Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
AmazFit bt Xiaomi
stavrossid - - Amazfit
ΜήνυμαΜπαααα....Ακόμα τίποτα εγω.
-
AmazFit bt Xiaomi
stavrossid - - Amazfit
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά! Μια παρατήρηση ακόμα!Εδω και μια βδομάδα με τίποτα δε συγχρονίζει τον καιρό.Λεει ότι πρέπει να το συγχρονισω με την εφαρμογή.Εκλεισα-άνοιξα κτλ αλλα τίποτα. Στα υπόλοιπα,έχω γράψει πάνω από 600χλμ με το ποδήλατο κι όλα δουλεύουν άριστα.Εχει μια μικρή απόκλιση στα υψομετρικά,αλλα όλα καλά.
-
AmazFit bt Xiaomi
stavrossid - - Amazfit
ΜήνυμαΚαλημέρα!Εχει κανεις θέμα με τη βάση φόρτισης του;Πρέπει να το βάλω 4-5 φορές για να αρχίσει να φορτίζει.Οι επαφές του ρολογιού είναι πολύ καθαρές.
-
AmazFit bt Xiaomi
stavrossid - - Amazfit
ΜήνυμαΠάντως εγώ σήμερα που παίζω με Continuous HR,και ΒΤ συνέχεια στο κινητό,έχει φάει 5% σε 5 ώρες. Αυτό που δεν έχω βρει είναι πως μπορείς να μηδενίσεις τους παλμούς σε αυτό το mode.
-
AmazFit bt Xiaomi
stavrossid - - Amazfit
ΜήνυμαΚαλημέρα!Το έκανα αλλα δεν ανέβασε κάτι!Ευχαριστω για το χρόνο σου!Καλως σας βρήκα! Παράθεση από bzanios: “Φίλε @stavrossid Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Μετά από 2πλο κτύπημα ή αν πατήσεις το κουμπί για να ξυπνήσει το ρολόι, κατεβάζεις την οθόνη προς τα κάτω. Από την οθόνη που θα εμφανιστεί διαλέγεις το γραναζάκι (Ρυθμίσεις). Μέσα σ' αυτές υπάρχει επιλογή up load. Και αν θέλεις μέσα στην επιλογή "Common" μπορείς να ενεργοποιήσεις το αυτόματο upload. Προσοχή να είναι συνδεδεμένο με το κινητό. ”
-
AmazFit bt Xiaomi
stavrossid - - Amazfit
ΜήνυμαNo.Πως γίνεται αυτό;
-
AmazFit bt Xiaomi
stavrossid - - Amazfit
ΜήνυμαΈκανα μια 100αρα σήμερα με το ποδήλατο.Μετα από 3μιση ώρες διαδρομή,όλα σούπερ.Αξιοπιστο και οικονομικό.Εφαγε μόνο 14% μπαταρία και το είχα και με το κινητό συνδεδεμένο. Ανέβασε στο Strava απροβλημάτιστα. Επίσης έβαλα αρκετά watchfaces.Πολυ ωραία κι αυτά.Ερωτηση μικρής σημασίας.Τα extra faces δε φαίνονται στην εφαρμογή του Ios,ε;
-
AmazFit bt Xiaomi
stavrossid - - Amazfit
ΜήνυμαΕμένα πάντως μετά από 20 μέρες φουλ χρήση,δε μου έχει κάνει καμία αποσύνδεση ακόμα και με την εφαρμογή κλειστή,με IPhone 7 Plus. Ερώτηση τώρα.Πρωτη φορά έγραψα μια μικρή δοκιμαστική με το ποδήλατο.Το υψόμετρο που βγάζει όμως είναι κουκουρουκου.Μενω Άνω Κορυδαλλο και με βγάζει ότι ξεκινάω από τα 30μ και μόλις φτάσω φυσικά Θηβων,γίνομαι "υποβρύχιος"! Υπάρχει τρόπος calibration;
-
AmazFit bt Xiaomi
stavrossid - - Amazfit
ΜήνυμαΚαλωσ σας βρήκα.Σήμερα παρέλαβα κι εγώ!Εχω εντυπωσιαστεί.Δεν το φόρτισα καθόλου καθώς είχε 80% από το πρωί και με αρκετό ψάξιμο αυτή τη στιγμή είναι στο 72%