Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 68.

• Παράθεση από NasDriver: “Είναι εδώ και καιρό EOF ” EOF=?

• Το redmi 3pro (ido) παίρνει καμία αναβάθμιση? γιατί δεν μπόρεσα να καταλάβω. ΕΚΔΟΣΗ ANDROID 5.1.1LMY47V MIUI by xiaomi-miui.gr 9.5IΣταθερή 9.5.2.0(LAIMIFA) Ευχαριστώ

• Παράθεση από Nemo73: “Νομίζω πως βρήκα τη λύση. Αυτό το κωλοπρογραμμα το ES φταίει. Αύριο θα πειραματιστώ και θα ενημερώσω. ” καλημέρα , ενημέρωσε μας να ξέρουμε τι γίνετε, εγώ πάντως δεν είδα αλλαγή τον εσωτερικό χώρο (8gb), 1,7Gb είχε μείνει υπόλοιπο μετά την μεταφορά που έκανε στον δίσκο που σύνδεσα αντί 1,8gb που είχε υπόλοιπο χωρίς το εξωτερικό δίσκο και το μόνο apk που ζητούσε σύνδεση (του δίσκου) όταν αφαιρούσα τον εξωτερικό δίσκο ήταν το kodi, όλα τα άλλα παίζανε κανονικά

• Παράθεση από Harrytzo: “Καλησπέρα! Συνδέεται το κιν (mi remote) με το mi box s (τηλεχειριστήριο ουσιαστικά), και το mi box σε mi home μήπως; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπέρα , συνδέετε με την εφαρμογή Mi REMOTE CONTROLLER όπου θα επιλέξεις Smart box και θα κάνεις σύζευξη όπως έκανες με το χειριστήριο του. Για το mi box σε mi home δεν γνωρίζω.

• Εγω έχω βάλει δίσκο 160gb και τον βλέπει απλώς για να το κάνει φορμάτ σαν εσωτερικό χώρο αποθήκευσης ήθελε πρώτα φορμάτ (είχε αρχεία μέσα) από τον υπολογιστή και μετά έκανε κανονικά και το μποξερακι αλλιώς κολλούσε. Το μόνο που είδα στην μεταφορά που έκανε δεν άδειασε καθόλου ο κανονικός εσωτερικός χώρος και το μόνο απκ που μετέφερε ήταν το kodi το οποίο ήταν το μόνο που άμα έβγαζα τον δίσκο δεν φόρτωνε και ζητούσε σύνδεση του δίσκου . Επίσης αν θέλεις να στείλεις από λάπτοπ στον αποθηκευτικό χώ…

• Το θέμα είναι αν με κάποιο τρόπο μπορεί να τον βλέπει και ο υπολογιστής (για να μπορώ να μεταφέρω αρχεία απο αυτόν στο box π.χ. ταινίες) και να τον βλέπει και το box ως εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο για να μεταφέρουμε εκεί τις εφαρμογές

• Το φορματ το κάνει και δουλεύει σαν εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος (έχω βάλει έναν 160gb) αλλά αν τον βάλω στον υπολογιστή για να μεταφέρω σε αυτό κάποια ταινία (από τον υπολογιστή) ο υπολογιστής δεν τον βλέπει (δεν θυμάμαι αν το βλέπει ο ES στο boxερακι). Προς το παρόν τον έχω επάνω με φορματ απο τον υπολογιστή ώστε να το βλέπει σαν αποθηκευτικό χώρο μόνο αλλά έτσι δεν μπορείς να μεταφέρεις τις εφαρμογές σε αυτόν.

• Καλησπέρα , πρόσφατα έγινα κάτοχος του mi tv box s , έχω συνδέσει στη usb ενα δίσκο , θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να έχω το δίσκο ως χώρο για εγκατάσταση εφαρμογών (δεν φτάνουν τα 8gb) και συγχρόνως να τον χρησιμοποιώ και σαν αποθηκευτικό χώρο γιατί μια φορά που το έκανα μετά δεν τον έβλεπε ο υπολογιστής

• Παράθεση από makis1024: “Κράτησε Backup και αναγκαστικά factory reset. ” ΟΚ θα το κάνω Σ/Κ και θα ενημερώσω, ευχαριστώ

• Παράθεση από amavroudis: “Official ή xtrv rom; ” xtrv ΑΡΩΜΑ miui by xiaomi-miui.gr 9.5|σταθερη 9.5.2.0(LAIMIFA) Παράθεση από makis1024: “Official φοράει Απόστολε, κάνε για αρχή , εκκαθάριση εφαρμογής αναβάθμιση. ” εννοείς να παω απο εφαρμογες->αναβαθμιση->και να επιλέξω εκκαθαριση δεδομένων? αν εννοείς αυτό το έκανα και μου εμφανίζει το ίδιο σφάλμα

• Καλημέρα και πάλι έχω το REDMI 3PRO και έχω περάσει την την 9.5.(σταθερή) 9.5.2.0 (laimifa) Εδώ και 2-3 μήνες όταν ανοίγει το τηλέφωνο απο απενεργοποιημένο μου βγάζει το κάτωθι μήνυμα "WAITING FOR DEBUGGER Application Αναβάθμηση (process pl.zdunex25.updater) is waiting for the debugger to attach. Μετά απο μερικά δευτερόλεπτα φεύγει μόνο του. ξέρετε τί είναι ή τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• καλημέρα σας ποια είναι η τελευταία rom για το redmi 3pro ή ποια νομίζετε ότι δουλεύει καλύτερα? εχω την 9.5.(σταθερή) 9.5.2.0 (laimifa) η παρακάτω που προτείνει ο φίλος makis1024 ido_xhdpi_global_images_V9.6.2.0.LAIMIFD_20180813.0000.00_5.1_global_d59f325839.tgz είναι νεότερη? ευχαριστω

• καλησπέρα και απο εμένα έχω το redmi 3pro με android 5.1.1 lmy47v & miui miui by xiaomi-miui.gr 9.5 σταθερη 9.5.2.0(laimifa) τον τελευταίο μήνα μου βγάζει ένα μήνυμα (waiting for debugger application αναβαθμιση (process pl.zdunex25.updater) is waiting for the debbuger to attach) επίσης να πατήσω την αναβάθμιση βγάζει το ίδιο μήνυμα. τι μπορεί να είναι? και να ρωτήσω αν υπάρχει αναβάθμιση για miui 10 (ελληνική ή global) και που μπορω να την βρω ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Καλησπέρα και Καλή Χρονιά, εχω το REDMI 3PRO με έχω βάλει την MIUI 9.5 STABLE 9.5.2.0 LAIFINA, υπάρχει νεότερη ρομ? γιατί δεν μπορώ να τις βρώ στο site. ευχαριστώ

• καλημέρα και πάλι έχω εγκαταστήσει την 8.4.19 στο κινητο της γυναίκας μου και μου λέει ότι τελειώνει γρήγορα η μπαταρία. έχουμε τέτοιο θέμα ? ή είναι η ιδέα της?

• Καλησπέρα, η 8.5.3 υπάρχει και για το redmi 3pro;

• ευχαριστώ, την βρήκα χθές το βράδι λίγο αργάμιση και την εγκατεστισα. στην αρχή έδειχνε να κολλάει, αργουσε να ανοίξει τις εφαρμογές πάρα πολύ και δεν ανταποκρινόταν άμμεσα στο touch , αλλά μετα απο επανεκίνηση που έκανα δουλέυει μια χαρά (δεν ξέρω γιατι το έκανε)

• Παράθεση από kostasc4: “αυτή δηλαδή μου κάνει xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_V9_arΩma_8.4.19.zip , εννοώ αν κάνει γι αυτό το μοντέλο ” καλησπέρα και πάλι , μήπως μπορείτε να μου πείτε που την βρήκα την παραπάνω ρομ γιατί δεν την βρίσκω για να την κατεβάσω?

• Το δυσκολο ειναι να παρεις απο τη γυναικα το κινητο για να το κανεις αναβάθμηση χεχε

• αυτή δηλαδή μου κάνει xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_V9_arΩma_8.4.19.zip , εννοώ αν κάνει γι αυτό το μοντέλο