Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
Συγχαρητήρια στους νικητές!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από alnikou: “να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά ! αν κάνω αναβάθμιση οι εφαρμογές θα δουλεύουν καλά ? όπως ας πούμε η εφαρμογή από παρακολουθηση κάμερας εξωτερικού χώρου ? σε ενα iphone όταν εκανα αναβάθμιση σταμάτησε να λειτουργεί η εφαρμογή και ειναι άχρηστη η κάμερα ” Κατά τη γνώμη μου σε τηλ. που έχει συνδεδεμένες κάμερες καλό είναι να έχεις stable rom και όχι developer. Developer σημαίνει ότι είναι υπό ανάπτυξη, όχι σταθερή.
-
Εμένα η τελευταία Ελληνική stable δουλεύει μια χαρά.
-
Καλή επιτυχία σε όλους και πάντα νίκες στο forum!!!
-
Επιλογή τηλέφωνου
alexha - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜέχρι στιγμής έχουν ανακοινώσει για το Redmi 3, 5 inch display, full metal body, 4100 mah battery, είδωμεν...
-
Για να φτάνει μια Ινδία να κερδίζει οριακά την Ελλάδα χάρη στο daily performance, αποδεικνύει στην ίδια την Xiaomi ποιό είναι το πιο δραστήριο fan club site και σε όλους ανεξαιρέτως ποιός είναι ο πραγματικός νικητής!! Συγχαρητήρια σε όλους, και του χρόνου ξέρετε εσείς!!!!!
-
Παράθεση από Tasos12koufales: “Εγω εχω προβλημα και με την καινουργια πριν απο λιγο στο mi note στο Mi Cloud μου λεει η εφαρμογη εχει σταματησει ” Κάνε ότι λένε πιο πίσω: βάλε γλώσσα Αγγλικά και μετά το γυρνας.
-
Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2 και Prime μέσω FASTBOOT
alexha - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕυχαριστώ κι εγώ για τον οδηγό, εγκατέστησα το TWRP και δούλεψε μια χαρά. Προσοχή όμως, εγκαταστήστε τους οδηγούς έτσι κι αλλιώς και κάντε την διαδικασία όπως περιγράφεται. Αν δεν λειτουργήσει την πρώτη φορά, κάντε επανεκκίνηση τον υπολογιστή και ξανακάντε την διαδικασία,εμένα έτσι μου δούλεψε.
-
Καλή χρόνια στην κοινότητα μας!
alexha - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλή χρονιά, birdy nam nam!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μέχρι στιγμής με 5.12.31 όλα πάνε καλά, σαν σταθερή rom.Μπράβο παιδιά!!!
-
Μιλάμε τα σπάτε!!!!! Καλή χρονιά!!!!
-
Και μόνο η αντίδρασή τους τα λέει όλα. Έχουν καταλάβει όλοι ποιός είναι ο νικητής!!!!!! Καλή χρονιά σε όλους, και πάντα τέτοια στην κοινότητα!!!!!!
-
Στην τελική ευθεία είμαστε, για πάμε δυνατά!!!
-
Συγχαρητήρια σε όλους, είμαστε νικητές!!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Antutu score από τα xiaomi
alexha - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚι ένα δικό μου χωρίς επανεκκίνηση σε flight mode. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξέρεις τι είναι να απειλείσαι από μια χώρα 11 εκ. μέτα βίας, όντας 1 δις+ εσύ; Το Δαυίδ και Γολιάθ δεν λέει τίποτα για τα πραγματικά μεγέθη και λογικό είναι να αντιδρούν έτσι. Ας συνεχίσουμε τον αγώνα και που ξέρεις, μπορεί να "εκπλαγούμε" ευχάριστα στο τέλος.
-
Like κι από μένα αν και καθυστερημένα...
-
+1 και από τη σύζυγο username:maryleg
-
Έτοιμο κι από μένα και καλή επιτυχία!!! Μέχρι αυτή την ώρα ακόμα πρώτοι!!! Όπως εδώ, έτσι κι εκεί, alexha.