Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 82.

• Παράθεση από PetranEVO: “Παράθεση από SOGOKOU: “Παράθεση από PetranEVO: “όπως και να έχει και εγώ είχα την ίδια εμπειρία σε άλλα κινητά στο θέμα ζελατίνας και ήμουν πολύ άνετος, απλά το συγκεκριμένο με το nillkin πιστεύω θα δουλέψει τέλεια με το slim blade, ώστε να έχω την μέγιστη προστασία, θα βάλω και στην κάμερα μπρος - πίσω το μικρό ζελατινάκι + 3,5mm rubber και θα το έχω προστατευμένο από παντού ,και τα 3 έτσι θα γίνουν ” PetranEVO στην μπροστα την καμερα δεν χρειαζεται να βαλεις τιποτα....…

• Παράθεση από PetranEVO: “όπως και να έχει και εγώ είχα την ίδια εμπειρία σε άλλα κινητά στο θέμα ζελατίνας και ήμουν πολύ άνετος, απλά το συγκεκριμένο με το nillkin πιστεύω θα δουλέψει τέλεια με το slim blade, ώστε να έχω την μέγιστη προστασία, θα βάλω και στην κάμερα μπρος - πίσω το μικρό ζελατινάκι + 3,5mm rubber και θα το έχω προστατευμένο από παντού ,και τα 3 έτσι θα γίνουν ” PetranEVO στην μπροστα την καμερα δεν χρειαζεται να βαλεις τιποτα....γιατι θα στο καλυπτει το τζαμακι της Nillkin που…

• Παράθεση από PetranEVO: “Παράθεση από SOGOKOU: “Παράθεση από PetranEVO: “μετά απο υπόδειξη μέλους ήρθα στο κατάλληλο νήμα. Πήρα μια πλαστική εξτρά θήκη, των 2~ €, από eBay άσχετα με αυτή που θα μου στείλει το vickmall , με είπαν ότι θα βάλουν δικό τους tempered glass δωρέαν . Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό ,μελλοντικά : 1. Nillkin 9H tempered glass Screen Protector For Xiaomi Hongmi NOTE2 Redmi Note 2 | eBay Έχει όλα τα εργαλειακιά μέσα για καθάρισμα σκόνης κτλ. 2. Slim Blade Shockproof Matte Protect…

• Παράθεση από mankap: “Παράθεση από SOGOKOU: “Φιλε μου δεν υπαρχει τζαμακι που να ειναι antifingerprint....ξεχασε το!!Μονο η ζελατινες η ματ η antifingerprint κανουν σωστη δουλεια...αλλα χανεις πολυ απο την ποιοτητα της οθονης....!!Noname glass και να μην αφηνει δαχτυλικα αποτυπωμα...οσο αφηνει και στο Nillkin εγω προσωπικα δεν το πιστευω ” μεγάλη εμπειρία δεν έχω ....αλλά αυτό aliexpress.com/item/New-2014-F…-mi2S-Hot/1563461795.html , ήταν καταπληκτικό !! κάθε 3 ήμερο το καθάριζα !!& δες ένα χάλ…

• Παράθεση από mankap: “Παράθεση από SOGOKOU: “Παράθεση από PetranEVO: “μετά απο υπόδειξη μέλους ήρθα στο κατάλληλο νήμα. Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό ,μελλοντικά : 1. Nillkin 9H tempered glass Screen Protector For Xiaomi Hongmi NOTE2 Redmi Note 2 | eBay Έχει όλα τα εργαλειακιά μέσα για καθάρισμα σκόνης κτλ. ” Φιλε μου επειδη την ειχα την θηκη αυτη πριν δωσω το κινητο....σου λεω οτι δεν προκειται να παθει τιποτα !!Οταν την παραλαβεις και την δεις απο κοντα πες μου εντυπωσεις!!Το κινητο το βγαζεις απο…

• Παράθεση από PetranEVO: “μετά απο υπόδειξη μέλους ήρθα στο κατάλληλο νήμα. Πήρα μια πλαστική εξτρά θήκη, των 2~ €, από eBay άσχετα με αυτή που θα μου στείλει το vickmall , με είπαν ότι θα βάλουν δικό τους tempered glass δωρέαν . Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό ,μελλοντικά : 1. Nillkin 9H tempered glass Screen Protector For Xiaomi Hongmi NOTE2 Redmi Note 2 | eBay Έχει όλα τα εργαλειακιά μέσα για καθάρισμα σκόνης κτλ. 2. Slim Blade Shockproof Matte Protection Back Case Cover For Xiaomi Redmi Note2 | eBa…

• Παράθεση από mol: “Παράθεση από SOGOKOU: “Παράθεση από mol: “Πήρε κανεις την flip case της νιλκιν? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Φιλε μου εγω την εχω δει μονο απο κοντα σε αλλο παιδι που τη ειχε!!Ηταν πολυ καλη....!!!Εγω θα σου προτεινα αμα θελεις σε flip cover case αυτην εδω:Leaf Lock Style Magnetic Flip Pouch Wallet Case Cover For XiaoMi RedMI1S/2/Note2 | eBay ειναι παρα πολυ καλη ποιοτητα...και φθηνη...και η μεσα η υποδοχη που βαζεις το κινητο ειναι απο σιλικονη....αρα το καλυπτε…

• Παράθεση από jp7rgv: “Γειά σου Χάρη πολύ ωραίες οι nillkin, άμα σκεφτείς να πουλήσεις την μια πες μου. ” Ελα φιλε μου Γιαννη!!!Τις εδωσα την ιδια μερα με το που τις πηρα!!Χα χα χα!!Ουτε που τις ανοιξα απο το κουτι τους για να τις δω!!Τις ειδα οταν τις ανοιξε το παιδι που τις αγορασε απο εμενα και ηταν φοβερες και πανεμορφες!!

• Παιδια εχθες ηρθαν στο σπιτι μου οι θηκες σιλικονης της Nillkin....!!Οι ποιοτητα τους απιστευτη....και η εφαρμογη τους εννοειτε!!Απο εδω τις ειχα παρει...http://www.ebay.co.uk/itm/221894896137?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT οποιος θελει ας την παραγγειλει....!!!Τα αξιζει τα λεφτα της!!

• Παράθεση από mol: “Πήρε κανεις την flip case της νιλκιν? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Φιλε μου εγω την εχω δει μονο απο κοντα σε αλλο παιδι που τη ειχε!!Ηταν πολυ καλη....!!!Εγω θα σου προτεινα αμα θελεις σε flip cover case αυτην εδω:Leaf Lock Style Magnetic Flip Pouch Wallet Case Cover For XiaoMi RedMI1S/2/Note2 | eBay ειναι παρα πολυ καλη ποιοτητα...και φθηνη...και η μεσα η υποδοχη που βαζεις το κινητο ειναι απο σιλικονη....αρα το καλυπτεις απο ολες τις πλευρες το κινητο.....σε π…

• Τιποτα φιλε μου να σαι καλα!!Εγω παντως δεν εχω καμια σκονη... ουτε τριχα... στην μπροστινη καμερα και πουθενα αλλου!!Τωρα ο καθενας οτι του αρεσει παιρνει!!Το mikey που θα παρεις εσυ και θα το βαλεις στην τρυπα των ακουστικων να ξερεις οτι θα στο αφηνει ανοιχτο το λαστιχενιο καπακι προστασιας που εχει η nillkin η θηκη στο πανω μερος της!!Οποτε θα φαινεται αρκετα ασχημο πιστευω!!Τελος παντων οτι σας αρεσει εσας!!Καλες γιορτες να εχουμε και υγεια πανω απ'ολα!!

• Παράθεση από Vulk: “Παράθεση από SOGOKOU: “Παράθεση από sokri_m: “Καλημέρα κ Χρόνια πολλά σε όλους τους συμφορουμητες!!! Εγώ χθες παρέλαβα την παρακάτω θήκη pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=252129070376&alt=web Κουμπωνει πολύ καλά, έχει ωραια αίσθηση, ειναι πολυ ωραια αλλά έκανε το τηλ αισθητά πιο βαρυ.... Μάλλον θα πάω σε απλή σιλικόνη nilkin που καλύπτει και τις τρύπες για να αποφυγή κ τη σκόνη στην selfie cam ” Καλημερα φιλε μου για τις τρυπες στα ακουστικα εγω εχω παρει αυτο απο το ebay…

• Παράθεση από sokgiorgos: “Εγω εδωσα παραγγελια την θηκη που προτεινε μελος μερικες σελιδες πριν Slim Blade Shockproof Matte Protection Back Case Cover For Xiaomi Redmi Note2 | eBay τζαμακι πηρα αυτο NILLKIN 9H Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector For XiaoMi RedMi NOTE2 | eBay και μια ακομη θηκη Luxury Photo Flip PU Leather Wallet Card Case Cover Stand For Samsung/LG/XiaoMi | eBay ” Φιλε μου πολυ καλη επιλογη η θηκη που πηρες και το τζαμακι εννοειτε!!!Απλα να ξερεις θα στο κανει αρκετα …

• Παράθεση από sokri_m: “Καλημέρα κ Χρόνια πολλά σε όλους τους συμφορουμητες!!! Εγώ χθες παρέλαβα την παρακάτω θήκη pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=252129070376&alt=web Κουμπωνει πολύ καλά, έχει ωραια αίσθηση, ειναι πολυ ωραια αλλά έκανε το τηλ αισθητά πιο βαρυ.... Μάλλον θα πάω σε απλή σιλικόνη nilkin που καλύπτει και τις τρύπες για να αποφυγή κ τη σκόνη στην selfie cam ” Καλημερα φιλε μου για τις τρυπες στα ακουστικα εγω εχω παρει αυτο απο το ebay!! 4-100 Cell Phone Silicone Micro USB Dock…

• Παράθεση από Vulk: “Λοιπόν παρέλαβα το redmi note 2 μου (καταπληκτικό θηριάκι!). Ύστερα από φλασάρισμα της ελληνικής ρομ και στήσιμο εφαρμογών κλπ, του πέρασα την nilkin H+ που είχα παραγγείλει (μέρες πιο μετά από το κινητό αλλά έφτασε πολύ πιο γρήγορα, περισσότερα θα γράψω στο αντίστοιχο νήμα)! Έίναι η πιο πλήρης προστασία που έχω δει. Έρχεται με καθαριστικό μαντιλάκι υγρό, ένα στεγνό για μετά και ηλεκτροστατική ταινία που την κολλάς - ξεκολλάς κατα μήκος της οθόνης, για να αφαιρέσει κάθε ίχνος…

• Παράθεση από mol: “η slim blade προστατευει την οθονη σε περιπτωση πτωσης; αν μπορεις βγαλε μια φωτο ” Φιλε μου...3 σχολια ποιο πανω...εχω βαλει 7 φωτογραφιες... απο την slim blade ....η μαυρη η θηκη σιλικονης ειναι!!!

• Παράθεση από mol: “η slim blade φαινεται καλη περιπτωση! ειναι? Sent from my V967S using Tapatalk ” Ειναι φιλε μου φοβερη.....!!!Φοβερη ποιοτητα....απο σιλικονη...ειναι ολη η θηκη και το καλυπτει ολο το τηλεφωνο...παντου!!!Απλα να ξερεις....θα στο κανει λιγο μεγαλο το κινητο....!Εγω δεν εχω προβλημα...με το μεγεθος....απλα ενημερωνω!!!Αλλα αμα πεσει το κινητο κατω δεν θα παθει τιποτα!!

• Εγω πηρα αυτες τις 3 θηκες....Και ειναι ολες παρα πολυ καλες!!!Ειδικα της Xiaomi...ειναι απιστευτη σε εφαρμογη και ειναι παρα πολυ λεπτη.... New Hard Bumper Soft Rubber Back Cover Case For 5.5" Xiaomi Hongmi Redmi Note2 | eBay Genuine Xiaomi Protective Case Silicon TPU Cover Back Case for Redmi Note 2 RD4D | eBay Slim Blade Shockproof Matte Protection Back Case Cover For Xiaomi Redmi Note2 | eBay Και εδω μερικες φωτογραφιες:

• Παράθεση από mol: “αν δε με καλυψει το tempered glass του vickmall, λεω να παρω αυτο: Nillkin 9H Anti-burst Tempered Glass Screen Protector For Xiaomi Redmi Note 2 | eBay επισης θηκη περιμενω αυτην σε μαυρο: Mohoo Luxury Slim Leather Wallet Card Case Cover Stand For Xiaomi Redmi Note 2 | eBay ” Φιλε μου...για εμενα αυτες η θηκες...δεν κανουν....θα σου γρατζουνισει το κινητιοστο bezel περιμετρικα....και απο πανω και απο κατω απο την φωτογραφια που ειδα...δεν το καλυπτει το κινητο....Σε περιπτωση.…

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

SOGOKOU - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Φιλε μου το 32GB Πηρες..στα 198...ευρω ετσι?Με τα 3GB μνημη?Γιατι το εχει πιο φθηνα απο ολα τα αλλα μαγαζια?Μου φαινεται...περιεργο...Ολοι οι αλλοι το εχουν 239 $ και το Gearbest το εχει 209 $!!Για το 32GB μιλαω παντα!!