Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-57 από 57.

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από Retro: “Αυτός έχει Samsung. ” ...και εδώ "άτυχος" είσαι!!! ”

• Προς θεού δεν γίνεσαι κουραστικός. Εφόσον με τα μάτια σου βλέπεις το αντίθετο καλά κάνεις και μου το λες. Με τι αισθητήρα είναι το Redmi Note 4X που έχεις; ο omnivision είναι χάλια από τι μου έχει πει. Αυτός έχει Samsung αισθητήρα. Πάντως στην φωτογραφία που έχεις βλέπω πάρα πολύ θόρυβο, που δεν βλέπω στις φωτογραφίες που μου στέλνει. Θα του στείλω μήνυμα να μου στείλει πάλι, γιατί δεν έχω κρατήσει κάποια. Αυτός τραβάει μόνο manual βέβαια, οπότε ρίχνει το iso κάτω από 400 για να τραβήξει. Στο 14…

• Παράθεση από pavlidisc: “@Retro Υ.Γ εγώ όταν θέλω να επιλέξω κάτι, ΠΟΤΕ μα Π-Ο-Τ-Ε δεν συμβουλεύομαι τεχνολογικά site. ΜΟΝΟ forum που παίζουν σε πραγματικές συνθήκες. Δυστυχώς, η καλή ή όχι φωτογραφία είναι άκρως υποκειμενικό πράμα, οπότε στην περίπτωση αυτή οι γνώμες είναι πολλές και διαφορετικές, ανάλογα με τα στάνταρ του καθενός. ” Έχεις πάρα πολύ δίκιο. Κάθε φορά λέω ότι θα μπαίνω σε forum πριν πάρω κάτι, να δω προβλήματα, ποιότητα, πραγματικές συνθήκες, και όχι μόνο για κινητά. Και κάθε, μα…

• Παράθεση από ANDREAS54: “@Retro από ότι μπορεί να είδες στην υπογραφή του @Antretng (Υπογραφή) υπάρχουν πολλές εκδόσεις, με πολλές ρυθμίσεις σε πολλές από αυτές. Αν σκεφτείς ότι υπάρχουν και πολλά κινητά με διαφορετικούς αισθητήρες, τότε θα καταλάβεις γιατί ρωτάω. Αν κάποιος έχει βρει κάτι, ας το καταθέσει να το ψάξουμε και οι υπόλοιποι. ” Νόμιζα ότι με ρώταγες ρυθμίσεις iso κτλ. Λοιπόν ο φίλος μου (και κουμπάρος ), έχει το NOTE 4X με τον αισθητήρα της samsung. Δεν ξέρω ποια google camera έχει β…

• Παράθεση από ANDREAS54: “Παράθεση από Retro: “Δεν είναι τυχαίο που το REDMI NOTE 4X του φίλου μου, τραβάει καλύτερες φώτο με google camera από τι τραβάω εγώ με το NOTE 3 με stock camera!!!!! Αφήστε που το NOTE 4X τραβάει και 4Κ, αλλά η xiaomi το έχει απενεργοποιημένο γιατί πιστεύει ότι σε αυτή την τιμή δεν πρέπει να στο δώσει (???? ” Παράθεση από fog: “Η περίπτωσή σου είναι άλλη και ελπίζω να βρεις τις ρυθμίσεις που θα σε καλύψουν ” Μέχρι @Retro να βρεις τις ρυθμίσεις που θα σε καλύψουν δεν μας …

• Παιδιά έχετε δίκιο. Ότι είναι ΠΟΛΥ καλά κινητά για την τιμή τους, είναι. Κανείς δεν μπορεί να μπει το αντίθετο. Το lumia το είχα πάρει κάτω από 300 ευρώ που πήρα το NOTE 3, αλλά όπως είπατε, τώρα πια είναι μόνο φωτογραφική. Έχουμε και τα παραπλανητικά site σαν του DXOMARK, και βάζω έδω link με σύγκριση HTC U11 με lumia, στο οποίο το DXOMARK έδινε κορυφαία βαθμολογία Camera head to head: Lumia 950 XL vs HTC U11 "PPS. It still beggars belief that the like of DxOMark can proclaim recent phones as t…

• @Antretng Φίλε σε ευχαριστώ πολύ. Τελικά είχε δίκιο ο φίλος που έλεγε ότι φταίει που ήρθα από lumia 950. Κοιτάζω τις φωτογραφίες σου που δεν είναι από gcam και βλέπω αυτό το oil-painting effect. Με την gcam φεύγει. Οπότε πάω για unlock και gcam. Σε μένα το oil-painting effect ήταν πολύ γιατί είχα ενεργοποιημένο το HHT (default) και στην αρχή είχα και το contrast στο high (διπλό το κακό). Τώρα που το έβγαλα το HHT είναι σαν εσένα. Απλά να πω ότι και με gcam πάλι δεν πλησιάζει lumia και αυτό με βά…

• Δεν έχω τραβήξει βίντεο. Αλλά θα πατήσω στο ότι έχει πρόβλημα, και όχι στο ότι ήταν ανοιγμένο. Ήδη έστειλα μήνυμα στο support. Το έχω πάρει από geekbuying ισπανίας, και έχω πληρώσει για local service, δηλαδή ισπανία και όχι κίνα. =============== Φεβ 13th 2018, 6:57pm =============== Παράθεση από demakhs: “ή χάλι το χαλί ” xaxaxa =============== Φεβ 13th 2018, 7:40pm =============== Αν βάλω developer build χάνω εγγύηση; Για να δοκιμάσω και αυτό πριν το στείλετε. Γιατί από το βλέπω έχουν Χριστούγε…

• CameraZOOM app 24jptei 22X5uWT Stock Camera GbyzvG 23ezeSQ Επίσης το πακέτο ήταν ανοιγμένο όταν ήρθε. Το κινητό είχε κολλημένο όμως την μεμβράνη μπρος και πίσω.

• Camera ZOOM (με 100 jpeg quality) Imgur: The magic of the Internet forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50308/ Stock Camera Imgur: The magic of the Internet forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50309/ Η διαφορά με τις πρώτες που έβαλα στο άλλο νήμα είναι καλύτερος φωτισμός και normal contrast αντί για high. Το high contrast κάνει το noise remove pattern να φαίνεται πιο εύκολα.

• Ευχαριστώ παιδιά. Έχω κάνει ήδη αίτημα για Unlock, πήρα επιβεβαίωση και περιμένω τις 72 ώρες να περάσουν. Μετά θα αρχίσω να φλασάρω. Στις ρυθμίσεις έχω κάνει restore defaults, και επιβεβαίωσα ότι δεν υπάρχει φίλτρο. Θα κάνω εκκαθάριση δεδομένων και reboot και στέλνω συγκριτικό με άλλη κάμερα, auto και manual...

• 9.1.4.0 Αυτό μου κάνει εντύπωση γιατί στο DXOMARK δίνει 94 για τις φώτο. Φοβήθηκα και εγώ για fake αλλά κοίτα εδώ πιο αναλυτικά: Χάλια ποιότητα κάμερας

• ΜΙ ΝΟΤΕ 3, χάλια ποιότητα με stock camera Imgur: The magic of the Internet Είναι στο auto η κάμερα. Όλα στο defaults. Μεγάλη: Imgur: The magic of the Internet Crop: 50303-compression-png Ήθελα να μάθω από τους άλλουq κατόχους του note 3, την ίδια ποιότητα έχετε με την μαμά κάμερα;

• Ευχαριστώ. Απλά από χειροκίνητες ρυθμίσεις είμαι αρκετά καλός, αφού ασχολούμαι χρόνια. Αλλά το κινητό το πήρα για την γυναίκα και θέλω το auto να δουλεύει οκ. Ακόμη και εγώ δηλαδή πια, θέλω το auto να δουλεύει οκ γιατί βαριέμαι κάθε φορά το manual. Εντάξει αν θέλω να τραβήξω καμιά δύσκολη φώτο. Αλλά ακόμη και με χειροκίνητες, ενώ το πρόβλημα μειώνεται σημαντικά και πάλι η ποιότητα είναι επιεικώς μέτρια. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το DXOMARK του έδωσε 94 στις φώτο. Πρέπει να είχαν άλλο κινητό και …

• Όχι δυστυχώς δεν είναι ούτε η θήκη, ούτε κάτι μπροστά στο φακό, ούτε κάποια ρύθμιση. Το μόνο που έχω βάλει είναι το contrast στο high που κάνει πιο εύκολο να δει κάποιος τα patterns. Κοίτα και αυτή με όλα στο defaults. Μεγάλη: Imgur: The magic of the Internet Crop: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50303/ Εν το μεταξύ, διαβάζω για το mi 6 που έχει ίδια κάμερα, επειδή για το note 3 δεν βρίσκω πολλά, άλλοι να λένε ότι η κάμερα είναι χάλια και άλλοι να λένε ότι είναι τέλεια. Προερχόμενος α…

• Η φωτογραφία είναι crop, δεν έχω κάνει zoom. Επειδή φαίνεται το σπίτι και η διεύθυνση από την φώτο που έκανα crop, ανεβάζω μία άλλη που τράβηξα μόλις τώρα μέσα στο σαλόνι με το φως και τα παντζούρια ανοιχτά. Imgur: The magic of the Internet Είναι στο auto η κάμερα. Επίσης το Antutu Verification App δεν μου βρήκε τι κινητό έχω. Αν και από τι διαβάζω δεν τα πάει και πολύ καλά.

• Γεια σας παιδιά. Κάτοχος MI note 3 6/64 εδώ και λίγο καιρό από GeekBuying. Παρατήρησα ότι οι φωτογραφίες και από τις 2 κάμερες είναι χάλια. Ενώ τα αρχεία έχουν μεγάλο μέγεθος, τα σημάδια της συμπίεσης είναι πολύ εμφανή. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50298/ Αυτό σε ότι συνθήκες και αν τραβήξω. Αν πάω στο manual και κατεβάσω iso στα 100 και παίξω με τις ρυθμίσεις, κάτι γίνεται. Με άλλες εφαρμογές που δοκίμασα, βάζοντας jpeg quality στο 100, ήταν καλύτερα αλλά και πάλι καμία σχέση με τ…