Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-152 από 152.
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν βάζεις τον κωδικό που σου έρχεται στο κινητό και σου πετάει ένα γκρι παραθυράκι με ένα μήνυμα στα κινέζικα, τότε δοκιμάζεις ξανά την άλλη μέρα ” Ναι αυτό μου έκανε συνέχεια... Θα δοκιμάσω άλλη στιγμή! Βασικά πρώτα μου έστειλε ένα κωδικό και μετά άλλο κωδικό γιο το Μi account όπως ανέφερα πιο πάνω και μπερδεύτηκα!!!
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠαράθεση από ninjamoz: “Παράθεση από derveni: “@ninjamoz Να μας τον γνωρίσεις Κώστα, και αν χρειαστεί κάτι να το βοηθήσουμε το παλικάρι. =============== Αυγ 18th 2017, 8:28pm =============== @ninjamoz Τους κωδικούς τους έχεις στο μαγαζί για θυμήσου καλύτερα ” δεν ειναι παλικαρι ειναι μεσηλιξ πρωην μηχανοβιος, πρωην ποδηλατης και τελευταια μαραθωνιοδρομος.ας κλειδωσει και σου λεω εγω τι κωδικους ξερω. ” Βρε ποιος είσαι ποιος είσαι φανερώσου.....χαχαχα !!! mozart ????
-
Παράθεση από bag67: “Παίδες καλησπερίζω. Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά του 4χ, θα ήθελα να ρωτήσω τους έχοντες το redMi 4χ (3gb 32gb), αν όλα είναι εντάξει στο θέμα ποιότητας σήματος δικτύου, σύνδεσης στο 3G και των υπολοίπων για την λειτουργία της συσκευής. Είμαι κάτοχος ενός redmi 3s land με τα γνωστά προβλήματα απώλειας σήματος δικτύου, 3G και τελευταία με κάποιες κλήσεις. Αυτός είναι ο λόγος που ρωτώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απάντήσεις- συμβουλές-προτάσεις σας. ” Το έχω εδώ και ένα …
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΦίλε derveni σε ευχαριστώ !
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην παρέα Θεσσαλίας ...πρόσφατα αγόρασα ένα redmi 4X τυχαία βεβαία χαχαχα και μετά ανακάλυψα τη σημαίνει xiaomi !!! Είδα και το φόρουμ και έπαθα σοκ....Κάνετε φοβερή δουλειά παρεχοντας σημαντική βοήθεια...!!! Ακόμη δεν το πειράζω το 4χ , είναι το global version με 2 χρόνια ελληνική εγγύηση. Όποτε κανονιστεί συνάντηση είμαι μέσα...Μένω Λάρισα ! Δημήτρης το όνομά μου !