Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 99.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από kggian: “@dnomikos Μακάρι να μπορούσα, αλλά έχω περάσει σε ArΩma εδώ και αρκετό καιρό. ” Ωπα... δεν το κατάλαβα. Αστο τότε βρε... Αν του δώσουν δυνατότητα scrolling, θα το βάλουμε με διπλό Αλφάβητο ;)” Αν υπάρξει η δυνατότητα καλό θα ήταν, αλλά έτσι κι αλλιώς μικρό το "κακό" γιατί βάζεις τους πρώτους χαρακτήρες πάνω στο search και τελειώνουν όλα πιο γρήγορα!
-
Καλημέρα. Σχετικά με το ευρετήριο αρχικών γραμμάτων των επαφών, έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Χρησιμοποιώ ελληνική γλώσσα για το σύστημα, αλλά κρατώ τις επαφές με λατινικούς χαρακτήρες. Το γιατί; Απλά κατάλοιπο του μακρινού παρελθόντος όπου τα ελληνικά είχαν θέμα από κινητό σε κινητό και από λειτουργικό σε λειτουργικό μια και δεν υπήρχε Android. Το πρόβλημα όμως δεν υπάρχει πράγματι στην αντίστοιχη επίσημη global, όπου εμφανίζονται μικτά και οι ελληνικοί και οι λατινικοί χαρακτήρες στο ευρετήριο.…
-
TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI
kggian - - Recoveries
Μήνυμα@derveni Καταλαβαίνω, αλλά ξέρεις τι γίνεται, πολύς κόσμος θέλει να κάνει απλώς τη δουλειά του και δεν έχει το χρόνο ή δεν μπορεί να το ψάξει. Δεν τον κατηγορώ για αυτό. Πράγματι δεν υπάρχουν έξυπνοι και μη έξυπνοι συμφωνώ. Αλλά από την άλλη εμένα μου αρέσει να σκαλίζω και να ψάχνω και να το πετυχαίνω μόνος μου... Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
kggian - - Recoveries
Μήνυμα@derveni Μία η ώρα μετά τα μεσάνυχτα και με το κινητό στο χέρι, ακίνητο, δεν έχεις πολλές επιλογές παρά να ψάξεις για λύση. Αν δεν βρεις κάτι έτοιμο θα πρέπει να σκεφτείς τις επιλογές σου και να αυτοσχεδιάσεις χωρίς να ξανά ανακαλύψεις τον τροχό. Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
kggian - - Recoveries
ΜήνυμαΒασικά είχα το ίδιο πρόβλημα με την τελευταία official global stable και το TWRP 3.0.2.1. Αφού έβαλα για πρώτη φορά το 3.0.2.1 TWRP δεν ανταποκρινόταν στην αφή. Έμπαινε, αλλά ότι και να πατούσα τίποτα. Έκανα τελικά reboot σε fastboot και ξανά flash το ίδιο TWRP, πάλι τίποτα. Διάβασα σε κάποιο ξένο forum ότι αν κάνεις μερικές φορές reboot θα παίξει, αλλά σε μένα δεν έπαιξε. Τελικά αποφάσισα να πάω ένα βήμα πίσω και έβαλα την 3.0.1.1 και έπαιξε κανονικά. Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tap…
-
Παράθεση από longus: “Θα ήθελα βάση της πρόσφατης περιπέτειας μου στο Gearbest - Gearwhorst..., για όσους δεν την ξέρουν και δεν την έχουν παρακολουθήσει, να πω κάποια πράγματα επιπλέον. Έχω παραγγείλει ένα mi mix 2 στις 28/9 και φυσικά επέλεξα αποστολή Priority για ευνόητους λόγους... Σε ticket που άνοιξα για αργοπορία αποστολής ( πιθανή ημερομηνία έδιναν 3 με 5/10 ), μου απάντησαν σήμερα ότι λυπούνται, και ότι δεν μπορούν πλέον να στείλουν την παραγγελία μου με αυτόν τον τρόπο, και αν ήθελα να…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Μισό σου είπα είμαι πολύ κουρασμένος και με ένα μάτι γράφω το άλλο κοιμάται από την κούραση, εσύ από Ελλάδα το αγόρασες ?” Ναι
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Ποιος το στέλνει το μαγαζί το services ?? Ποιος πες περισσότερα δεν έχω καθαρό μυαλό αυτήν την στιγμή, είμαι κουρασμένος από την δουλειά μου, δώσε περισσότερες πληροφορίες να σε βοηθήσω.” Το story: Το κινητό χάλασε, όποτε παίρνω το κατάστημα που είναι εκτός Αθήνας και μου λένε να το στείλω σε κάποιο service στην Αθήνα που συνεργάζονται. Το στέλνω και μετά από μια βδομάδα αφού παίρνω εγώ τηλέφωνο το service της Αθήνας μου είπαν ότι τους ζητήθηκε από το κατάστημα να το στείλ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Κάτσε λίγο Καρντάση γιατί σε έχασα, το κινητό είναι στο δρόμο για την Κίτρινη φυλή ?” Ναι. Θα το έστελναν σήμερα ή αύριο.
-
@derveni ευχαριστώ για τη συμβουλή σου. Το κακό είναι ότι πλέον το τηλέφωνο δεν είναι στα χέρια μου. Το χειρότερο όλων είναι πως δεν έχω τίποτα στα χέρια μου πέρα από την απόδειξη αγοράς που να αποδεικνύει ότι έχω κινητό! Εδώ το έστειλαν από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη χωρίς να μου πουν τίποτα! Θα ζητήσω βέβαια όταν το στείλουν Κίνα το tracking number να το παρακολουθώ κι εγώ. Είδωμεν. Θα ενημερώνω όταν έχω κάτι. Καλό βράδυ και σε σένα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@kggian Μακάρι να λένε την αλήθεια, εγώ μαζί σου είμαι εννοείται, έχεις Γολγοθά να ξέρεις και εύχομαι να πάνε όλα καλά.” Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Το έχω καταλάβει, δυστυχώς. Πάντως για να πω την αλήθεια είμαι απαισιόδοξος με την όλη κατάσταση. Δε βλέπω να βγαίνει εύκολα άκρη. Και να φανταστεί κανείς ότι το κινητό ήταν σε άριστη κατάσταση όσο ήταν στα χέρια μου. Ξέρεις τι είναι να σου πούνε ότι είναι 'πειραγμένο'!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@kggian Εγώ θα διαφωνήσω με τον @NasDriver Την εγγύηση την έχει χάσει από την στιγμή που μπήκε χέρι, θυμηθείτε το αυτό.” Μου είπαν ότι δεν το άνοιξαν. Θεωρώ πως μου λένε αλήθεια, δε μπορώ να κάνω κι αλλιώς το κινητό λείπει ήδη 8 ημέρες από τα χέρια μου.