Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 61.
-
Wireless display
ΜήνυμαΠαιδιά προσπάθησα να συνδεθώ ασύρματα με μια smart TV hyundai και δεν συνδέεται ένας φίλος συνδέθηκε με ένα mls η αλήθεια είναι ότι δεν προσπάθησα σε άλλη τηλεόραση έχει συνάντηση κανένας το ίδιο πρόβλημα
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από GogoF: “Μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται ? Γιατί δεν έχω ιδέα.. ” Αν υπάρχει στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο το SuperSu.zip θα κάνεις Reboot -> Recovery και στο κεντρικό μενού του TWRP πατάς Install και δειχνεις το SuperSu.zipΟταν τελειώσει το φλασάρισμα πάς Wipes και κάνεις Wipe Cache & Dalvik/ART Cache μόνο .. Οταν τελειώσει και αυτό κάνεις Reboot -> System Θα δεις λογότυπο και μετά μπάρα ή 3 τελείες απο κάτω. Εϊναι φυσιολογικό αυτό. Οταν μπεις στην Miui …
-
@kostakislarisaείναι όπως περνάς για πρώτη φορά τη ελληνική ευχαριστώ πολύ
-
@kostakislarisa θέλω την dev για να έχω και δικαιώματα super user απλά κατεβάζω την rom και κάνω αναβάθμιση μέσα από το APP της αναβάθμισης?????
-
Παιδιά έχω την ελληνική rom 7.1.5.0 πώς θα μπορέσω να την κάνω αναβάθμιση στην 8
-
ΟΧ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ
-
το ίδιο πάλι τα windows είναι σπασμένα και πρέπειforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16038/ να είναι από αυτά που έχουν όλες τις εκδόσεις σε 1 cdforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16039/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16039/
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16037/
-
έχω κάνει και τι μόνιμη και τη προσωρινή μέθοδο και δεν έβγαλε τίποτα κάτω δεξιά
-
τελικά νομίζω ότι το έκανα φόρτωσα τη RedmiNote3-Pro Kenzo 6.5.26 ξεκίνησε να τι φορτώνει κάτω από το σήμα έβαλα τι rom μέσα στην sd (αυτό που εκιά και σε αλλα κινητά) αλλα πάνω στο πανικό μου το θυμήθηκα κόπηκαν τα πόδια μου που δεν ξεκινούσε το έχω 3 μέρες και λέω το χάλασα αλλα από ότι διάβασα στο forum όλοι είναι πολύ ήρεμοι και βοηθούν το κινητό άνοιξε και δουλεύει κανονικά και έχει επιτέλους ελληνικά ευχαριστώ πολύ το μονο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι μου πετάει συνεχεια ένα μήνυμα μη έ…
-
λοιπόν το κινητό φορούσε τι κανονική rom που έχει μονο αγγλικά και κινεζικα χτες ξεκλείδωσα το botloader και σήμερα είπα να βάλω recovery γιατί πατούσα το κουμπί τις φωνής πάνω και δεν έμπαινε έκανα τον οδηγό μπήκε η recavery και πάτησα και έκανα backup τι rom που έχω και μετά reboot και κόλλησε στο σημείο που λέει mi έκανα τι διαδικασία παλί να βάλω πάλι μια άλλη rommiui_HMNote3ProGlobal_6.5.19_feac45a2f7_5.1 ΚΑΙ παλι κολλησε εκανα restore και παλι το ιδιο κολλημενο στο mi να βαλω [Stable V7.5.…