Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
Online αγορες
ΜήνυμαΚαλησπερα, παρελαβα και εγω επιτελους το κινητο που τοσο καιρο περιμενα απο gearbest αλλα τωρα εχω αλλο προβλημα, διαβασα και σε αλλα φορουμ οτι κλεινουν κ αλλες καρτες σε αγορες προς το εξωτερικο, πλεον δεν δουλεουν στην viva, στο paypal ουτε με το request money που γινοταν αλλα ουτε και αμεση αγορα μπορω να κανω απο aliexpress, yeso και gearbest που δοκιμασα. Το χειροτερο ειναι οτι θελω να παραγγηλω θηκη που κακως δεν πηρα εξ αρχης και δεν εχει κ κανεις ελλαδα. Αλλο τροπο εκτως απο την revolut…
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : gearbest - Την Διεύθυνσή της (URL) : gearbest.com - Tι ακριβώς αγοράσατε: xiaomi redmi note 3 3/32 gold. - Την ημερομηνία αγοράς 07/01/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):8 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 02/02/2016 - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Απαντουσαν καθημερινα αλλα με αρκετα προχειρο τροπο και πολλες φορες ελεγαν οτι δεν καταλαβαινουν τι εννοω αλλα απαντουσαν ακομα και τα σ/κ τις περισσοτε…
-
Καλησπερα, σημερα παρελαβα και εγω και εκανα αμεσα αιτηση για unlock, εχει μια custo rom μεσα απο το gearbest με ελληνικα, εκδοση MUIU / Stable 7.00.11.00(LHNCNCJ). Οπως ειδα και στο αγγλικο forum δεν χρειαστηκε να περασω αλλη rom για να κανω την αιτηση αφου απο 7 ιανουριου κ μετα δεχοταν και developer και stable roms. Ειναι καλο να αλλαξω αυτη τη ρομ ή οσο δεν κολαει και δεν εχει θεμα με μπαταρια η με εφαρμογες να παραμεινω σε αυτη μεχρι το unlock?
-
Τελικα μου εστηλαν αυτο σημερα : Your Order W1601070851204593 has been shipped out. (gearbest.com) Και το στορυ ειναι: Τους στελνω μαιλ πριν το παραγγηλω γιατι ηταν out of stock και μου ειχαν πει περιπου στης 15 του μηνα θα το εχουν, μετα απο 2 μερες το βλεπω in stock τωρα μιλαμε περπιπου για της 5-6 Γεναρη οποτε λεω το εφεραν ας το παραγγηλω. Το παραγγελνω και μετα απο αλλες δυο μερες με ενημερωνουν οτι τελικα τελειωσε και θα ερθει στης 14 Γεναρη ευρωπη και βλεπουμε για εμενα. Μετα μου ξαναστελ…
-
I did this order: W1601070851204593 but i cant find a solution with your support. I ordered a xiaomi redmi note 3 3GB/32GB GOLDEN from EU warehouse in which the advertisment had it in stock. After the payment and the verification of my id you said me that the phone is not in stock and i have to wait about 4-5 days until 14 of january to be shipped. Yesterday you inform me that i have to wait until 25 of january. I asked if there is in stock any other colour of the phone in EU and i never took an…
-
Εχει δοκιμασει κανεις ποτε refund απο gearbest? Αυτο θα τους ζητησω λογικα οταν απαντησουν γιατι συνηθως στελνουν 4-5 τα χαραματα μνμτα. Παντως ψαχνωντας στο ιντερνετ για reviews του συγκεκριμενου καταστηματατος, βλεπω οτι ειναι ανα περιοδους, αν υποθεσουμε οτι ολα τα user reviews ειναι αληθινα υπαρχει μηνας που τα κανουν ολα τελεια και υπαρχει και μηνας που δεν τους αξιζει ουτε το ενα αστερι στις αξιολογησεις. Διαβαζω και σε αλλα ελληνικα sites που λενε οτι το refund τους αργει ιδιαιτερα, βεβαι…
-
Τo paypal δεν δεχοταν την καρτα μου και δεν εκανα ολη τη διαδικασια με το δευτερο mail να κανω request money στο paypal μηπως και την δεχθει και πληρωσα με το δικο τους συστημα για χρεωστικες καρτες, κανω χρονια αγορες Online απο εξωτερικο αλλα αυτη τη φορα αισθανομαι οτι την πατησα σαν αρχαριος χαχα. Οποτε αναμενο να μου απαντησουν για το refund στο λογαριασμο μου αν και πιστευω οτι κατα καποιο τροπο εγκλοβιστικα οπως τα εκανα και θα περιμενω να το φερουν αναγκαστικα. Ειδα και στο vickmall και …
-
Τωρα μου ξαναεστηλαν mail απο gearbest και μου λενε για 15 μερες αναμονη kai συνεχιζουν να το εχουν in stock στην ευρωπη αν προσπαθησεις να πατησεις eu warehouse στο κινητο την ωρα της παραγγελιας. Δεν προκειτε να αγορασω ξανα απο εκει, ελπιζω να μου κανουν αμεσα refund στο λογαριασμο μου, αν και δεν βλεπω κανενα καταστημα να το εχει ευρωπη, μονο το minideal αλλα εστειλα mail πρωτα να ειμαι σιγουρος.
-
Σωστα τα λες, αλλα να πω την αληθεια ενας φιλος πηρε δυο xiaomi redmi note 2, ηρθαν χωρις προβλημα και μετα πηρε παλι κατι περιφερειακα που ηθελε για τα κινητα κ επισης ηταν αψογοι, οποτε και απο καποια reviews που βρηκα φαινοταν αρκετα αξιοπιστο μαγαζι, δεν θεωρω οτι χανει την αξιοπιστια του μιας και φανταζομαι θα το παραλαβω κανονικα το κινητο εστω και λιγο αργοτερα. Ελπιζο να μην εμφανισθει κ αλλο προβλημα, παντως δε θα ξαναπαρω απο εκει.
-
Την επωνυμία της επιχείρησης:Gearbest Την Διεύθυνσή της gearbest.com Tι ακριβώς αγοράσατε :Xiaomi Redmi Note 3 3GB/32GB GOLDEN Την ημερομηνία αγοράς:07/01/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): ... Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: ... Την αξιολόγησή σας για το After Sales: 5 Σχολια: Εκανα μια παραγγελια ενος redmi note 3, αφου το ειχαν κανονικα λοιπον in stock στο EU warehouse και θελοντας να γλυτωσω τα 30-35 ευρω διαφορα που ειχαν με το vickmall, μιας και ειχα δει οτι και τα δυο μα…
-
Εχω χρονια να κανω παραγγελια εκτος EU. Απο οσο θυμαμαι οταν επερνα πραγματα απο Αμερικη ζητουσα να γραψουν στο κουτι τιμη μικροτερη των 49.90 δολαριων, το βαρος παντα προσεχα να ηταν λιγοτερο των 2 κιλων, πακετερισμενο για δωρο και ποτε δεν εβαζα αποστολη με courrier παρα μονο απλο air mail. Δεν ειχα ποτε προβλημα. Μια φορα πηρα και απο κινα κατι με courrier το οποιο παρολο που ιταν μεγαλο και ειχε την κανονικη τιμη επανω δεν κολησε στο τελωνιο. Αν δεν εχει αλλαξει κατι φανταζομαι δεν θα υπαρχε…
-
Καλησπερα, διαβαζω μερες τωρα το φορουμ οπως μου ειπε ενας φιλος που τον πεισατε να παρει 2 redmi note 2 και οπως λεει ηταν πολυ καλη αγορα. Θελω να παρω και εγω το redmi note 3 32gb αλλα δεν υπαρχει διαθεσιμο σε κανενα eu warehouse εκτος απο αυτο του honor buy. Εκανα καποια search στο φορουμ αλλα δυστυχως δεν βρηκα και πολλα για το καταστημα αυτο, εκτος απο μια αγγελια του ιδιου του καταστημας και απο 2-3 ατομα καποια post. Ειναι ασφαλες μαγαζι? Εχει 37 ευρω μεταφορικα αλλα δεν δημιουργουν ιδια…