Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 99.

• RE:

kggian - - Mi-5S Plus (Natrium)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αυτό είναι και το πιο σωστό, αλλά θα πάρει καιρό όπως είπες :(” Συμφωνώ για αυτό και δε το συζήτησα παραπάνω. Ας φτιαχτεί με όποιο τρόπο και ας καθυστερήσει και λίγο παραπάνω.

• Mi5s Plus Natrium Hard brick....

Μήνυμα

Τα νεώτερα από το τηλέφωνο λένε πως αφού έφυγε από το service στην Αθήνα και πήγε σε άλλο service στη Θεσσαλονίκη, διαπιστώθηκε πως πράγματι έφταιγε η μνήμη και αποφασίστηκε, αφού είναι ακόμη σε εγγύηση, να επιστρέψει στον αρχικό προμηθευτή στην Κίνα και ή να φτιαχτεί εκεί ή να αντικατασταθεί. Από το κατάστημα μου εξήγησαν ότι η διαδικασία αυτή θα πάρει χρόνο (αρκετό). Για να δούμε τι θα γίνει τελικά. Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “εχουν αναφερθει και σε ξενα forum οτι τα m5,m5s που εχουν μνημη 128 καινε την μνημη. καποιοι ειπανε χτυπαει οτι ανεβαζουν θερμοκρασια για αυτο σου ζητησα το log.txt και ειδα οτι ειχε τα ιδια error με τα αλλα log που εκαψαν μνημη δεν ξερω πιο ειναι το καταστημα αλλα μπραβο τους που βρηκαν οτι ειναι η μνημη κατι πρεπει να κανει και η xiaomi γιατι δεν ειναι και λιγα τα περιστατικα” Αυτό πραγματικά δεν το είχα ακούσει - διαβάσει για προβληματική μνήμη! Απ' ότι είπαν πάντως είν…

• Mi5s Plus Natrium Hard brick.... [SOLVED]

Μήνυμα

@NasDriver Μέσα σε πολύ λίγα λεπτά (περίπου 10' - 15') μου είπαν, επί τόπου, ότι είναι η μνήμη και ότι θα χρειαστούν 2 μέρες περίπου για να το ετοιμάσουν! Με εντυπωσίασαν! Θα σας κρατήσω ενήμερους για όλη την πορεία της διαδικασίας...

Μήνυμα

Μετά από τιτάνιες προσπάθειες του @NasDriver τον οποίον ευχαριστώ και δημόσια θερμότατα (και λίγο λέω), το κινητό δεν ανέκαμψε ποτέ. Διαπιστώσαμε ότι μάλλον είχε πρόβλημα στη μνήμη του. Το κινητό είναι ήδη στο service και απ' ότι μου είπαν θα το έχουν σύντομα έτοιμο! Καλό νέο μέσα σε όλ' αυτά. Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω όλο το φόρουμ και ιδιαίτερα τον @NasDriver ο οποίος έκανε το πρόβλημά μου και δικό του αφιερώνοντας πολύ από τον πολύτιμο χρόνο του, χωρίς να δεχθεί τίποτα ως αντάλλαγμα…

Μήνυμα

Όποτε θες αρκεί να είναι απόγευμα ή ΣΚ.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Σε όλες τις περιπτώσεις το αναγνωρίζει ας 9008 χωρίς εσύ να κάνεις κάτι άλλο ?” Ναι. Απλώς το συνδέω με το καλώδιο στο USB και το βλέπει έτσι.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “Δοκίμασε και την beta MiFlashSetup-Beta.zip | by vovanx500 for Mi Max δουλεύει μόνο με Windows 64 bit. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Θα το δω αργότερα και θα επανέλθω =============== Σεπ 10th 2017, 12:29am =============== Ούτε και με την Beta MiFlash... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42779/

Μήνυμα

@makisfz Ok. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42762/ =============== Σεπ 9th 2017, 7:13pm =============== @NasDriver Ούτε με το παλιότερο MiFlash έγινε κάτι... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42772/

Μήνυμα

Για την ιστορία: Έκανα το πρώτο update σε miui 9 με το Xiaomi.eu 7.8.31 (DEV). Με αυτό άρχισαν και τα πρώτα OTA updates! Πήρε την 7.9.1 αν θυμάμαι καλά και μετά την 7.9.4 Με αυτή ξεκίνησαν κάποια θέματα όπου κράσαρε από τα settings όταν χτυπούσα στο "Σχετικά με το τηλέφωνο", το νέο logo του miui9! Νόμισα ότι κάτι δεν έκατσε καλά και την ξαναπέρασα από TWRP, αλλά τίποτα! Το μεγάλο μου λάθος πρέπει να ήταν ότι πήγα πάλι πίσω στην 7.9.1 χωρίς να κάνω factory reset. Εννοείται ότι δεν λύθηκε το πρόβλ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε και με παλαιότερο miflash tool και βλέπουμε, Αθήνα είμαι κι εγώ, αν είναι να το δούμε από κοντά αύριο :)” Ok. Θα δοκιμάσω. Άν δε. γίνει κάτι και μπορείς το βλέπουμε.

Μήνυμα

Ναι το κατάλαβα γιατί χάθηκα προς στιγμή... Αθήνα Γαλάτσι.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αν το αποσυνδέσεις και το συνδέσεις στον υπολογιστή πάλι σαν 9008 το βλέπει ?” Μισό. Τώρα το έκανα πάλι και δεν το αναγνωρίζει!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αν το αποσυνδέσεις και το συνδέσεις στον υπολογιστή πάλι σαν 9008 το βλέπει ?” Κανονικότατα. Είναι το μόνο φως στο τούνελ!

Μήνυμα

Δυστυχώς τίποτα ούτε με fastboot China DEV forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42744/

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Να βάζεις εδώ φώτο με τα error για να μπορούμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα :)” Θα δω στα logs μήπως μπορώ να ποστάρω κάτι αντιπροσωπευτικό...

Μήνυμα

Δοκίμασα χτες το πρωί. Μου βγάζει error. Λέω να δοκιμάσω πάλι με China...

Μήνυμα

Δυστυχώς τίποτα. Το άφησα στη φόρτιση όλο το βράδυ αλλά αρνείται να δείξει σημεία ζωής.

Μήνυμα

Έγινε. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου και την υπομονή σου.

Μήνυμα

Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν ανταποκρίνεται με κανένα τρόπο. Ούτε το LED παίζει! Ούτε με κανένα τρόπο ανοίγει, ούτε δείχνει με κάποιο τρόπο να φορτίζει! Κάποιες όμως στιγμές δείχνει να ζεσταίνεται (χτες τουλάχιστον).