Παράθεση από George Kaggelaris: “Όχι δεν χάνεις τίποτα!” Οποτε τη φλασαρω απο twrp κ ειμαι κομπλε ε? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχω την 7.2.23 dev. Για να περάσω στην τελευταία κανω wipe cache kai dalvik? Χανονται τα αρχεια μου κ οι εφαρμογές? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από giannhs7: “@billpat7 σε εμενα δεν παρουσιαστηκε τετοιο θεμα ολα παιζουν ρολόι, εχω xiaomi redmi note 2 :)” Δε μου το κανε στο youtube η στο fb. Το κανε σε καποια σελιδα στο chrome. Το χει συναντησει αλλος? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οταν βλεπω βιντεο κ γυρισω στο πλαι το κινητο,δε φαίνεται τιποτα στην οθόνη ενω παιζει το βίντεο. Το εχετε παρατηρήσει κ εσεις? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από dhmlaz: “Προς τον φίλο billpat7 ΕΓΩ που έβαλα την 7.2.24 μετά την 7.2.23 μου έχει κάνει το τηλέφωνο μαντάρα. Η κατάσταση είναι δράμα. Να φανταστεις ότι γύρισα σε παλιοτερη συσκευή άλλης εταιρείας μέχρι να αποκαταστήσω την λειτουργία που είχα με την 7.2.23 και ηταν καταπληκτική ” Τοσο χαλια είναι η 7.2.24. Δηλαδή? Την εκανες με απλο update? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μόλις περάσα τη νέα dev ρομ.παρατήρησα ότι ακουμπώντας το μεσαίο κουμπί δε λειτουργεί. Πρέπει να το πατήσω.το χετε παρατηρήσει? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειδα οτι βγηκε καινούρια dev rom. Εχω την ελληνικη stable 8.1.2. Για μα την περασω μπαίνω twrp και κανω wipe ta cache, dalvik k format? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ευχαριστω για τις απαντησεις.το back up το εκανα γαι να γυρισω σε stable αν δε μου κατσει καλα η dev.οποτε αν παραμεινς σε dev δε θα μου ειναι χρησιμο ε?πρεπει να τα κανω απο το μενου του κινητου το back up?
σ ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες σου! =============== Φεβ 21st 2017, 12:06pm =============== και κατι ακομα..για να την περασω την dev πανω απο τη stable..τι εντολες δινω στο twrp?