Και δεν υπάρχει προβλημα να πάθει η μπαταρια τπτ με αυτο το φορτιστη ε? Ρωταω γτ με αυτον που εχω στο redmi, επειδή εχει αντάπτορα Ευρωπαικου τυπου, φοβαμαι μη τον χαλάσω. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σκεφτομαι να αγορασω αυτον το φορτιστη. White NILLKIN Fast Charge 3.0 Adapter US/EU/UK Plug Quick USB Power Wall Charger | eBay θα δω καποια διαφορα στη φορτιση λογω του quick charge 3.0 η μπορει να βγαλει και προβλξμα στην μπαταρια?
Παράθεση από marilena.ele: “Δε θα σε πάρω στον λαιμο μου γιατι και εγώ άσχετη ειμαι στην ουσία.. ας σου πει κάποιος πιο σχετικός! (Λογικά περνας την ρομ στο κινητο, μπαίνεις στο twrp,αν εχεις την ρομ της προηγούμενης εβδομάδας τοτε πατα το κουμπι απενεργοποιησης και επελεξε το recovery, μετα πηγαινε στα wipes, advanced wipes, επιλεγεις ΜΟΝΟ το dalvic και το cache, αν δεν σου βγαλει κοκκινα γραμματα, κανεις back μεχρι να βγεις στην αρχικη και μετα install και επιλεγεις την ρομ. Περιμενε να το επι…
Επειδή δεν εχω ξανακάνει update και το κινητο το πηρα φλασαρισμενο με την προηγούμενη ρομ, μπορείς να μου πεις επί τροχαδην πως γίνεται? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σ ευχαριστώ πολυ @ktsak για τις απαντήσεις σου! Επειδη ειμαι καινούριος με το redmi pro, συνεχεια διαβαζω ομως το φορουμ, ακομα ψαχνομαι. Αυτο που θελω εγω είναι να κανω μόνο update an βγαινει καποια καινουρια εκδοση ελληνικης ρομ. Αυτο μπορω να το κανω απλα φλασαροντας την καινουρια ρομ απο το ipdate τις συσκευής. Απλα με αυτο τον τροπο δε μππρω να ξαναγυρισω στην προηγουμενη που ημουν, σωστά?
παιδια μολις παρελαβα to redmi pro 64 gb απο ελληνικο καταστημα με την ελληνικα ρομ της κοινοτητας.συγκεκριμενα ειναι Μiui by xiaomi-miui.gr XTRVbeta1-8.1 stable 8.1.2.0(MHQCNDI) ειναι η σωστη ελληνικη εκδοση αυτη?