Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.
-
Όσον αφορά την μπαταρία κ γω τα ιδια προβλήματα, το πρωί φόρτισε το κινητό huawei p9 life 2017, και τωρα ειμαι στο 26%!!! Το gps συνέχεια ανοικτό.......
-
Αναπάντητες σε band 3
ΜήνυμαΠλέον σε 3.5.4 και 2.0.0.8, τα δικά σας. δε φαίνονται αναπάντητες η τις κλήσεις που έχω απορρίψει στις ειδοποιήσεις. Θα έπρεπε να φαίνονται;
-
Αναπάντητες σε band 3
ΜήνυμαΤελικα εσείς βλέπετε αναπάντητες;
-
Αναπάντητες σε band 3
ΜήνυμαΤο δικό σας μιφιτ 3.5.2
-
Αναπάντητες σε band 3
ΜήνυμαΚαλημερα, Δε ξέρω αν γίνεται αλλα εμένα δε φαίνονται οι αναπαντητεΣ. Κάπου κάπως κάποτε κάποιος είχα δει οτι έλεγε οτι βλέπει τις αναπάντητες. Με κάποια αλλη εφαρμογή;δε θυμουμαι...
-
Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από NasDriver: “Το mi fit έχει ελληνικά από μόνο του, το mi band όμως δεν έχει...εκτός και εάν τα βλέπει και στο band ελληνικά χωρίς να έκανε κάτι άλλο... ” Ναι έχει Ελληνικά είχα βάλει ολα τα παραπάνω όπως τα γράφουν εδώ έσβησα του Φόρουμ έβαλα από το playstore και ολα είναι Ελληνικά και δουλεύει άψογα περιμένω να δω με την μπαταρία ” ο καιρός παίζει κανονικά σε σένα; Όπως επίσης και η ώρα στη μέτρηση σφυγμώΝ;
-
Και γω στο αυτόματο το εχω παρατήσει, κάποιες φορές το βγάζει κάποιες ΟΧΙ... Όλοι μας εδώ έχουμε την «πειραγμενη» έκδοση και εχει το bug. Ειναι κάποιος που εχει την official; Δουλευει εκεί κανονικά;;
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Selemeles: “Βλέπει σίγουρα ελληνικά και εχει αναγνώριση στο band. Μηπως άλλαξε κατι; ” Το firmware που ανεβάσαμε εδώ με μεταφρασμένα τα μενού και ελαφρά βελτιωμένο, το έχουμε πάρει από το official Mi Fit 3.5.2 του Google Play και δεν είχε μέσα Ελληνικά. Βλέπει Ελληνικά τα μηνύματα που του έρχονται στις Ειδοποιήσεις αλλά το μενού του Band, σίγουρα είναι στα Αγγλικά! Στον Καιρό τι βλέπει όταν έχει σαν γλώσσα του κινητού τα Ελληνικά; Του μιλάει Ελληνικά στο Mi F…
-
Βλέπει σίγουρα ελληνικά και εχει αναγνώριση στο band. Μηπως άλλαξε κατι;
-
Γνωστός το αγόρασε έβαλε το mifit απο το play store και δουλευει κανονικά με ελληνικά! Τελικα μηπως το πειράζουμε παραπάνω απο όσο πρέπει;;; Χαχαχα
-
Παράθεση από dnomikos: “ Παράθεση από Selemeles: “Παράθεση από ktsak: “Λοιπον, δεν έχω intrnational έκδοση, αλλά chinese. Τώρα πλέον δεν μπορώ να περάσω τίποτε, μια και έχει κολλήσει στην παρακάτω οθονη Οπότε ...... ” Το ίδιο κ γω. Τα έσβησα όλα. Πέρασα το mifit συνδέθηκε αλλά δεν έκανε κάτι στο band. Το αρχείο firmware πιο είναι; η αλήθεια είναι ότι με το NOTIFY πέρασα όλα τα αρχεία από το 2ο ποστ αλλα τίποτα... Η ίδια εικόνα!Επίσης κάποιο αρχείο δεν το πέρασε αλλά δε θυμάμαι ποιοι... ” Δες εδώ…
-
Παράθεση από ktsak: “Λοιπον, δεν έχω intrnational έκδοση, αλλά chinese. Τώρα πλέον δεν μπορώ να περάσω τίποτε, μια και έχει κολλήσει στην παρακάτω οθονηforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58723/ Οπότε ...... ” Το ίδιο κ γω. Τα έσβησα όλα. Πέρασα το mifit συνδέθηκε αλλά δεν έκανε κάτι στο band. Το αρχείο firmware πιο είναι; η αλήθεια είναι ότι με το NOTIFY πέρασα όλα τα αρχεία από το 2ο ποστ αλλα τίποτα... Η ίδια εικόνα! Επίσης κάποιο αρχείο δεν το πέρασε αλλά δε θυμάμαι ποιοι...
-
Κενά στη γραμματοσειρά
ΜήνυμαΟκ, εγινε! Πέρασα το ft απο notify... Εγω νόμιζα οτι κανεις update μόνο τα αρχεία res που ειναι και το firmware. Ευχαριστώ!
-
Κενά στη γραμματοσειρά
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Selemeles: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Selemeles: “Μόλις το ξαναέκανα. Έβγαλε το check αλλά τα ιδια ” Αν βγει το check-mark, μπήκε το αρχείο που περνάς 100%...νομίζω ότι κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει με τα αρχεία σου και βάζεις αρχείο που δεν θέλεις να μπεί. ” ok, το βραδάκι θα τα δω αναλυτικά!Μπορώ κάπως να κάνω restore το band; Οποτε μετά να τα βάλω απο τη να αρχή στο band; ” Τα mi band δεν έχουν μέσα τους EEPROM όπως πχ οι motherboard με το bios... …
-
Στιγμιότυπα απο ειδοποιησεις
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ. Τελικα το αγόρασα!!!
-
Κενά στη γραμματοσειρά
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Selemeles: “Μόλις το ξαναέκανα. Έβγαλε το check αλλά τα ιδια ” Αν βγει το check-mark, μπήκε το αρχείο που περνάς 100%...νομίζω ότι κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει με τα αρχεία σου και βάζεις αρχείο που δεν θέλεις να μπεί. ” ok, το βραδάκι θα τα δω αναλυτικά! Μπορώ κάπως να κάνω restore το band; Οποτε μετά να τα βάλω απο τη να αρχή στο band;
-
Κενά στη γραμματοσειρά
ΜήνυμαΜόλις το ξαναέκανα. Έβγαλε το check αλλά τα ιδια
-
Κενά στη γραμματοσειρά
ΜήνυμαΌχι δεν είχε κάνει κάτι. Είναι το band 3 κινεζικο
-
Κενά στη γραμματοσειρά
ΜήνυμαΑυτά τα έκανα. Έκανε update από το NOTIFY αλλά δεν φάνηκε να κάνει κάτι στο band. Επίσης το αρχείο ft που λέει σε αυτό που έστειλες τι το κάνω;
-
Κενά στη γραμματοσειρά
ΜήνυμαΚαλημερα Μου εμφανίζει κενά στη γραμματοσειρά. Είχα βάλει απο itechnews όπου είχε περάσει την 1.6.0.16 Μετά έβαλα απο τον οδηγός τα αρχεία απο εδώ, αλλα δε νομίζω να άλλαξε κατι γιατι στο σχετικά βγάζει ακόμη το itechnews Το προβλημα μου όμως ειναι τα κενά και τα ερωτηματικά.