Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-68 από 68.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
kostasc4 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Προσπάθησε να περάσεις μια μεταγενέστερη ROM, όπως για παράδειγμα την τρέχουσα => ido_xhdpi_images_8.3.8_20180308.0000.00_5.1_cn_dfe32ce448.tgz Χρησιμοποίησε αυτήν την έκδοση MiFlash => MiFlash20151028.zip - Google Drive Πρόσεξε να μην είναι συνδεδεμένο σε USB 3.0 και επίσης άλλαξε θύρα USΒ και κάνε επανεκκίνηση. Πρέπει να στο βλέπει στη διαχείριση συσκευών ως Qualcomm QDloader HS-USB 9008 κάτω από τις θύρες COM. ” Καλησπέρα , πέτυχα κάποιον ξενύχτι? Έκανα την πα…
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
Μήνυματο miflash πρέπει να το ξεζηπάρω στο c: χύμα ή δεν παίζει ρόλο?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Παράθεση από kostasc4: “αλλά από μια απάντηση σε άλλο φορουμ που πήρα «θα γίνει άλλο κινητό» αποφάσισα να περάσω την ελληνική. ” Βλέπω ενημερώνεστε αλλού όλοι, αλλά για βοήθεια εδώ ” οχι ακριβώς , έκανα μια ερώτηση γιατί δεν δουλεύουν οι καμερες στο f/b viber & messeger και αφου το έφτιαξα απο τα δικαιώματα εφαρμογων μετά μου είπαν να βάλω ελληνικη ρομ , σαν μέλος είμαι καιρό εδώ αλλά δεν προλαβένω να ασχοληθώ με το κινητο (αν βάλεις οτι εχθές με back up και να κατεβασω πρ…
-
Μήνυμακαι όμως υπάρχουν χεχεχε. Όπως τα λέτε , λόγω χρόνου και με 2 μικρά στα πόδια σου η μόνη ώρα να ασχοληθείς είναι μετά τις 10μμ , οπότε εκείνη την ώρα θες να χαλαρώσεις με καμία ταινία κλπ. Έπειτα η τελευταία φορά που είχα επέμβει σε κινητό στο πρόγραμμά του (root αν θυμάμαι είχα κάνει) ήταν επί SONY NEO V. Λόγω ότι το φοβόμουν το πείραμα και ότι μέχρι τώρα δουλεύει ΟΚ (για μένα) ,το είχα παρατήσει έτσι όπως ήταν, αλλά από μια απάντηση σε άλλο φορουμ που πήρα «θα γίνει άλλο κινητό» αποφάσισα να π…
-
ΜήνυμαOK ευχαριστώ θα το δοκιμάσω στο σπίτι το βράδυ και θα ενημερώσω. καλημέρα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Πρέπει να περάσεις πρώτα μια Official ROM σε EDL Mode. Διάβασε την πρώτη σελίδα του τρέχοντος νήματος για οδηγίες => Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido) ” έκανα όλη τι διαδικασία όπως την έχει ο οδηγός (adb,απενεργοποιηση ψηφιακών υπογραφών σε win7, miflash tool), αλλά όταν κάνω flash την China Developer(V6.3.31) ανεβαίνει μέχρι 8-9% και βγαζει cannot receive hello packet. τη συσκευει την δείχνει κανονικά στο div…
-
Μήνυμαευχαριστω θα το κάνω και ενημερώνω
-
Μήνυμακαλημέρα και απο εμένα και καλή βδομάδα , αποφάσισα να περάσω νέα ρομ και γω στο κινητό μου , έκανα όλη τι διαδικασία όπως την έχει ο οδηγός (adb,απενεργοποιηση ψηφιακών υπογραφών σε win7, miflash tool), αλλά όταν κάνω flash ανεβένει μέχρι 8-9% και βγαζει cannot receive hello packet. αυτή ήθελα να ανεβάσω ώστε μετα να βάλω την ελληνική China Developer(V6.3.31) με το adb είδα στο cmd οτι στο bootloader είναι false (δηλαδή κλειδωμένος) το κινητό μου είναι redmi 3 pro MIUI global7.2 stable 7.2.7.0.…