Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50900/

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50635/ =============== Φεβ 21st 2018, 6:57pm =============== forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50636/

• ID verification

macmega - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Ναι, και χρειάζεται αποστολή στοιχείων ταυτότητας - αποστολή φωτογραφιών κτλ. που έτσι και αλλιώς δεν χρειάζονται στην περίπτωσή μας. ” Σιγα μην στειλω στην Κινα την αφεντομουτσουναρα μου...αχχαχαχαχ δεν σφαξανε.

• ID verification

Μήνυμα

Εαν ειναι αυτο ...δεν με απασχολει :p Ευχαριστω για την απαντηση

• ID verification

Μήνυμα

Πριν λιγο παρατηρησα οτι μου λεει ID Not Verified. Πηγαινω στο Mi Account μου αλλα δεν βλεπω κατι σχετικο.Μπορει να μου πει καποιος τι να κανω?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49431/

• Πεινασα....Ερχεται η ωρα για το ...βραδυνο ντερλικωμα :pforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49143/

• Χαιρετω τα πληθη.Θελω να γινω VIP μελος αλλα οπως βλεπω εχετε μονο PayPal. Για πολλους και διαφορους λογους δεν εχω PayPal.Πως θα γινει να γινω Vip? Ευχαριστω εκ των προτερων.

• Καλο φαινεται απο φατσα....αλλα για να δω και τιμη.Μπας και αλλαξοπιστησω και εγω

• Παράθεση από NasDriver: “Καλώς ήρθες στην παρέα μας Τι ακριβώς θες να κάνεις και σε ποια συσκευή ” Βασικα θα ηθελα να περνει καποιος εφαρμογες γιατι ( σε τηλεφωνο γνωστου μου ) ηθελε root για να την τρεξει.Επιπλεον να μπορουν να μπαινουν και διαφορα themes κυριως για καλαισθησια... Τωρα σε ποια συσκευη δεν ξερω ακριβως αλλα ζαχαρωνω το Xiaomi Mi Max 2. Αν και για μενα ειναι παρα πολυ μεγαλη η οθονη.Κατι σε 5" θα με βολευε καλυτερα.Αυτα. Παράθεση από demakhs: “Τοσα πισια με παράθυρα του Μπιλ κυκλ…

• Χαιρετω τα πληθη.Καινουργιος ...φρεσκος και σπαρταριστος στο Android και στο forum. Τωρα σχετικα με rooting και τετοια κολπα επειδη εχω Mac με απο ψαξιμο βρηκα ενα προγραμμα oneclickroot . Δεν μπορω να ξερω εαν αυτο κανει δουλεια γιατι ουτε κινητο android εχω ουτε εχω σχετικη πειρα ..μιας και ειναι η πρωτη φορα που ανακατετευωμαι με android.Εαν υπαρχει καποιος με Mac και το εχει χρησιμοποιησει θα το εκτιμουσα εαν μου ελεγε την γνωμη του.Ευχαριστ εκ των προτερων

• Ευχαριστω πολυ για την αμμεση απαντηση.Τωρα καπως ησυχασα.. Τωρα για calendar,contacts και τα σχετικα βρηκα το Mi Mac Suite οποτε ειμαστε μια χαρα. Τωρα δεν ξερω εαν αυτη η ενοτητα ειναι αρμοδια για να κανω καποιες ερωτησεις γενικα για τα Xiaomi αλλα ενταξει..θα το ψαξω το φορουμ και θα επανελθω. Και παλι ευχαριστω για την απαντηση και χρονια πολλα και καλα....:)

• Καλησπερες στην παρεα....χρονια πολλαμε υγεια και χαρα.Πριν απο λιγο εκανα εγγραφη και ειναι το πρωτο μου μηνυμα αυτο.Σκεφτομαι να αγορασω Xiaomi.Για να δουμε.... "ερχομαι" απο blackberry μερια και λεω να αλλαξω στρατοπεδο μιας και αυτη η εταιρια τα εκανε μουσκεμα..Λοιπον.Για λιγο που διαβασα πηρε το ματι μου ενα προγραμμα ..το MiSuite . Κι εδω για αρχη εχω ενα προβλημα.Επειδη εχω Mac ..δεν βλεπω download για Mac. Ετσι απο αρχης εχω ενα προβλημα. Θα κοιταξω ακομη περισσοτερο γιατι οπως ειπα μολι…