατάλαβα μέχρι να περάσω την ελληνική rom, το κινητό είχε ξανακλειδώσει και τότε μπρικαρε(ασχετη ειμαι,υποθεσεις κανω) Μετα ακολούθησε η μεγάλη βοήθεια!Καταρχην ενα τερααάστιο ευχαριστώ στον dnomikos. Οτι και να πω είναι λιγο...Ξημερώθηκε το παληκάρι για να μου βρει λύση εκει που είχα απελπιστεί. Ο dnomikos μου πέρασε απο την αρχή αυτη τη φορά την κινέζικη dev και οταν πήγε να μου πε…
-
Καλησπέρα και πάλι, τα γράφω αναλυτικά οσα μπορω Τα βήματα που ακλούθησα. Ξεκλείδωσα το κινητό (πολύ εύκολα αυτόματα) ,έκανα αναβάθμιση της τελευταίας global 6.9.29. αυτό μπορεί να το κανα και ανάποδα, αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι. Πέρασα (99%)την ελληνική rom 5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0.zip μέσα στο κινητό. Έκανα όλα τα βήματα μέχρι να μπω στο twrp recovery .εκεί μου ζητούσε κωδικό, το αγνόησα .αποσύνδεσα το κινητό και έκανα Wipe Data + Wipe Cache + Wipe Dalvik Cache. Όταν πήγα να κάνω install την …
-
Ευχαριστώ παιδιά, λοιπόν αφού ήρθε το νέο κινητό έκανα ξανά αίτηση για ξεκλείδωμα και με το miflash unlock κατευθείαν μου το ξεκλειδωσε.Εγινε άμεσα αυτο,ουτε έλαβα κάποιο μήνυμα για την αίτηση μου,ουτε τιποτα.Πολυ περιεργο.Εκανα και έλεγχο να δω αν όντως ξεκλείδωσε έτσι απλά και όλα καλα!Απο το κινητό όταν έμπαινα στο λογαριασμό, μου εμφάνιζε στο άλλες συσκευές το παλιό κινητό που εκλάπη.Σαν κύρια συσκευή έδειχνε την καινούρια.Αυτά για το θέμα.Δεν πολυεψαξα κατι αλλο και μεχρι εδω βεβαια σκεφτομ…
-
Χσιρετω την παρεα! Παθούσα και γω με κλοπή καινουριου κινητού.Στην δική μου περιπτωση,μου κλεψανε το κινητο πριν ενα μηνα, στο εξωτερικο ομως.Μεσολαβησε μια βδομαδα μεχρι να γυρισω ελλαδα οποτε φανταζομαι οτι, οτι ηταν να κανουν στο κινητο το εκαναν.Αυτο που ειχα κανει τοτε ηταν αλλαγή κωδικων στα πάντα(mi account,mails κτλ) και στο find device(ποτε δεν μπηκε online η συσκευη) του mi cloud εκανα alarm lock delete Η ερωτηση μου ειναι τι κανω απο δω και περα.Εχω παραγγειλει το ιδιο κινητο απο Κινα…
-
ευχαριστω που μου απάντησες πως μπορώ να συνδεσω το κινητό στο pc για να ξαναπερασω rom αφού έχει κολήσει στη μαύρη οθόνη του?(μπαίνει όμως στο twrp) ξαναέκανα ότι μου είπες με την ήδη περασμένη ελληνική dev rom δείχνει ενα ωραίο done στο τέλος,κάνω reboot και πάλι τα ίδια. τουλαχιστον να μπορώ να συνδεθώ στο mipcsuite για να περάσω ξανά την rom
-
Καλησπέρα, παιδιά λίγη βοήθεια εως πολύ ετσι που τα κανα!!πήγα να περάσω την τελευταία ελληνική stable και μου βγαλε file corrupted ή zip ή κατι τετοιο,το παράτησα στον πανικό μου και αφού ειχα ήδη στα αρχεία του κινητού την τελευταία ελληνική developer πέρασα αυτή(και καλά)Το πρόβλημα είναι οτι μετά το reboot, το κινητό δεν ανοίγει και μένει με το εικονίδιο της ΜΙ.Σίγουρα κάτι παρέλειψα να κάνω την δεύτερη φορά ή το κανα εξαρχής λάθος! τι κάνω τώρα η πανικόβλητη??χελπ
-
πρόβλημα με back up
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, θέλω να εγκαταστήσω την ελληνική rom αλλά προτού προχωρήσω προσπαθώ να κάνω back up στο MiPcSuite (έκδοση 3.2.1.3111_2717). όταν επιλέγω back up μου πετάει ενα ωραιότατο Couldn't back up device! τι μπορώ να κάνω?καμια βοήθεια πληζζ?δεν ξέρω αν το πρόβλημα είναι στο mipcsuite ή στο κινήτο ευχαριστώ και συγνώμη αν υπάρχει ή έχει αναφερθεί κάπου αλλού και δεν το είδα