Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 74.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Γεια πόσο καιρό θα μείνεις σε αυτήν ..?? Όλοι μας πάμε στο android 9.0.. Βάλε έστω την τελευταία 8.1.0..” Ολοι πατε στο android 9.0 φιλε μου αλλα ολοι έχουν προβλημα!! Εγω δεν εχω ουτε με την καμερα ουτε με 4g ουτε με σύνδεση στην τηλεόραση !! Γι αυτο ρωταω!! Αν ειναι να την βαλω και να ξεκινήσουν τα πρόβλημα και μαλιστα χωρις γυρισμο σ'αυτην που εχω γιατι να παω στην καινούρια !?? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από leonidas009: “σ ευχαριστω.δηλ ισχυει για ολα τα anroid? (π.χ.samsung ) ουτε εκει ερχεται καποια ειδοποιηση>?” Δεν το γνωρίζω για άλλα στο δικο μου τουλάχιστον ετσι έγινε !! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Ειδοποιησεις Instagram
ΜήνυμαΠαράθεση από leonidas009: “Καλησπερα,εχω το mi 8 global version 10.0 και εχω προβλημα με τις ειδοποιησεις στο instagram.Ενω εχω ρυθμισει να ερχονται κανονικα κ μεσω led,δεν παιρνω καμια ειδοποιηση οταν καποιος μ στελνει μνμ .Οι ρυθμισεις μου ειναι ακριβως ιδιες με το messenger ,εκει ολα ερχονται κανονικα.Δοκιμασα να διαγραψω την εφαρμογη και να τη ξαναβαλω αλλα το προβλημα παραμενει.Δοκιμασα κ τις ρυθμισεις μεσω μπαταριας κ εξεικονομηση ενεργειας εφαρμογων αλλα ουτε απο εκει ειδα λυση.Μου κανει …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “@spideman3 την εχω περασει δυο φορες κ δεν εχω τις επιλογες που εχεις εσυ... Ειναι λες κ μου περναει εντελως διαφορετικη version... Δεν ξερω γιατι... Εκανα κ αυτα που ειχες στα Screenshots αλλα δεν... Οποτε την εβγαλα παλι κ πηγα στην προηγουμενη...” Ουτε σε μενα βγάζει αυτές τις επιλογές !!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από spideman3: “MGC_5.1.018_MI8_V1a.apk - Google Drive Change log Now, you can change model HDR+(the best details is on Nexus 6(on rear camera), on frontal camera Nexus 5x) Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Την εβαλα αλλα τέτοιες ρυθμίσεις δεν εχει σε μενα!! Και μου βγαζει μονο 9 mp στην πισω και 5 μπροστά !! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Germak: “Βαλε την global 9.6.7 με root αν θες.ειναι το καλύτερο.” Ωραια σε ευχαριστώ παρα πολυ!!! Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Παράθεση από mula: “Η ελληνική θέλει δουλειά ακόμη, κολλάει πολυ! Βαλε global προς το παρόν..Παράθεση από kostasgtc13: “Παιδια ποια ρομ προτεινετε?? Την ελληνική η την global?? Και ποιες οι διάφορες??? Sent from my MI 8 using Tapatalk” ” Απο που την κατεβαζω?? Εχει οδηγο?? Σημερα 9 το βραδυ ξεκλειδωνει!!! Sent from my MI 8 using Tapatalk