Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-2 από 2.

• Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε @MIUI_ART Είναι αλήθεια ότι προστατεύεται από τη στιγμή που αγοράστηκε.Το έβγαλα το λοιπόν και βλέπω ότι αφενως το τηλέφωνο είναι σαν καινούργιο,αφεταίρου είναι ξεκάθαρη η λειτουργία των κουμπιών άνευ θήκης.Κανουν το χαρακτηριστικό κλικ.Τα εξωτερικά κουμπιά είναι σωστά τοποθετημένα χωρίς απόκλιση από του τηλεφώνου. Η τελευταία θήκη είναι σκληρή πίσω και ελαστική στο πλάι.Οχι με χαλαρό διάφανο ελασμα.Το αγκαλιάζει σφιχτά. Γνώμη σου φανταζομαι να το κρατήσω εκ…

• Καλησπέρα στην κοινότητα. Έχω από καινούργιο ένα redmi note 6 pro(64gb) με έκδοση λογισμικού 12.0.1. Εδώ και κάποιες μέρες μου κατεβάζει μόνο του την ένταση του ακουστικού/μεγαφώνου κατά την παρακολούθηση βίντεο. Επίσης στο πάτημα του πλαϊνού κουμπιού για αύξηση της, λαμβανει screenshot φωτός και βγάζει μηνύματα για αδειοδότηση αρχείων καταγραφής. Βγαίνει δε τακτικά(αναβοσβηνει) στην οθόνη το πλαίσιο έντασης ήχου. Δεν μου επιτρέπει επίσης την αύξηση της φωνής από το πλαίσιο.Κατεβαζει αμέσως.. Το…