Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-68 από 68.

• Παράθεση από NasDriver: “@nikossoul, με την ρομ που έχεις τα προβλήματα θα συνεχιστούν αν δεν διογκωθούν, σκέψου σοβαρά να βάλεις official ή ελληνική ρομ ” ευχαριστω. Αν αντιμετώπιση κάποιο πρόβλημα πάλι θα το κάνω. Προς το παρόν δεν έχω άλλο θέμα. Πετάει. Το φοβάμαι από τώρα να αλλάξω ρομ γιατί δεν ξέρω ακριβώς κ τα βήματα.

• μαλλον το βρήκα. Ευχαριστώ.

• Παράθεση από geoanto555: “@nikossoul όπως σου τα πε ο @NasDriver Δώσε δικαιώματα στην εφαρμογή. Βέβαια έχεις την χειρότερη ρομ.. ποιος ξέρει αν δουλεύουν σωστά.. ” να δώσω αλλά πως;

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από nikossoul: “δυστυχως δεν έγινε κάτι. Δεν βρίσκω τα δικαιώματα. Είναι διαφορετικά από ότι μου λες φίλε. Ευχαριστώ πάντως. ” Ανέβασε μία φώτο αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο" ”

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από nikossoul: “δυστυχως δεν έγινε κάτι. Δεν βρίσκω τα δικαιώματα. Είναι διαφορετικά από ότι μου λες φίλε. Ευχαριστώ πάντως. ” Ανέβασε μία φώτο αυτά που δείχνει στο "Σχετικά με το τηλέφωνο" ”

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από nikossoul: “γεια σας παιδια. Πήρα το redmi note 3 pro και έχω πρόβλημα με το viber. Δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις αν δεν είναι ανοιχτή η εφαρμογή κ δεν μπορώ να βρω τα δικαιώματα και την αυτόματη έναρξη. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; ” Πρέπει να δώσεις τα σωστά δικαιώματα στην εφαρμογή για να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις, δες εδώ ΒΟΗΘΕΙΑ!! πρώτη φορά με κινητό xiaomi (redmi note 3 snapdragon) τελείος αρχάριος ” δυστυχως δεν έγινε κάτι. Δεν βρίσκω τα δικαιώμα…

• γεια σας παιδια. Πήρα το redmi note 3 pro και έχω πρόβλημα με το viber. Δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις αν δεν είναι ανοιχτή η εφαρμογή κ δεν μπορώ να βρω τα δικαιώματα και την αυτόματη έναρξη. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

• XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 2GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool