Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 73.
-
Μπράβο φίλε συγχαρητήρια!!! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά τώρα μου κάνει άλλο πρόβλημα. Έχω τρελό battery drain, απο 70% το κινητό σε μισή ώρα έπεσε 37% καμία ιδέα? ” Κάνε ένα restart το τηλέφωνο ίσως είναι από κάποιο θέμα ή εφαρμογή.
-
Κάνε και για μας καμιά βουτιά........
-
Το ξαναφόρτισα μέχρι 30% αλλά μάταια μου την έφαγε αμέσως πάλι την μπαταρία.
-
Και είχα κάνει και Clean install Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και μένα μου την ρούφηξε την μπαταρία. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολύ καλή η rom, μπράβο !!! Τα λέμε αύριο καληνύχτα !!!
-
Αυτό με τα θέματα το δοκίμασε κανείς να μου πει? Στάλθηκε από το Redmi note 3 Kenzo 7.5.2.0 Stable
-
Εσάς σε θέματα κατεβασμενα ξυπνάει η οθόνη κανονικά? Και αν ναι με ποιο θέμα να δοκιμάσω. Εμένα πάντως μόνο το Led ανάβει με όποιο θέμα και αν δοκιμασα. Στάλθηκε από το Redmi note 3 Kenzo 7.5.2.0 Stable
-
Συμφωνώ απόλυτα και ένα ακόμα + είναι ότι επιτέλους έγινε κι αυτό πλήρως Ελληνικό !!!
-
Όχι δεν παίζει..... Τελικά δοκίμασε κάποιος να μας πει αν με κάποιο κατεβασμένο θέμα ξυπνάει η οθόνη κανονικά στις ειδοποιήσεις? Στάλθηκε από το Redmi note 3 Kenzo 7.5.2.0 Stable
-
Σε πολλά θέματα εκτός από τα default το κάνει. Ίσως φταίνε τα θέματα. Και γω τα δικαιώματα είναι όλα τσεκαρισμενα. Στα προεπιλεγμενα θέματα ξυπνάει μια χαρά δεν έχει θέμα. Μπορεί βέβαια να είναι και κάποιο bug της Rom. Στάλθηκε από το Redmi note 3 Kenzo 7.5.2.0 Stable
-
Σε μερικά θέματα παρατήρησα δεν ξυπνάει στις ειδοποιήσεις την οθόνη. Το έχετε παρατηρήσει? Όχι αυτά που έχει το τηλέφωνο προεπιλεγμενα. Στάλθηκε από το Redmi note 3 Kenzo 7.5.2.0 Stable
-
Χριστουγεννιάτικο δώρο !!!!
-
Μετά από πόσο καιρό βγαίνει με snapdragon cpu ή αυτό δεν θα βγεί ?