Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 68.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
kostasc4 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαευχαριστώ για τι βοήθεια , είναι έτοιμο
-
καλησπέρα έχω το redmi note 2 με MIUI 7 BY XIAOMI-MIUI.GR GTV 5.12.17 DEVELOPER (έτσι είχε έρθει απο κίνα πριν 2 χρονια περίπου) ποιά είναι η τελευταία rom γι αυτό το μοντέλο ? (να υποθέσω οτι ο bootloader είναι ξεκλέιδωτος αφου έχει αυτή την rom) μπορω να την ανεβάσω απο την εφαρμογή αναβάθμησης τησ συσκευής ή με twrp? (οταν πατάω το power + volume up μου ανοίγει το twrp μάλλον 2.8.7.0 by cloud ευχαριστώ
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Για κάποιο λόγο έχασες το twrp. Μάλλον γιατί όταν φλασάρεις από Updater υπάρχει script που επαναφέρει το Default recovery. Φλάσαρε ξανά το twrp και μετά φλάσαρε την νέα xtrv ROM. :)Τηνν φ ” την twrp ειναι κάποιο αρχείο που το φορτώνω στο κινητό και το τρέχω? γιατί δεν βρίσκω κάτι σχετικό
-
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53122/
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Και τώρα ποιά πήγες να περάσεις; ” 8.4.19
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Την xtrv 8.3.8 δεν είχες; ” ναι
-
Μήνυμα1) μέσω της εφαρμογής αναβαθμηση επιλεγω "επιλεξτε πακετο αναβαθμησης" παω καρτα sd επιλεγω το zip αρχειο και παταω ΟΚ ρωταει "are you sure" για reboor and install την 8.4.19 πατάω YES κάνει "επανεκίνηση" αλλά δεν δείχνει να ανεβάζει κάποια έκδοση (σαν να κάνει κανονική επανεκίνηση μόνο) και πηγενοντας ρυθμήσεις σχετικα με το τιλέφωνο μου δείχνει την έκδοση 8.3.8 2) ανοιγοντας το κινητο με power + volume up μπενει mi-recovery 3.0 (αυτο είναι το twrp?) επιλέγω αγγλικα γιατι τα έχει σε κινέζικα κα…
-
Μήνυματο αρχειο το ξεζιπάρω ή το βάζω στο κινητό οπως είναι (ζιπ)? όταν το μεταφέρω το φάκελο (όχι σε μορφή ζιπ) στο κινητό , στον υποφάκελο firmware-update δεν εχει κάποια αρχεία , ενώ στον υπολογιστή υπάρχουν
-
Μήνυμαευχαριστώ καλό σαββατοκύριακο
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Μπαίνεις απλά στο twrp και φλασάρεις τη νεότερη Developer ROM, αφού κάνεις πρώτα Wipe Dalvik Cache και Cache. ” ευχαριστώ 2 ερωτησούλες 1) χάνει οτι έχει μέσα ή κάνει απλά αναβάθμηση? 2) μπορώ να κάνω την αναβάθμηση μεσω τησ εφαρμογής του κινητού?(δηλ.αφου βάλω την ρομ στο κινητό να πάω αναβάθμηση και επιλογή πακέτου αναβάθμησης)
-
Μήνυμακαλημέρα και ευχαριστώ μια ερώτηση , για να κάνω την αλλαγή της rom κάνω πάλι όλη την παρακάτω διαδικασία? Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα και πάλι , πριν ένα μήνα έβαλε τη miui9 xiaomi-miui.gr 8.3.8 beta και πάει αρκετά καλά , μόνο έχει ένα μπακακι νομίζω , δεν χαμηλώνει η ένταση στο ξυπνητήρι αλλά μόνο κλείνει όταν το πας τέρμα αριστερά , δεν έχω δοκιμάσει να αλλάξω ήχο μήπως έχει άλλη συμπεριφορά. Μια ερώτηση έχει βγει νέα version με διορθώσεις ; γιατί δεν μπορώ να καταλάβω Ευχαριστώ
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από kostasc4: “2) Επίσης έχω ένα mi note 2 με miui 7 by xiaomi-miui.gr gtv 5.12.17 developer, αυτή αναβαθμίζετε αυτόματα ή πρέπει να την περάσω τη νέα μέσα στο κινητό όπως έκανα και με το δικό μου? ” Mi note 2 και miui 5.12.17 δεν υπάρχουν, μήπως εννοείς redmi note 2 ? ” ναι ,δεν ηξερα οτι εχει διαφορα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δεν έχεις αυτόματες αναβαθμίσεις, μικρό το κακό. Κατεβάζεις και φλασάρεις μέσω twrp. Για το scorpio η έκδοση είναι πολύ παλιά και ίσως χρειαστεί να περάσεις πρώτα official με miflash και μετά πάλι νέο twrp και την τελευταία dev. Περίμενε να σου πουν οι πιο έμπειροι... ” ok ευχαριστώ
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα και πάλι Μετά από 72hours για unlock του bootloader κατάφερα και εγώ να βάλω την Ελληνική MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM χωρίς ιδιέτερη δυσκολία. Ευχαριστώ τον @amavroudis , @George Kaggelaris για τις άμμεσες απαντήσεις τους καθώς και όλα τα παιδιά του φόρουμ που με τα σχόλιά τους και τις υποδείξεις που έχουν κάνει βοηθούν στην όλη διαδικασία. 2 ερωτήσεις μόνο 1) το update θα γίνετε αυτόματα τώρα? 2) Επίσης έχω ένα mi note 2 με miui 7 by xiaomi-miui.gr gtv 5.12.17 developer, αυτή αναβαθμίζετε…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Αδερφέ @kostasc4 στο post 670 στα έγραψα όλα. Ή δεν θέλεις να διαβάσεις ή με δουλεύεις. Κοίταξε τους οδηγούς και αν σου φαίνεται κάτι δύσκολο πες μας. Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido) ” Φιλε @amavroudis, προς το πρώτο τείνω αλλά με ένα δεν προλαβαίνω, σορυ δίκιο έχεις, για αυτό είναι οι οδηγοί για να μην τα γράφετε 100 φορές . Τον διάβασα τώρα λίγο βιαστικά, όταν θα είναι για την εγκατάσταση θα τον πάμε βήμα βήμα και…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Τελικά οι ώρες ήταν 2 ή 72; ” 72 ώρες έγραφε , υπομονή, θα περάσει και αυτό . Την ελληνική την ανεβάζω με τον ίδιο τρόπο όπως την κινεζική ή την κάνω copy στο αποθηκευτικό χώρο του κινητού και την τρέχω από εκεί; Επίσης έχω ένα mi note 2 με miui 7 by xiaomi-miui.gr gtv 5.12.17 developer από το vickmall όπως ήρθε , αυτό θα έχει ξεκλειδωμενο το bootloader ; Μπορώ να του κάνω αναβάθμιση με νέα ελληνική ρομ; Θα χάσει τα αρχεία που έχει αν αναβαθμίσω;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Θα κάνεις ότι σε λέει δλδ προσπάθησε στις 05:20. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” καλημέρα , δηλαδή μπορώ να το κάνω και σήμερα ή πρέπει να περημένω ευχαριστώ
-
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Για ξεκλειδωμα δες εδώ Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Ξεκλείδωμα του Bootloader. Και βάζε @ πριν το nickname για να απευθύνεσαι σωστά στο κάθε μέλος. Αλλιώς δεν φθάνει το μήνυμα σου @kostasc4. Μόλις τα καταφέρεις να ξεκλειδώσεις ελληνική από εδώ [XTRV-8.3.8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Τωρα έχεις official global developer. Ναι, είναι λειτουργικό το τηλέφωνο σου. ” ευχαριστώ φίλε amavroudis και ευχαριστώ και τον φίλο g kaggelaris για τι βοήθεια. συνεχίζω να κάνω unlock το bootloader και μετα περνάω ελληνική ρομ ευχαριστω και παλι