Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 22.

• αγορά xiaomi remi 4x pro και βοήθεια

Zoe - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ τα κοιτάξω δεν το γνώριζα για τα ελληνικά μαγαζιά

• αγορά xiaomi remi 4x pro και βοήθεια

Zoe - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

καλησπέρα παιδιά, ελπίζω να γράφω στο σωστό μέρος, θέλω να αγοράσω από κινεζομάγαζο το xiaomi remi 4x pro snapdragon 3 gb 32 gb και ήθελα να ξέρω εαν η ελληνική γλώσσα είναι εγκατεστημένη η θα πρέπει να κάνω εγκατάσταση rom κτλ. υπάρχει κάτι που θα πρεπει να προσέξω; ευχαριστώ εκ των προτέρων

• xaomi redmi note 3 και ελληνικά

Zoe - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

η αλήθεια είναι ότι είναι χαμαλίκι να ασχοληθείς, σιγά μην κάτσει να σκάσει, η αλήθεια είναι απλή διαδικασία τώρα που την έκανα αν δεν τα έκανα τόσο μπέρδεμα με τους οδηγούς. Πάντως όπως και να έχει προτιμώ να προγραμματίζω σε υπολογιστή ή σε πλακέτες παρά με τα κινητά, εκεί ας μείνω στα απλά τηλεφωνικές κλήσεις και το αφήνω σε εσάς τους phone xaomi freak :).

Μήνυμα

μπα σε μένα δεν παίζει , το δίνω το κινητό στον άντρα μου και να μην το ξαναδώ ούτε ζωγραφιστό!!! Να το χαίρεται, πάντως αν σας λείπει συνεχίζω να ρωτάω. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

• τέλος, τελος επιτέλους για μένα και ευτυχώς για όλους εσάς, ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια και τα βρισίδια που δεν έφαγα. Ευχαριστώ όλους

• έβαλα την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.3.2.0, τα εκανα όλα τα βηματα που ειπες και τελείωσε το flasharisma και κανει reboot

• ok το εκανσ παω ινσταλ και συνεχιζωμε πια βηματα???

• nai

• σορυ στελνω φωτο, και στην διαχειρηση

• σου στελνω φωτο

• ναι δεν εβαλα, και εκανα τα βηματα ξεχασιαρης, στον υπολογιστή το βλέπει σαν redmi note 3 ,στην διαχειρηση σαν android composite adb interface, απο τον οδηγό έβαλα την ρομ στο adb και ακολουθησα τα βηματα αλλα η εντολή μου εβγαζε αυτο το σφάλμα.

• είμαι ατην περίπτωση που δεν μπορεί να ξεκινήσει το sideload και μας πετάει error ή failedέτσι πήγα στην οθόνη του adb sideload και μετά back και το κάτω αριστερά βελάκι μέχρι να βρεθούμε στην αρχική οθόνη του twrp έτρεξα την εντολή adb push update.zip /sdcard/. και μου δινει το κατω αποτελεσμα

• ακολουθώ τον οδηγό για το kenzo , έκανα εγκατάσταση τους drivers με το miphone, συνέχιζα να έχω το πρόβλημα να μην βλέπει την συσκευή στο cmd/adb/adb devices, έτσι μπήκα στα fastmode και έβαλα την ROM στο ADB φάκελο, την ονόμασα rom.zip, έτρεξα στο cmd το adb devices και εκει απλά αναβοσβήνει ο κέρσορας... αν βγω από το fastmoode ο υπολογιστής την συσκευή την εμφανίζει με το όνομα android composite adb interface (φωτο) , ο χρήστης pagio, στο σχετικό πρόβλημα που είχε έλεγε για τα εξής βήματα "Πέ…

• σπαζοκεφαλιά το άτιμο, εγώ το είπα ότι είμαι άσχετη και φυσικά όλα θα τύχουν σε μένα, λοιπόν @demakhs , πέρασα το pc suite με επιτυχία έκανα και updates που ζητόύσε και το miflash με επιτυχία, μέχρι τώρα καμία έκρηξη παιδιά!!!! επίσης άλλαξα pc με windows 7 τα 64 bit , και τώρα από ότι κατάλαβα από το λινκ που μου δώσατε να μελετήσω λέει ν κάνω τα εξής: Μπήκα σε fastboot και έκανα τα εξής: "έβαλα την ROM στο ADB φάκελο. την ονόμασα rom.zip έτρεξα στο cmd το adb devices και εκει δεν κάνει τίποτα.…

Μήνυμα

ορίστε, επίσης στο adb drivers από το cmd δε μου εμφανίζει την συσκευή μπορώ να περάσω με κάποιο τρόπο χειροκίνητα τους drivers ;;;

• έχω το Xiaomi_Redmi_3_Pro, και σου αναρτώ και την εικόνα

• από ότι φαίνεται είναι οπότε συνεχίζω με τα ελληνικά, οπότε κατεβάζω αυτό : xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0.zip και θέλω να μου πείς αν ακολουθώ τα ίδια βήματα με πριν δηλαδή να πετάξω το zip στο κινητό και update?

• μετα από κόπους και βάσανα πείρα την έγκριση από την xaomi, έβαλα στο κινητό την κινέζικη έκδοση rom και έκανα update, και όταν πήγα να συνδεθώ για να ξεκλειδώσω το κινητό μου έλεγε ότι δεν χρειάζεται , και ότι είναι ήδη. Οπότε όποιος δεν έχει μυαλό έχει αμέτρητες ώρες μπροστά στο pc :p συνεχίζω με το να βάλω την stable έκδοση στο κινητό. Το λινκ είναι αυτό στην φώτο που έχω ανεβάσει; και τα βήματα είναι πάλι να βάλω το zip στο κινητό να κάνω appdate??

• Ξεκίνησα την διαδικασία ξεκλειδώματος ακολουθώντας τον οδηγο και αντιμετώπισα την εξης εικόνα αφου πάτησα lock now,τι γίνετι εδώ??αν το μεταφράσω δείχνει την επόμενη εικόνα και εαν εισαγω τα στοιχεια μου με οδηγει στ0 φορουμ

• όπως προ είπα είμαι λίγο άσχετη, αυτά με ενδιαφέρουν;; (photo συνημμένη) και φανταζομαι ασχολούμε με το πρώτο λινκ; επίσης πιο είναι το λινκ για να κατεβάσω την stable εκδοση που μου συστήσατε;;