Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 93.

• Καλησπέρα, πέρασα πριν λίγο την developer Ελληνική rom του φόρουμ, 6.9.8 , όλα μια χαρά, απλώς διαπίστωσα ένα μικρό bug, που πρέπει να το αναφέρω;; Πάντως πλην αυτού του μικρού bug όλα φαίνονται να λειτουργούν μια χαρά , πλέον το Google play είναι εγκατεστημένο και φαίνεται να έχει ολα στα ελληνικά (μενού κτλ) , είναι και έτοιμη ρουταρισμενη cf883d43d6864cc5fff4aa2991e8b605.jpg84ae486e92055dcbfcfae99991e3d948.jpg08af2cffa2a00c79ad66fd9ab41ff95c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντα…

• Καλημέρα, πριν δυο μέρες κατέβασα τη ρομ για το redmi note 4, από αυτό το νήμα, πλέον δεν υπάρχει διαθέσιμος σύνδεσμος!! Το αφαιρέσετε λόγο ότι η ρομ έχει πρόβλημα;; Επειδή ακόμη δεν έχω προσπαθήσει να την περάσω, μην έχω τίποτα θέματα..... Είμαι με official Chinese, έχω ξεκλειδώσει, περνάω twrp Και μετά τη ρομ; Είναι σωστός τρόπος αυτός;; Ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• @osalonikios, για το ηχείο αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης το rdn3 pro, μπορώ να πω ότι είναι αρκετά δυνατό, ίσως ενα κλικ πιο κάτω στις χαμηλές συχνότητες από το LG G5 (συγγνώμη που συγκρίνω πάντα με G5 αλλά είναι η μόνη συσκευή που εχω στην κατοχή μου για άμεση σύγκριση) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Λογικά αλλάζεις το όριο των MB .....eca11dd84cb72a78107420a1c2429bb3.jpg62c8a928e118f1029c468081d38db8ac.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Καλησπέρα, έλα μάλλον εδώ είσαι f2372949f5e1423da7fa2561b22518f3.jpg218e02720076eeacc3e6155efaac871b.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Δηλαδή το rdn3 πόσο sot βγάζει;;; Εγώ στο rdn4 μου βγάζει 6+ ώρες...[/IMG]f8505bf1ac4268022e27a1239fa91057.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• @Thracia, γραμματοσειρά έχω την default, αλλά το θέμα λίγο δύσκολο, χρησιμοποιώ nova launcher ...... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Ευχαριστώ @osalonikios, θα κοιτάξω στο νήμα του redmi note 3 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• @Bodai καλημέρα, χρησιμοποιώ swype, αλλά το πρόβλημα βασικά είναι στο πως εμφανίζονται στο Facebook τα ελληνικά . Δες την εικόνα παρακάτω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Καλημέρα, στην αγγλοκινεζικη ρομ έχω πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες στο Facebook, γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω;; Ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Το θέμα παρακολουθείται εδώ [URL]https://r.tapatalk.com/shareLink?url=&share_tid=16219&share_fid=66255&share_type=t Γενικη συζήτηση για το Redmi Note 4[/URL] Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Καλημέρα στη παρέα. Πήρα την απόφαση, κάνω το βήμα!!! Φλας της νεας ρομ με τα ελληνικά. Εχω ξεκλειδώσει τη συσκευή, μέσα φοράει φυσικά ακόμη τη ρομ stable με αγγλικινεζικο μενού, ερώτηση, αν καταφέρω και περάσω twrp recovery, και ακολουθήσω βήματα φλασαρισματος μέσου twrp θα περαστεί η ρομ η θα εχω θεμα;; Τη ρομ στη συσκευή μέσα η στη micro να την εχω πριν φλασαρω; Πάνω κάτω όπως διαβάσα η διαδικασία twrp flash ειναι ίδια με σχεδόν όσα κινητά πέρασαν απο τα χέρια μου, πιστεύω δεν θα με δυσκολέψε…

• Παράθεση από ovelix5: “Να κάνω μια ερώτηση; στα δικαιώματα αυτά που είναι με το κόκκινο (Χ) τα αφήνουμε έτσι; Τσεκάρουμε και σε όλα τα δικαιώματα εκτός από τα Google Service Framework, and Google Play Services and Google Play Store που αναφέρονται; ” Καλημέρα, εγώ τα τσέκαρα όλα και λειτουργεί ρολόι

• Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σου @pavlidisk , αλλά να προσθέσω ότι ποτέ δεν έγραψα ότι η κάμερα του rdn4 (είναι της συζύγου) είναι καλύτερη του G5 , το οποίο είναι και η κύρια μου συσκευή προς το παρόν Ως σημείο αναφοράς χρησιμοποίησα το G5, λόγο αυτών που αναφέρεις, ότι είναι κορυφη σε θεμα κάμερας ( είχα όλη τη σειρα G , τα γνωρίζω πολύ καλά πίστεψέ με). Δεν έπεσα αλεξιπτωτιστης ( Οι παλαιότεροι ίσως με γνωρίζουν και απο το παλιό μου σάιτ , και facebook σελίδα, το greekdroiders.eu) από τον ο…

• Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το led Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• @osalonikios , το παρατήρησα και εγώ Είχα βγάλει το αυτοκόλλητο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Καλημέρα σε όλους. Όπως είχα γράψει χτες, ετοίμασα ένα μίνι συγκριτικό ποιότητας φωτογραφιών μεταξύ rdn4 και LG G5. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βγάλω πολλές φωτογραφίες (ήμουν στα πεθερικά στο χωριό ) Αλλά μπόρεσα να βγάλω αρκετές κυρίως κοντινές. Μπορώ να πω ότι πολλές φορές το αποτέλεσμα με εξέπληξε! Πραγματικά το rdn4 στέκεται αντάξια απέναντι σε συσκευή που φοράει από τις καλύτερες κάμερες του 2016!! (LG G5) Στο τέλος θα βάλω και λινκ από google drive με φάκελο από τις φωτογραφίες στην αρχική το…

• Μάλλον 8.0.3.... 9d99fd9c305f25cbf6db4da7d43bf3bb.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Ελληνική ΡΟΜ;;; που;;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Και μια home screen του rdn4 cd16da07be06ee59929027851cfb27e0.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk