Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 99.
-
Καλησπέρα σε όλους! Μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα, ενώ πήγα να φορτίσω το 5S Plus μου μετά από λίγο όταν πήγα να τηλεφωνήσω, το βρήκα σβησμένο και δεν ανοίγει πλέον! Το συνδέω στον υπολογιστή και το βλέπει σαν 'Qualcomm HS-USB QDLoader 9008(COM4)', αλλά ως εκεί! Ούτε ανοίγει ούτε κουνάει σαν ψόφιο! Ούτε σε fastboot ούτε σε recovery προφανώς μπαίνει! Το κινητό είναι το 6/128 με Xiaomi.eu ROM 7.9.4 Beta και miui 9. Καμιά ιδέα; (Έχει brick-άρει άραγε ή κάηκε;) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησ…
-
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s Plus (Natrium) (Για πρώτη φορά)
kggian - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους! Μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα, ενώ πήγα να φορτίσω το 5S Plus μου μετά από λίγο όταν πήγα να πάρω τηλ. το βρήκα σβησμένο και δεν ανοίγει πλέον! Το συνδέω στον υπολογιστή και το βλέπει σαν 'Qualcomm HS-USB QDLoader 9008(COM4)', αλλά ως εκεί! Ούτε ανοίγει ούτε κουνάει σαν ψόφιο! Η αλήθεια είναι πως ο αντάπτορας του φορτιστή έκανε κάποια "νερά" αλλά όταν το έβαλα είδα ότι φόρτιζε κανονικά! Το κινητό είναι το 6/128 με Xiaomi.eu ROM 7.9.4 Beta και miui 9. Καμιά ιδέα; (Έχει br…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gvoi: “@kggian θεωρείς ότι είναι καλύτερα να φορτίζεις με usb 2.0 micro καλώδιο με ανταπτορακι λοιπόν για το καλό της μπαταρίας??? Στάλθηκε από το MI 5s μου” Νομίζω πως αν δε χρειάζεται γρήγορη φόρτιση, π.χ. γιατί βιάζεσαι και έχεις λίγη μπαταρία διαθέσιμη, τότε δε βλέπω το λόγο να πιέζεις μία μπαταρία με τόσα amperes. Σίγουρα και δε της κάνει καλό! Συνήθως φορτίζω με φορτιστή που δε φτάνει πάνω από 1,7 amperes με καλώδιο από άλλο κινητό με adaptor, ή και με το μαμά της Xiaomi, ανάλ…
-
Νομίζω ότι είναι QC 3 enabled ο μαμά, απλώς ένας δεύτερος να τον έχεις σαν backup καλά είναι να υπάρχει. Τώρα αν δε θέλει κάποιος να φορτίζει μόνιμα σε QC mode για να μη καταστρέψει νωρίς την μπαταρία θα μπορούσε να παίζει με μικρότερους σε ισχύ φορτιστές. Καλό θα ήταν βέβαια να μπει σε επερχόμενη ROM ένας software switch όπως υπάρχει σε άλλα κινητά ώστε να ελέγχει κανείς manually τη διαδικασία γρήγορης ή μη φόρτισης.
-
Προς αποκατάσταση των λεγομένων μου περί μη δυνατότητας OTG στο mi5s plus επιβεβαιώνω τον @kyrgeo1978 . Υποστηρίζει κανονικά OTG αλλά, υπάρχει πάντα ένα 'αλλά', πρέπει να αγοραστεί flash drive που να υποστηρίζει εγγενώς το USB type C. Δοκίμασα με τέτοιο και παίζει τέλεια! Να και το link που το επιβεβαιώνει: Xi 5s Plus support OTG? - Xiaomi Mi 5s Plus - Xiaomi MIUI Official Forum
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από knight666: “Προσωπικά δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου η χωρητικότητα γιατί τόσα χρόνια με iphone συνήθισα στα 16gb κ προσάρμοσα τις ανάγκες μου. Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι το 6/128 είναι η ram, εκτός... αν αλλάξω κινητό μέσα στο 2017 για κάτι νέο από την Xiaomi. Π.χ. Mi6, Mix, Note 2.” Είδες η Apple? Σε κάνει σπαρτιάτη! Στο παρελθόν (πολύ μακρινό) έχοντας το 4s βαρέθηκα να κοιτάω μία στο κινητό και μία στο iCloud για να δω ποιο θα τελειώσει πρώτο. Το plus από την άλλη σε "κακομαθαίνει"
-
Ένα λειτουργικό σύστημα ανάμεσα σε πολλά άλλα είναι τόσο καλό όσο καλύτερη είναι η διαχείρηση μνήμης που κάνει. Προσωπικά το mi5s plus 6/128 ήταν επιλογή λόγω των 128GB αποθηκευτικού χώρου. Άπλετος χώρος αποθήκευσης μία και δε σου δίνει η μαμά Xiaomi δυνατότητα επέκτασης. Έτσι δε χρειάζεται να ψάχνεις συχνά πυκνά PC για να ξεφορτώσεις δεδομένα.
-
Παράθεση από kyrgeo1978: “Πάντως αν έχεις SD card πάρε αυτό. Γίνεται και φλασάκι.25495e7b66b764b764075ed75cf1a36e.jpg2ce061376c3b053aa1f90f0d2ff82590.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλό δείχνει. Θα το ψάξω να το δοκιμάσω. Έχω ένα παρόμοιο της Sandisk που από τη μία μεριά είναι κλασικό male USB 3 και από το άλλο micro USB. Αυτό είναι που δοκιμάζω και δεν παίζει, ενώ το έχω δοκιμάσει με επιτυχία σε Redmi Note 4, Samsung S6 edge+, S7 κ.α. Ευχαριστώ πάλι, θα το δω αυτό …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kyrgeo1978: “@kggian έχω XTRV 6.12.8 Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Είμαι μιά βδομάδα πίσω αλλά σε EU ROM. Θα το ελέγξω με την τελευταία μήπως και...
-
Παράθεση από kyrgeo1978: “c16bf96cae6f66a1c1fdee74d08b50d4.jpg Κάποιος είχε πει ότι το Mi5s Plus δεν διαβάζει ΟΤG ή SD card reader. Παρέλαβα σήμερα από Ebay ένα SD card reader με 4€ και το βλέπει μία χαρά. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Είχα πει κάποια στιγμή ότι δοκίμασα διάφορα φλασάκια στο mi5s plus χωρίς επιτυχία. Οι αντάπτορες και τα φλασάκια είναι σίγουρο πως παίζουν, τα έχω δοκιμάσει αλλού! Κάτι άλλο παίζει. Τι ROM έχεις?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από AlexanderK: “Μεγάλη διαφορά στην 6.12.1 το δακτυλικό αποτύπωμα Sent from my MI 5s using Tapatalk” Επιβεβαιώνω και για το Mi5s Plus! Πιάνει με τη σκέψη και μόνο!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από knight666: “Παιδιά τρελή ξενέρα! Είδα σε κινητό φίλου (Samsung C5) με καμπύλες στις άκρες, νομίζω λέγεται 2.5D, το γυαλί προστασίας που έβαλε κ φαινόταν πολύ χάλια. Δεν μπορούσε να καλύψει όλη την οθόνη λόγω της καμπυλότητας κ φαινόντουσαν πάνω στην οθόνη δεξιά κ αριστερά οι άκρες του. Το κακό είναι οτι κόστιζε κάπου στο 10ευρο οπότε μάλλον δεν ήταν μούφα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω όσουν έχουν το Mi 5S Plus είναι αν είναι έτσι η οθόνη τους, με καμπύλες δηλαδή που να θέλει ειδικό γυαλί…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από baiosss: “Την ίδια έχει και εκεί. Υπάρχει κάποια διαφορά στην .eu εφόσον πλέον και οι ελληνικές βασίζονται σε αυτήν? Εκτός πια και αν δοκιμασω του mi globe που έχει και mpdecision. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν ξέρω (προς ώρας) αν έχει κάποια διαφορά, πάντως μία χαρά είναι η XIAOMI.EU (6.11.10). Σταθερή είναι, γρήγορη δείχνει, ελληνικά έχει παντού, το power management ικανοποιητικό για τα δικά μου δεδομένα. Τώρα όταν βγει νέα weekly θα το σκεφτώ αφού δω πρώ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από kxt: “Παιδιά έχω δυσάρεστα νέα όσο αφορά τα τελωνεία. Μίλησα με υπάλληλο τους και μου είπε ότι έπεσε σήμα από Αθήνα για όλα τα συστημένα να περνάνε έλεγχο. Ήδη δύο δικά μου περίμενα εδώ και 2 εβδομάδες είναι στην αναμονή για να περάσει τελωνείο. ” Εγώ προσωπικα έχω τον δικό μου Κινεζουλης και μου το φέρνει στο Σπίτι οποίους και εάν του ζητησω...έχω παψει νζ παραγγελνω από τα σαιτ” Ωραίος!!! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk