Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 73.
-
Και γω 7 και αραξα .... Στάλθηκε από το Redmi note 3 Kenzo 7.5.2.0 Stable
-
2 είναι κανονικά το σύστημα και η λειτουργία. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε μένα πάντως η κάρτα ήταν καινούρια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είχα στείλει και μήνυμα στο 1333 4g Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα αλλαξα σλοτ τις κάρτες μερικές φορές και δούλεψε από μόνο του... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι όντως παραμένει λευκό δεν το αλλάζει !!! Θέμα αλλάζει κανονικά απλά η μπάρα δεν αλλάζει θέμα.
-
Εγώ πάντως με την 7.5.2.0 την Ελληνική δουλεύουν όλα ρολόι. Δοκίμασα και άλλες ρομ αλλά δεν έπαιζαν τόσο καλά όσο αυτή. Μόνο με το Bluetooth έχω θέμα με κάνει unpair την συσκευή. Συγκεκριμένα έχω ένα garmin fenix 3 και το χάνει συνέχεια... Και η εφαρμογή garmin connect δεν δουλεύει σωστά με το samsung s6 δεν έχω προβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για να έχω 4g cosmote πρέπει να βάλω σε συγκεκριμένη slot την sim κάρτα ή δεν παίζει ρόλο? Γιατί δεν με δίνει 4g. Ούτε 3g έχω πιάσει ακόμα κάνω κάτι λάθος? Στις ρυθμίσεις το έχω Prefer LTE. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γίνεται root σε stable rom ? Γιατι δοκίμασα την dev και έχει κάποια προβληματάκια όπως με την δόνηση που όταν το χαμηλώνεις δεν αλλάζει αυτόματα....
-
Ναι όντως το SwiftKey λείπει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Optimization - Improved layout for message bubbles with S and XS-sized text (04-20) ” Καλησπέρα και από μένα μόλις φλάσαρα την 7.5.2.0 όλα καλά προς το παρόν, είναι και το πρώτο μου setup και είμαι πολύ χαρούμενος !!! Δεν μπορώ να σας πω ακόμα για την μπαταρία και λοιπά γιατί μόλις κάνω την πρώτη φόρτιση στο τηλέφωνο !!!
-
like και απο μενα !!!