Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 52.
-
πιθανο hardbrick
ΜήνυμαΔεν θελω δευτερο επεισοδιο σιγουρα το ενα ηδη μας πηγε την καρδια στην κουλουρη
-
πιθανο hardbrick
ΜήνυμαΜονο αυτό; Δεν θα γίνει πάλι κάνα επεισόδιο με το κινητό έτσι;
-
πιθανο hardbrick
Μήνυμαμαγκες το προβλημα λυθηκε ευχαριστω και παλι οσους βοηθησανε να λυθει το προβλημα τωρα ποιος τροπος υπαρχει να μπει το camera2api για να βαλω gcam? το τηλεφωνο ρουταριστικε κανονικα απλα δεν ξερω τα βηματα για να κανω την gcam
-
πιθανο hardbrick
Μήνυμααυτο πως το κανω??
-
πιθανο hardbrick
Μήνυμαδες λιγο μακη πιο πανω τι εγραψα μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει τα βηματα και ολα καλα μεχρι που φτανω στο ερορ
-
πιθανο hardbrick
Μήνυμαπαιζει ρολο οτι παω να περασω την 11?
-
πιθανο hardbrick
Μήνυμαευχαριστω πολυ το δοκιμαζω ξανα και ενημερωνω
-
πιθανο hardbrick
Μήνυμαπαλι δηλαδη θα πρεπει να του προκαλεσω βραχυκυκλωμα? να παιξω με τα σιδερακια και μετα φλασ?
-
πιθανο hardbrick
Μήνυματην βλεπει την συσκευη κανονικα γραφει COM5 ξεκιναει και το φλασινγκ και μετα βγαζει COM5 error η εγγραφη εληξε
-
πιθανο hardbrick
Μήνυμαπαιδια βρηκα μεχρι ενα σημειο ακρη μετα αφου ξεκιναει το φλασινγκ λεει trying to reset status και μετα μου βγαλε error
-
πιθανο hardbrick
Μήνυμααπο καβαλα ειμαι....λοιπον γυρισε σε 9008 QD loader COM 5 αλλα το φλασ συνεχιζει να μην εμφανιζει την συσκευη μου
-
πιθανο hardbrick
ΜήνυμαΚαλημερα...οχι ακομα φιλε θα παω τωρα να αγορασω κατσαβιδια για να ξεκινησω το χειρουργειο και ευχομαι ο ασθενης να παρει τα πανω του....παντως ξαναλεω ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους προσφερθηκαν και σε οσους ενδιαφερθηκαν για το προβλημα μου να ειστε παντα καλα μαγκες για νεοτερα θα σας ενημερωσω
-
πιθανο hardbrick
Μήνυμαγενικως ευχαριστω πολυ οσους βοηθησανε να εχετε ενα υπεροχο βραδυ μαγκες
-
πιθανο hardbrick
Μήνυματο ειδα αδερφε σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου....απλα μου κανει εντυπωση με ενα αγγιγμα στα σιδερακια πως αλλαζει αυτο που πρεπει να αλλαξει για να μπορεσω να κανω την φλασ....ειναι εντυπωσιακο οσο να πεις
-
πιθανο hardbrick
Μήνυμαειδα το βιντεο μεχρι ενα σημειο....πρεπει να ανοιξω και το καπακι απο πισω?
-
πιθανο hardbrick
Μήνυμαφιλε συγγνωμη δεν τα παιρνω ολα μαζι γιαυτο ρωτησα κιολας
-
πιθανο hardbrick
Μήνυμαυπαρχει καποιο λινκ σε παρακαλω πολυ φιλε μου? μπας και βγαλω καμοια ακρη?
-
πιθανο hardbrick
Μήνυμαδοκιμασα τα κουμπια που μου ειπες για τον bootloader αλλα κανει μονο ηχους το λαπτοπ στο κινητο δεν γινετε τιποτα
-
πιθανο hardbrick
Μήνυμαπως γινετε αυτο με το τεστ ποιντ γιατι δεν εχω ιδεα και για πολλα πραγματα καποιο λινκ θα βοηθουσε παρα πολυ μαγκες
-
πιθανο hardbrick
Μήνυματο δοκιμασα τιποτα ουτε αυτο κανει