Δοκίμασα να κάνω Προσθήκη δικτύου με το χέρι και όταν έβαλα τα στοιχεία, εμφάνισε όλα τα διαθεσιμα δίκτυα. Δεν ξέρω τι μπορεί να είχε συμβεί. Επίσης έχω πιάσει το κινητό να κάνει μόνο το reboot και μία μέρα δεν φόρτιζε με τίποτα. Ούτε fast boot έμπαινε, ούτε άνοιγε. Μετά από ώρες δούλεψε.
Καλησπέρα, Έχω την Stable ΧΤΡΩ ΑΡΩΜΑ 9.5.2.0 (MBFMIFA). Πλέον το κινητό δεν μπορεί να εντοπίσει κάνενα WiFi δίκτυο. Έκανα restart το κινητό, τίποτα. Δεν έκανα κάποια αλλαγή. Λειτουργούσε πριν ενώ τώρα σταμάτησε. Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ.
Αυτή μάλλον θα γίνεται ενημέρωση απ' τις Ρυθμίσεις - Ενημέρωση εφαρμογών συστήματος. Το είχα να τις κάνει αυτόματα. Το έβγαλα και αν ζητήσει δεν θα την κάνω. Και πάλι ευχαριστώ!
Πολύ ωραία! Το έκανα εγκατάσταση έτσι όπως μου είπες. Λογικά το πέρασε πάνω απ' το παλιό. Η έκδοσή του είναι η 9.1.2.3 Έκανα και εκκαθάριση όλων των δεδομένων της εφαρμογής και της προσωρινής μνήμης. Φαίνεται πως λειτουργεί ΟΚ. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, φίλε!
Δηλαδή θα περάσω το zip στο κινητό και μετά απ' το TWRP θα επιλέξω Install, βρίσκω το ζιπάκι και εγκατάσταση; Αν βγάλει στην οθόνη να κάνω clear, επιλέγω κάτι ή όχι;
Μέσα απ' την ΑΡΩΜΑ ναι. Αλλά θα πρέπει να κάνω root το κινητό για να περαστεί η εφαρμογή Δεν θα ήθελα να γίνει root γιατί δεν θα μου τρέχουν κάποιες εφαρμογές.
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από geortzan: “Πώς μπορούμε στην εφαρμογή του MIUI 'Καιρός' να επιλέξουμε να μας εμφανίζει την περιοχή που βρίσκεται το τηλέφωνο; ” Πλεον δεν υπάρχει η επιλογή στο νεο apk γι αυτο.Αν θες αλλάζεις το apk (αν έχεις twrp ή root) ” Έχω TWRP.
Επίσης κάτι άλλο. Πώς μπορούμε στην εφαρμογή του MIUI 'Καιρός' να επιλέξουμε να μας εμφανίζει την περιοχή που βρίσκεται το τηλέφωνο; Έχω δώσει πρόσβαση στο GPS απ' τις Εγκατεστημένες εφαρμογές. Αλλά όταν την ανοίγω με βάζει να διαλέξω τοποθεσία. Και όταν διαλέξω δείχνει μόνο αυτή.
Παράθεση από MIUI_ART: “Ρυθμίσεις => Γλώσσες & εισαγωγή => Gboard => Διόρθωση κειμένου και ενεργοποίησε την Εμφάνιση λωρίδας προτάσεων και τις προτάσεις επόμενων λέξεων ” Παράθεση από agmg: “Μήπως έχεις Αγγλικά (QWERTY) κι όχι Αγγλικά (ΗΠΑ); ” @MIUI_ART και @agmg σας ευχαριστώ πολύ! Έπρεπε να επιλέξω Αγγλικά (ΗΠΑ) και όχι QWERTY. Όλα εντάξει τώρα.
Καλημέρα! Πέρασα πρόσφατα την ΑΡΩΜΑ 9.5.2.0 (MBFMIF4) Stable. Χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της Google (GBoard) αλλά το πρόβλημα που έχω είναι όταν η γλώσσα είναι γυρισμένη στα Αγγλικά δεν μου βγάζει την αυτόματη συμπλήρωση των λέξεων. Με το Ελληνικό όλα δουλεύουν ρολόι. Το κάνει και σε σας;
Παράθεση από MIUI_ART: “@geortzan σου έστειλα το ΟΤΑ Fix. Κάνε flash το zip που έχεις ανάλογα την ROM που φοράς και μετά κάνε καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής αναβάθμισης και θα είσαι οκ. ” Μέσα στο TWRP μετά την εγκατάσταση του zip, θα κάνω κάτι clear ή όχι; Αναφαίρομαι στη cache κλπ.
Παράθεση από Bodai: “@geortzan δεν τον συμβουλεύουμε σε miui περιβάλλον. Είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα σε σύκγριση με AOSP κλπ κλπ Πριν την 9.2.2.0 είχες και πάλι Stable rom?? ” Πριν είχα Developper ΑΡΩΜΑ. Όχι αυτή που άλλαξε το source, την προηγούμενη.
Παράθεση από Bodai: “@geortzan δοκίμασε να κάνεις Εκκαθάριση Δεδομένων της εφαρμογής και την επόμενη φορά δεν θα κάνεις Wipe System ” Το δοκίμασα, δεν άλλαξε κάτι. Δεν έκανα καλά που έκανα Wipe System;
Η τελευταία Stable (ΑΡΩΜΑ) που στάλθηκε μέσω του VIP e-mail είναι η 9.2.2.0 Απ' το TWRP έκανα Wipe τα Dalvik/ART Cache - System - Cache - Data - Internal Storage για να καθαρίσει πλήρως το τηλέφωνο και έκανα Install τη ROM απ' την κάρτα μνήμης. 4 μέρες τώρα φαίνεται ΟΚ η ROM. Δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Όμως, αν πάω στην Αναβάθμιση να δω αν υπάρχει κάτι έχω το εξής μήνυμα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51848/ Υπάρχει κάποιο fix γι' αυτό;
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geortzan: “Για να αλλάξουμε από Developper σε Stable ROM (αναφέρομαι σε XTRV) ποια είναι η διαδικασία στο TWRP ώστε να 'καθαρίσει' όλη η Internal μνήμη του κινητού; Η ROM θα γίνει εγκατάσταση από κάρτα μνήμης. ” Κανονικά ένα Factory Reset από το TWRP αρκεί. Ή εναλλακτικά από το menu των Wipe - Advanced επιλέγεις - Wipe Cache - Wipe Dalvik/Art Cache - Wipe Data και είσαι οκ. ” Οπότε κάνουμε Wipe και Install τη ROM. Μετά το install κάνουμε κάτι ή απλά reboot κα…
Για να αλλάξουμε από Developper σε Stable ROM (αναφέρομαι σε XTRV) ποια είναι η διαδικασία στο TWRP ώστε να 'καθαρίσει' όλη η Internal μνήμη του κινητού; Η ROM θα γίνει εγκατάσταση από κάρτα μνήμης.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651