Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 87.

• Μπαίνοντας σε twrp εχεο την επιλογη για μπακ απ της ρομ? Δεν έχω ξανακάνει κατι γιατί το κινητό το αγορασα με περασμένη stable Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Την ελληνικη stable εχω.. Πως την κραταω μπακ απ, σε περίπτωση που εχω προβληματα με την τελευταια dev, να επιστρεψω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδια έχω την τελευταία stable rom. Πως την κραταω μπακ απ για να δοκιμασω την καινουρια dev? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• οκ παιδια..οποτε με βλεπω να τον παραγγελνω γιατι με τον μαμισιο με τον ανταπτορα θα χαλασει καποια στιγμη πιστευω απ το μπες βγες!

• το fast charging με προβληματισε.το redmi pro νομιζω δεν υποστηριζει.μηπως δημιουργηθει προβλημα στη μπαταρια απ τη γρηγορη φορτιση?

• ειδα αυτο... Samsung Ep-ta20ewe USB Fast Charger 2000mah For Galaxy S6 Note 4 White Bulk - Φορτιστες (TEL.025569) ειναι σωστο για το redmi pro?

• Παιδιά ξέρετε πότε να περιμένουμε νεα stable rom? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ξερουμε ποτε αναμενεται να βγει νεα stable rom? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

billpat7 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από marilena.ele: “@billpat7 Θα πας στις κλήσεις, θα πατησεις κατω αριστερά το Ξ και θα πας ρυθμίσεις (ή το αριστερο πλήκτρο πατημενο για να μπεις αμεσως).. μετα θα πας ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων και θα απενεργοποιήσεις την επιλογη που λεει για ειδοποίηση led! :)” Οκ.. Σ ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδια πως βγάζουμε το φλας που αναβοσβήνει οταν με καλούν? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μαλιστα κ σε περίπτωση που θελω να γυρισω σε προηγουμενη εκδοση, οπως η stable που εχω τωρα.. Τι κάνω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pit_hal: “Με TWRP μπαίνεις τικαρεις τα πάντα στο backup και περιμένεις! Μετά κάνεις Mount την συσκευή στο PC και τραβάς για σιγουριά και ένα αντίγραφο στο PC σου! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δηλαδη πατωντας το κουμπί που κλείνει το κιν, παταω recovery και μετα κανω αυτο που λες? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εχω την τελευταία ελληνική stable rom. Πως είναι ο καλύτερος τρόπος για να κανω back up ετσι ωστε να περάσω την τελευταία dev rom? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “καλυτερη απ την μάνα, δεν υπάρχει!!” Χαχαχχα μαλιστα! Οκ λοιπον! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Quickpick ή Google photos για φώτο, vlc για βίντεο...” Εννοω για να τραβαω φωτογραφίες και βιντεο!! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γεια σε ολους. Εχει να προτείνει καποιος κάποια εφαρμογή για φωτογραφίες και βίντεο? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θελω να παραγγειλω καλωδιο φοργισης για το redmi pro απο ebay. Ειναι κάτι που πρέπει να προσεξω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οταν παω να τραβηξω βιντεκ σε αργη κίνηση φαίνεται πιο μαυρη η εικόνα? Το χετε παρατηρησεκ κ εσεις? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πως βλεπεις ποσα megapixel εχει η καμερα? Εμενα δε μου το βγάζει στην εφαρμογή. Μονο λεει για ποιοτητα φωτογραφίας. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ενα αλλο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν εχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή καμερας που να την αξιοποιει πλήρως..? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk