Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-93 από 93.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Την μπαταρία την βλέπεις να κρατάει;” Κοίταξε όπως το κόβω έχει κάνα 7 ώρες περίπου SOT (οθόνη αναμμένη) .....Πιστεύω αρκετά καλά3ba7096d8708fb17535308ebc6e8fcc0.jpg Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ntafycrazywool: “Παράθεση από ste3001: “Παράθεση από ntafycrazywool: “@iAmLiakos έχω διαβάσει σε αγορές που έγιναν από κινέζικο μαγαζί με WAREHOUSE στην EU να ζητούν συγκεκριμένα πράγματα από τον προμηθευτή όπως την προεγκατάσταση κάποιας συγκεκριμενης ROM και την αφαίρεση κάποιων κινέζικων app. έλεγχο συσκευής κτλ κτλ...ξέρεις τι εννοώ...θα πρέπει να κάνω το ίδιο? υπάρχει αυτή την στιγμή ελληνική ROM γι΄αυτο το τηλέφωνο?. από τελώνιο τι γίνεται ????...αυτά. ” 1. Το αγόρασα από Ελλά…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ntafycrazywool: “@iAmLiakos έχω διαβάσει σε αγορές που έγιναν από κινέζικο μαγαζί με WAREHOUSE στην EU να ζητούν συγκεκριμένα πράγματα από τον προμηθευτή όπως την προεγκατάσταση κάποιας συγκεκριμενης ROM και την αφαίρεση κάποιων κινέζικων app. έλεγχο συσκευής κτλ κτλ...ξέρεις τι εννοώ...θα πρέπει να κάνω το ίδιο? υπάρχει αυτή την στιγμή ελληνική ROM γι΄αυτο το τηλέφωνο?. από τελώνιο τι γίνεται ????...αυτά.” 1. Το αγόρασα από Ελλάδα. 2. Ναι προς το παρόν και μέχρι περίπου 15/09 υπάρχ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ntafycrazywool: “παιδιά το έχω λατρέψει και θέλω να το παραγγείλω άμεσα απο κινα. μπορεί παρακαλώ κάποιος να μου δώσει με μήνυμα τις βασικές οδηγίες??? θα το εκτιμούσα πολύ. ευχαριστώ εκ των προτέρων.” Δεν το πήρα από Κίνα, από Ελλάδα το πήρα....στείλε με μήνυμα αν θέλεις να μάθεις λεπτομέρειες. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Καλησπέρα, μετά από λίγες ώρες ενασχόλησης με το κινητό , παρατήρησα ότι είναι πολύ Σμουθ και ταχύτατο. Έχει επίσης πολύ καλή οθόνη με πολύ καλή φωτεινότητα. Από θερμοκρασία πάει πάρα πολύ καλά ο Χ20 . Θα ανεβάσω κάποιές φωτογραφίες της συσκευής , και αύριο αν προλάβω ίσως ανεβάσω βίντεο με το πως λειτουργεί και τα μενού του MIUI 8. Η κάμερα του μου φαίνεται απλώς καλή, ίσως λόγο ότι προέρχομαι και από LG G5 το οποίο έχει κορυφαία κάμερα. Αυτά προς το παρόν. Να προσθέσω ότι είμαι πολύ ικανοποιημ…
-
Καλησπέρα, παρέλαβα το θηρίο! Πρώτες εντυπώσεις θετικοτατες, Το βράδυ αργά θα ανεβασω φωτογραφίες της συσκευής Όταν το ενεργοποιησα φορούσε MIU 7 και κάτι και αμέσως είχε διαθέσιμη αναβάθμιση σε 8! d98d575da50522bd200547e6e8355dd1.jpg Ο Χ20 φαίνεται να τα πηγαίνει αρκετά καλά με τις θερμοκρασίες, εννοώ παρόλο που εστηνα διατηρούσε σε λογικά πλαίσια τη θερμοκρασια. Επίσης χάρη στον οδηγό εδώ στο φόρουμ εγκατάστασης Google play , μπόρεσα και εγώ να περάσω το Google play και τα καλουδια του (επαφές…
-
Ανανέωση 10/9: speed test dsl lte cosmote ( screen shot παρακάτω) b276ab12ec38a40d3217936246bf648b.jpg Χαίρεται, παρέλαβα το θηρίο! Πρώτες εντυπώσεις θετικοτατες, Όταν το ενεργοποιησα φορούσε MIU 7 και κάτι και αμέσως είχε διαθέσιμη αναβάθμιση σε 8! Ο Χ20 φαίνεται να τα πηγαίνει αρκετά καλά με τις θερμοκρασίες, εννοώ παρόλο που εστηνα διατηρούσε σε λογικά πλαίσια τη θερμοκρασια. Επίσης χάρη στον οδηγό εδώ στο φόρουμ εγκατάστασης Google play , μπόρεσα και εγώ να περάσω το Google play και τα καλου…